Главатарски хан ***, Кърджали

Рейтинг:  4 star rating  3.5 / 5 (32 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
milbil (0)
отседнал Януари 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.01.27
04:29
коментар
milbil2015.01.27 04:50
отговор
milbil2015.01.27 11:25
отговор
Indjov (0)
отседнал Октомври 2014 за 1-3 дни по бизнес
2015.01.21
03:04
коментар
kazakova (1)
отседнал Октомври 2014 за 1-3 дни с група
2014.10.20
04:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да споделя и аз моето мнение:бях с голяма група хора /60 човека/; организирано мероприятие, с предварително заявени менюта.
"+" - място, гледка, като цяло и храната...
и до тук
"-" 1. Отношението на персонала - опитваха се да бъдат любезни, но има още много да учат. Пристигането беше по тъмно и настана едно лутане, защото лиспват указателни табели коя вила къде се намира. Разчиташе се на охранителя и още един младеж. Наложи се хора да пренасят багажа си от паркинга до рецепция и впоследствие отново да го свалят до "Сезони"
2. Обслужването в ресторанта и отношението на част от сервитьорите: Въпреки че менюто бе предварително заявено /поне 7 дни преди това/, както и като час на сервиране, основното ястие бе сервирано с час закъснение.; Част от сервитьорите бяха пияни - за тях явно е нормално, да се пие в работно време. Но това, което ме възмути е казаното от един от тях: "цяла вечер ви робуваме".
3. Разминаване на информацията, дадена предварително и това, което стана по време на престоя ни;
За себе си знам, че повече няма да посетя Главатарски хан, въпреки гледката и хотелската част.

llure (1)
отседнал Юли 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.07.20
05:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!

Преди няколко дни отседнахме в хотела и наистина се влюбих в изгледа към язовира от стаята, в която ни настаниха - неповторим и някак отпускащ. Леглото беше удобно, кинг сайз - но за сметка на това с твърде малко свободно пространство около него - колкото да се отварят вратите на гардероба и на терасата. Но гледката от терасата бе просто уникална!

Доколкото забелязах бе чисто както в стаята, така и в банята. Храната в ресторанта беше хубава - особено ми хареса типичния родопски пататник, който беше приготвен отлично! Споменавам го, тъй като в други ресторанти в Родопите са ми сервирали ужасни неща, а аз самата имам родопски корени и имам представа какво представлява това ястие. Иначе всичко друго беше наред, останахме доволни от всичко поръчано. На мен не ми се стори никак скъпо, но това впечатление зависи от ценовата готовност на всеки отделен посетител, така че не знам доколко мнението ми е от полза. Обслужването в ресторанта беше на ниво, сервитьорът бе внимателен и не чакахме дълго за поръчката си. Аз лично харесах закуската, но на приятеля ми не му допадна - взехме компле с кафе, алтернативата беше пържени филии и мекици. Самият хотел като архитектура е приятен, не мога да кажа, че бе супер луксозен, но това зависи от навиците ви и типа хотели, които посещавате по принцип. Хареса ми забраната за пушене в стаите - ходила съм в хотели (и то не по-евтини от този), в които се усеща пропитият цигарен дим в мебелите и е крайно неприятно.

Прочетох доста негативни коментари за хотела, някои от преди няколко години. Аз останах доволна от посещението си. Имаше дребни детайли, които могат да се доизпипат, разбира се (напр. леко захабени хавлии и халати), но и всеки има различен поглед. Нямам представа дали са сменили част от персонала, но нямахме проблеми. Смятам обаче, че отделният експириънс на всеки посетител зависи от периода и обстоятелствата около посещението му. Ние отседнахме в момент, когато времето не бе подходящо за използване на басейн, но предположихме, че при хубаво време ще бъде наистина шумно и ни озадачи възможността за достъп на външни лица (винаги съм смятала, че басейните в хотелите се правят за посетителите). Не беше шумно, не се извършваха строителни или ремонтни дейности наоколо. Това, че не чакахме дълго, за да бъдем обслужени в ресторанта, може би се дължи на факта, че имаше едва няколко маси с клиенти - не знам как би било в по-натоварена вечер. Но всички тези неща не са константи, за съжаление. Не съм особено доволна от музиката на живо - чудесно бе, че не изпълняват чалга, но бе доста досадно да слушаш как някой се мъчи (буквално) да пее песни, които никак не отговарят на капацитета му.

Нещо, което ни затрудни - в стаята не открихме никъде записана паролата на безжичния интернет и се наложи да звъним на рецепцията по вътрешната линия. Но не успяхме да открием и номера на рецепцията. Може би ние сме били глупави, но винаги трябва да се предвижда глупостта на клиента

Бих препоръчала хотела на свои приятели и познати заради НЕВЕРОЯТНАТА ГЛЕДКА - по възможност искайте стая с изглед към язовира, както и добрите ми впечатления от ресторанта.

jarald62 (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни с приятели
2013.01.06
09:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изразя моето удовлетворение от страхотната атмосфера която създадоха музикантите в комплекса на 30.12.2012г. Дуо Мираж.Направиха страхотно шоу и изпяха вечните български хитове като се започне от Сигнал,Щурците,Тангра и други.Пяхме съвместно и направихме една страхотна и незабравима караоке вечер.Благодаря на момчетата за прекрасните мигове.


milbil2015.01.27 04:44
отговор
milbil2015.01.27 11:21
отговор
Firma.com (1)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни с група
2012.11.17
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотела в началото на месец ноември, голяма група от над 30 човека. След като обощих мненията на всеки от групата, мога да заявя следните неща:
1. Хотела е хубав, самата база, стаите, градината и гледката от някои стаи, които имат изглед към язовира е прекрасна. Самото разположение на хотела е стратегическо и добре планирано. НО!
2. Персоналът не беше любезен, дори напротив, пълна липса на основни познания в обаластта на хотелско настаняване, изпращане и обслужване. Изгубиха личната карта на един от групата. Ключ-картите трябва да се презареждат постоянно.
3. Ресторантът - не си струва да се жертвате, храната е или сурова, или стара. Съотношението цени - качество, не е пропорционално. За 1000 лева получихме сурово прасенце и вмирисано агне. Истинска катастрофа - всички останаха гладни. Закуска се сервира, само ако си я поискаш, без значение че си платил.
4. Дует "Мираж" - оркестъра в ресторанта, въпреки невъзможността на единия член от дуета да пее, прави усилия и това в похвално, но другия член на дуета, ще ви изнудва за още пари и няма да уважи музикалните ви желания, въпреки че сте заплатили уговорените пари.
5. Управителката на хотела - ще ви излъже, че ще изпълни всичките ви искания, само за да ви привлече, но на място, нещата едно по едно се променят и то не във ваша полза. Аргументирам си мнението с няколко факта: излъга в цената за стаите, предложи едни, после поиска други; излъга, че на салататите няма да слагат нищо консервирано, а имеше гъби и царевица от консерва; излъга, че ще направят агне на чеверме, а то дойде беше печено в тава и вмирисано; излъга че цената за превоз е една, после поиска 100 лв. отгоре; излъга че театър Кърджали ще изпълнят хубава програма с родопски и ориенталски танци, а програмата се състоя само от песни на турски език, моите уважения към артистите, но платихме за танци, а не за песни; излъга че ще дойде след 24:00 професионален DJ, но в 23:50 след като попитах къде е човека, тя каза, че няма да дойде.
Това отношение не е професионално, ако има промени, то те се казват предварително, за да се реагира своевременно, а пред свършен факт.
Като цяло цялата група е разочавона от обслужването и храната.

shenay uzun2013.01.09 11:35
Здравейте,
все пак за нас беше удоволствие да ви посрещнем в хотелски комплекс „ Главатарски хан”. Ние смеем да твърдим, че сме професионалисти в областа си и работим с огромно желание и удоволствие. Но понякога, наистина има хора на , които по никакъв начин не мажеш да им угодиш. След МНОГОБРОЙНИТЕ разговори по телефона и следователно многото изисквания от ваша страна , като професионалисти смеем да твърдим ,че на нас това ни е работата да удовлетворяваме, желанията на нашите гости. И както споменах през тези МНОГОБРОЙНИ разговори имаше МНОГОБРОЙНИ промени. Специално за агнето и прасенцето, не можете да кажете, че са били сурови или вмирисани, като в платата не остана нищо т.е всичко се изяде. За програмата, която искахте беше абсолютно по Ваше желание, защото казахте, че искате да усетите ориенталски дух и атмосфера. Спектакъла, който гладахте се казваше ОБЕДИНЕНИЕТО на БАЛКАНИТЕ, което само по себе си говори, че трябва да се мисли в такава посока а не да оставате разочаровани. Пък мисля, че и който да бяхме поканили нямаше да успее да ви развесели / беше трудно/.
Не искам да изпадам в подробности, желая успех на цялата фирма!
cbetva (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.04.02
15:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За сумата от 20 - промоция нямам забележка. За банята извън стаята - преглътнах. Бяха любезни и толкова. Но не посещавайте ресторанта! В общи линии, всичко става много бавно, особено основните ястия. Останалото е въпрос на експеримент: пилешкото, свинското и пататника - всички бяха сурови! също така и соса към пилешкото беше толкова солен, че после имах нужда от бутилка вода.

mare (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни семейно
2012.03.15
17:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела за 3 нощувки.Останахме впечатлени от прекрасната гледка огромната градина , която беше добре поддържана и отзивчивият персонал.СПА центъра е малък, но много добре устроен.Ресторанта ни посрещна с уют и отлична кухня.Стаите се почистваха ежедневно.Ще посетиме хотела отново


fish (1)
отседнал Януари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.02.08
19:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно невероятно красиво място с прекрасен хотел!Честно казано не разбирам хората, които са писали лоши отзиви нищо подобно не видяхме напротив хотелът е обзаведен отлично с много вкус и стил, ресторантът е много приятен и топъл, а персоналът винаги усмихнат и отзивчив.Осигуриха ни незабравима почивка и то на промоционалната цена от 20 лв. на човек със закуска.Има страхотен СПА център, който ползвахме безплатно и дори ни предоставиха апартамента на цената на двойна стая.Гледката от терасата е прекрасна, хотелът е добре отоплен, чист и уютен.Стаята ни се почистваше ежедневно, за разлика от някой други по-скъпи хотели, където сме били.По мое мнение хотелът дори заслужава повече от 3 звезди.Предполагам, че лятото ще е още по-хубаво и бих се върнала с радост там.Нямам абсолютно никакви забележки и го препоръчвам на всеки, който има възможност да го посети!


Daniela356410 (2)
отседнал Януари 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.01.24
10:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме отново там миналата седмица за уикенда. Какво да ви кажа? Зимна приказка в Родопите!Пътят до там беше разчистен. Качихме се до хотела с джипа без проблем. Около нас всичко беше потънало в сняг. Невероятно красиво място! Два дни абсолютен релакс. Общо взето маршрута ни беше от стаята до Спа центъра, после в ресторанта и отново в стаята. Както винаги ни посрещнаха с усмивка и на рецепция, и в ресторанта. Тези хора те карат да се чувстваш специална. Всичко беше превъзходно!
Със сигурност ще дойда пак. Може би за Великден или лятото. Не знам. Знам само, че много ми харесва да ме глезят по този начин. А пък цените направо са убийствени - 20лв. на човек за нощувка !!! И то при тази луксозна обстановка... А бе, с две думи идете и ще видите за какво става въпрос.

Daniela356410 (2)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.18
10:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Едно чудно-приказно място за прекарване на всички празници.
Хотела е много добър,обзавеждането е перфектно,закуската също е много добра. Обслужването и приспособленията са в абсолютен баланс, стремящ се да достигне мисията на хотела - да срещне и надмине очакванията на гостите.
Останах очарована от перфектното обслужване на персонала,изключително любезни,усмихнати и приятни хора.
Вечерта в пиано бара беше фантастична. И как няма да е като зад пианото е Христо Ламбрев.
Благодаря за невероятните спомени,които оставихте в мен!


nakao2 (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.11.21
23:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Хора не ви го препоръчвам този Главатарски хан!!!Не си харчете парите,и не си късайте нервите там с така наречената шефка която обекаляше през цялото време като муха без глава!Адски скъп ресторант,а така наречените апартаменти са потресаващи,хигиената е под всякаква критика,мръсни и мрачни стаи!И между другото,платих си по 120лв на ден,и пак ви искат пари за Кърджалийската къпалня-така наречения хлорен басейн!Не си тровете децата!


vanya gadjeva (-1)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни семейно
2011.10.20
22:49
коментар
Lazar (0)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни с група
2011.10.20
22:36
коментар
GerganaS. (1)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни с група
2011.10.13
22:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Само преди седмица бяхме раезервирали целия хотел "Главатарски хан"за зонално парти на фирмата в която работя.Незнам от къде да започна.....ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ.ХОРА ПРОСТО НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!Хотелът не е нищо особенно,обслужването и отношението на персонала обаче са кръгла нула.И повярвайте ми за изненадите,които ви очакват там ще съжелявате,че сте платили.Единственото което си заслужава е гледката към язовира,но в България гледки много-просто не ходете там!

jemi75 (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.08.17
20:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Въпреки, че прочетох доста от коментарите за хотела, все пак ни се наложи да отседнем там и добре че беше само за една нощ.Бяхме с наши приятели от чужбина, на които искахме да покажем колко красива е България, но започнахме с фалстарт от Главатарски хан. Пътят до хотела е ужасен, но това няма да го коментирам, а на паркинга има места, но само ако си с велосипед. Както и да е настаниха ни - нямаше проблем с резервацията, като платихме по 140 лв. за президентски апартаменти. В единия имаше само един климатик, но добре, че вечер е хладно. В банята има две мивки, но и двете са запушени, а диванът, който трябваше да служи като легло е в ужасно състояние. Във всички рекламни карета хотелът предлага и риболов и разходки по язовира. Нямаше обаче човек в хотела, който имаше каквато и да е информация за това - нищо не знаели за лодки - да сме питали на язовира, за риболов също - да сме търсели някъде по-надолу... А ние сме тръгнали от Бургас с мисълта,че тези удоволствия са уредени, но както и да е, решихме да се оправяме сами и отидохме да вечеряме. Сядали сме и в доста по-пълни ресторанти, но така не сме чакали никога.Дадоха ни менюта, но за жалост в тъмнината, която се стелеше около масите почти нищо не можахме да прочетем.На сутринта решихме да се възползваме и от включената в цената закуска. Добре че не бързахме особено, защото чакахме изключително дълго. Поръчахме си и други неща, а сервитьорката всеки път гледаше все по-сърдито, особено след като обърка на два пъти поръчката.Тръгнахме към басейна. Седнахме на една от шатрите, но след малко една девойка ни поиска пари, въпреки че ползването на басейна е безплатно за гости на хотела. Оказа се, че гостите могат да ползват шезлонги в единия край на комплекса, а шатрите се заплащат. Постояхме и на басейна и решихме да довършим терзанията си като седнем да обядваме. Така и стана. Първо трудно убедихме сервитьорката, която говореше изключително невъзпитано, да ни настани там където искаме. След това я чакахме повече от 20 минути да дойде да поръчаме. Поръчахме супа, като първо попитахме дали в заведението има супа, и чакахме около 40 минути сервитьорката да я донесе. Всички останало, което поръчахме ни беше донесено, но супите останаха за най-накрая. Няма да коментирам сърдития вид на момичето,което ни обслужваше и който стана още по-сърдит, когато докато все още си чакахме супите,дойде и ни поиска сметката, защото приключвала. Това просто преля чашата на търпението. Тръгнахме си от това красиво място, имам предвид язовира, с ужасни впечатления от прехваления и скъп хотел и ресторант.

naka 02 (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.29
13:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,ще добавя и аз моя коментар от почивката ни на този хотел.Трудно ми е да започна конкретно от някъде,тъй като общото ми впечатление е доста негативно.За хотела-наехме апартамент,който се състоеше от две кутийки,твърде неудобно а за чистотата в тях нямам думи,паяжините са като в някой килер.Телевизорите не коментирам,не бяхме там за да гледаме телевизия.За басейна.Потресен съм толкова хлор във водата не бях срещал с години.това е къпалнята на град Кърджали нещо като лятната атракция на града,ползва се от всички не само от гости на хотела.На сайта на хотела се рекламират шезлонги и шатри като безплатни за гостите на хотела а на място е друго трябва да се заплаща за шатрите.Не съм за 7те лева .но при положение ,че плащаш 120 лв на вечер очакваш да получиш нещо на среща.За фитнеса който също се рекламира отново се плаща ,а и още не е завършен.След разговор с дъщерята на собственика на хотела и протест от моя страна ,гледам че сайта не е достъпен ,явно ще се преработва.Шума на басейна от музиката която е една и съща и се превърта през час се конкурира с шума от багерите на строежите които текат пред и над хотела ,доста неприятно е.Ресторанта на комплекса предлага храна на цени които като качество не отговаря.Само за справка цена на порция от 300грама за сом-18,50 а на един доста приятен ресторант на на брега на язовира,нарочно не го споменаван ,да не се помисли че му правя реклама за 360 грама сом цената е 8,50.Освен това колкото и да се стараят персонала понякога трудно разбира какво му се поръчва.На паркинга трудно се намира място тъй като не се ползва само от гостите на комплекса .За пътя до самия комплекс не ми се говори тъй като е трудно да се нарече път.Ако сте с настройка да почивате на обществена къпялна това е вашето място ако търсите спокойствие и тишина не ходете там

tanja (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.09
12:10
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доста напудрени и еднотипни коментари има в този форум. Като че ли някой от персонала ги е писал. Имах "удоволствието" да посетя Главатарски хан този уикенд с приятели. Въпреки, че персонала се опитваше да бъде любезен, така наречените собственици успяха да ми развалят плануваната почивка. Част от групата бяхме резервирали вилата в комплекса, защото по мое запитване ми бяха отговорили, че разрешават с куче. И тъй като е голямо - за това да наемем вилата, ако е малко можело и в хотелската част. Аз имам две кучета - малко и голямо. Като пристигнах, ми обясниха, че са направили ремонт на "луксозния" апартамент във вилата и би било много лошо ако кучето направи нещо на много "скъпите" пердета(ориенталски стил), които наскоро били сложили. Не се подлъгвайте, че там ще отседнете в българска битова обстановка. След уговорки, че кучето няма да направи нищо както на пердетата, така и на другото обзавеждане в стаята ни оставиха да се настаним. Беше ми доста притеснено и неудобно, че в крайна сметка едно са ми казали предварително, друго - като пристигнахме. Предложиха ми да си държа кучетата в една подобна на килер стая, но ако исках да ги тормозя по този начин по-добре да им бях спестила дългия път и да ги бях оставила на хотел в София. След като се събудихме на другата сутрин ми обясниха, че собствениците не са съгласни да останем в апартамента и ни предложиха недостроена вила извън комплекса. Не мерси, ние да не сме прокажени, а и липсата на осветление в комплекса, та камо ли извън него също изигра огромна роля за вземането на решение да не се местим и да си тръгнем. Помолих така наречените собственици, които така и не дойдоха да говорят очи в очи с мен да видят дали в кучето е напрвило нещо в апартамента през ноща, но те не пожелаха. На тръгване отдалече ми подвикнаха "Да си тръгват, бе. Тук кучета не разрешаваме. Точка по въпроса." И така ние си тръгнахме. Меко казано съм "очарована" от това селско отношение. Върви му обяснявай на онзи муньо, че "лукса", който предлага, всъщност не е лукс, че не си гледаме кучето на двора, в гаража или на терасата и че ние също имаме обзавеждане в дома си, което е доста по луксозно от неговото.
Ако се абстрахирам от горе казаното и за да се опитам да дам оценка за предлаганата услуга от тези хора в онази част на България, ще кажа, че наистина персонала се опитваше да бъде любезен, до колкото можеше. Усмивките или бяха, защото така тръбва или проява на неподправено лицемерие. На места даже прекаляваха и фамилиарничиха, но това да му е кусура. Обзавеждането наистина не беше луксозно - освен ако някои под лукс разбират дивани от износена естествена кожа, два плоски телевизора с доста съмнително качество на картината и бръмчащ климатик - за лукс. Плочките в банята бяха обикновен размазан KAI, санитарията изглеждаше на поне 20 години. Ключа за лампата в банята не работеше, а останалите клучове за осветлението - трябва да си тренирал ориентиране за да се сетиш, че някой би му хрумнало да ги постави между стената и гардероба. Апартамента във вилата, който предлагат всъшност е всекидневната на вилата. Нама обособена спалня. Ако отседнете там, имайте впредвид, че за да постигнете някакво уединение и да не ви зяпат останалите гости на комплекса, трябва "луксозните" пердета да са непрекъснато дръпнати. Ако не наемате цялата вила, а само стая от нея, да знаете, че сауната се намира в банята на този „апартамент” и ако там има отседнали други хора, не бихте могли да я изпозвате. Не знам как изглеждаха другите стаи, освен тази, в която ми предложиха да си държа кучетата. Тя беше по-малка от банята ми вкъщи. Дори прозореца и беше по-малък. Вътре някак си бяха успели да наврат две легла и едно шкафче между тях, а банята беше нещо като ниша в стената. Гардероб, май нямаше. Ресторанта - не много голям, порциите малки, хараната - ядеше се, цените май бяха високи, но това не мога да преценя, въпрос на стандарта на живот който водите. Внимавайте, като излизате от ресторанта. Стълбите почват на по-малко от метър от вратата и трябва да сте много внимателни да не се подхлъзнете на "луксозния" полиран гранитогрес. Не ходете зимата там, с мокри обувки сте потенциална жертва.
И да сте наясно – ремонтни дейности кипят в комплекса. То къде в България не кипи усилено разширяване, но това е защото планирането някак си все още се въприема като негативна остатък от комунистическото ни управление. Подгответе се за шума от багерчетата и подвикванията на работниците рано сутрин. Няма изгледи скоро да свършат.
Пътя до комплекса е като на повеюето места в България – целия в кратери и минава през ромската махала на Кърджали. В никакъв случай не спирайте да питате, рискувате да останете без някоя част на автомобила си. По-добре следете табелите. Малки и не много лесно забележими са, на места даже са сложени в короните на дърветата, но ако сте наблюдателни ще се справите.
Обиколила съм голяма част от Европа и България и съм видяла как обслужват и там и тук и това не го казвам в стил, "е, хайде кога и ние ще влезем в Европа", което няма как да стане при манталитета които си имаме, а за да ясно, че бих могла да дам обективна преценка, въпреки провалената ми почивка. Останалото оставям на вас, вие да си прецените.
Таня

leliamara (1)
отседнал Март 2011 за 1-3 дни семейно
2011.03.07
18:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя прекрасните си впечатления от престоя ни в хотела... И преди всичко от изключително топлото, внимателно, любезно и отзивчиво посрещане от персонала ... Изказвам благодарност на всички !!!
Хубави хора,добри условия, много хубав спа център ( и пускат "божествена" релаксираща музика), за кухнята нямам думи - мнооого вкусно !!!!!!! Искам да отбележа и друг плюс - жива музика - интерпретации на известни балади, нещо, което ме удиви - заведение без чалга ... Браво !!!

bena20072011.11.11 11:34
Здравейте и от мен!Прочетох коментарите,написани от няколко души и направо се изумих. Госпожата с кучетата е възмутена,друг- имало паяжини и т-н. Що за глупости!Госпожо, с кучетата си ходете в зоопарка,вие попитахте ли дали може с тях. Ей,много злоба и завист има в България. Аз не съм от персонала и не съм роднина.Аз съм просто човек,който неведнъж е отсядал там, и то от 4 години.Мои приятели също. Как веднъж не почуствах и не видях от описаното по - горе.Някои хора явно избиват комплекси като пишат гадории в Нета или може би си нямат друга работа,освен да сипят злост.Няма да пиша хвалебствени есета за комплекса.Само ще ви кажа дами и господа,че всичко се връща.Мислете, преди да пишете!
Lina (7)
отседнал Октомври 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.11.25
17:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е един от най-хубавите хотели, в които съм отсядала!Казвам го напълно отговорно и имайки предвид, че съм обиколила доста места из България. Мястото е просто невероятно - точно срещу язовир Кърджали, а удоволствието да се събудиш с гледка към водата е несравнимо! /Жалко само, че са започнали да строят и на самия бряг на язовира, в бъдеще да не вземе да стане като черноморските ни курорти.../
Хотелът е СТРАХОТЕН като обзавеждане, чистота и т.н. Личи си, че не са пестени пари, обастановката е разкошна. Храната в ресторанта е добра, макар и маааалко скъпичка. Обслужването е страхотно, бяхме резервирали обикновена двойна стая, а жената на рецепцията ни предложи да ни настани в апартамент без допълнително заплащане, просто защото видя, че сме млада двойка. Това ми направи много добро впечатление, определено ще се връщаме там!!!

daset (2)
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2009.11.17
15:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отдавна имахме планове да посетим язовир Кърджали. Спряхме се на този хотел по препоръка на наши приятели, но преди това от любопитство прегледах коментарите и на други посетители.Признавам си , че бях леко резервирана поради няколко отрицателни отзиви, но ние сме на принципа "око да види"...Та ето и това, което ние видяхме: До хотела се стига лесно - от гр. Кърджали по целия път до там има указателни табели.Комплексът е много красив, с два паркинга и се намира на уникално място - гледката към язовира е невероятна. Посрещнаха ни много сърдечно, навсякъде е чисто и приятно, а апартаментът,в който ни настаниха има всички необходими удобства.СПА центърът има джакузи, парна и турска баня, сауна и масажистка с вълшебни ръце.Уютната обстановка в ресторанта се допълва от камина, а ястията са разнообразни и много вкусни.По желание на гостите се организират и екскурзии до всички забележителности в района и разходка с корабче по язовира.Ние сме със син на 10 години, имаше доста деца около неговата възраст, така , че и той не скучаеше, даже докато бяхме в ресторанта с тях се занимаваше момичето от рецепцията, така, че бяхме спокойни през цялото време.На нас много ни хареса и това със сигурност няма да е последното ни посещение там.БЛАГОДАРИМ НА СЕМЕЙСТВО СИРАКОВИ ЗА ПРЕКРАСНОТО ИЗЖИВЯВАНЕ.

Росица Георгиева
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.17
14:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Единствения недостатък на хотела са тесните стаи. Обслужването определено е на ниво за категорията на хотела. Цените са съвсем прилични. Кухнята е добра.

Петър Петров
отседнал Август 2009 за 1-3 дни семейно
2009.10.19
18:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Мястото е добро, вярно е...Персонала на рецепциаята ме изненада едното момче знаеше няколко езика и беше много любезно,но колежката му се държеше сякаш и далжим нещо,никаква компетентност ужасна беше.В ресторанта ни посрещнаха много добре особенно някакво доста по младо момче,обслужи ни великолепно за разлика от вазрастния си колега,който май даже и не дочуваше и се вреше чак на сантиметар от лицето ми,но както и да е.Забелязах и как бармана гледаше жена ми имах чувството,че ще и налети ако ме няма.Целия персонал се трупа на бара и зад него и коментират гостите, това не ми хареса особенно много.За хотелските стаи вярно е...малки са,но все пак беше доста чисто и приятно.Като цяло си прекарахме добре.

Анелия Петрова
отседнал Юли 2009 за 1-3 дни семейно
2009.07.31
22:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съгласна съм с всички до сега изразени мнения. Мястото е прекрасно, гледката също. Има табели, лесно се намира. Хотела е направен с вкус. Вярно е, че стаите са малки. Двора е широк, има паркинг, има външен басейн и джакузи. Оплаквания от персонала нямам, стоите се поддържат чисти. Работещите на рецепцията са много любезни и помагат с всичко, с което могат. Храната в ресторанта е добра, но цените ми се сториха малко високи за тази категория. Имам обаче две сериозни забележки към собствениците и персонала на хотела. По време на нашия престой водата във външното джакузи беше мръсна и всяка сутрин имаше една и съща закуска-сандвич плюс кафе или чай. Това се споделя и от други посетители и незнам защо от хотела не обърнат внимание на това. Но на фона на прекрасните дни прекарани там това го забравям.

Иванов Иван2009.10.10 11:36
сандвич плюс кафе или чай е по-добре от пържени филии със степ..., цените в ресторанта наистина са високи, но не забравяйте, че телевизионния кулинар Иван Звездев е почетен гост там...
Петър Витти
отседнал Юни 2009 за 1-3 дни семейно
2009.06.22
01:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тези дни бях там и това е моето мнение:

Положителни страни

Сложили са табели за разлика от преди, по - лесно се намира. Предупредиха ни по телефона, за голяма група хора, която което взехме в предвид. Хубавата гледка. Чисти легла и стаи. Страхотни масажи. Хубава вечеря. От обслужването по никакъв начин не мога да се оплача, всички бяха много любезни. Приятен двор. Интернет.

Отрицателни страни.

1.Мръсно външно Джакузи

2.Закуската - Виждам доста хора са писали за това и то от преди доста време. Сутринта, очаквах поне някава елементарна шведска маса, а не само принцеса или баница, с кафе или чай. Не знам защо това не се е променило толкова време.

3. Тук таме разни дребни неща, който за мен не са от абсолютно никакво значение (теснички стаи, малко канали на тв, не особено добра шумо излоация)

Като цяло бих се върнал пак там, но не наличието на заксука ще ме откаже, ако оставам за повече време.


Валя Хасърджиева
отседнал Април 2009 за 1-3 дни семейно
2009.04.09
09:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте и от мен! Бях отседнала с мъжа ми миналата седмица там за 2 дни. Останахме много доволни от всичко.Беше чисто и уютно с превъзходна кухня. Стаите са много просторни и удобни! Заслужава си парите!

Л. Христова
отседнал Март 2009 за 1-3 дни с група
2009.03.26
19:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За втори път отивам в този хотел и останах приятно изненадана. За разлика от предишния път, сега са сложили табели от началото на града до хотела. Няма начин да се объркаш. Променили са обзавеждането. Вътре е станало много красиво. Чисто и уютно е, а и кухнята е чудесна. Струва си да отидеш. Жалко, че не можах да си направя резервация за майските празници! Всичко беше заето. Ще опитам да дойда тук лятото.

Деница Михайлова
отседнал Октомври 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.10.21
10:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е хубаво там!Чисто,уютно и безкрайно приятно! Идете и се уверете сами. Посрещнаха ни с типичното родопско гостоприемство. Закусвахме къпана баница - местен специалитет, много вкусно нещо. И храната, и обслужването са много добри. Каквото поискахме, всичко ни беше осигурено - и чевермето, и екскурзията, и разходката с корабче по язовира. Спалните им са огромни, а сутринта те събужда чуруликането на птички. Изкарахме си един прекрасен уикенд! С удоволствие ще отида пак, ако имам възможност.

И.Костадинов
отседнал Август 2008 за 1-3 дни с група
2008.10.09
11:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът наистина е уникален. Мястото, на което се намира е невероятно. Изгледът е прекрасен. На нас ни организираха целодневна екскурзия до Татул и Перперикон с техен екскурзовод и транспорт всички от групата бяха много доволни от цената и качеството на тази екскурзия. Наистина много ни хареса ако имаме възможност бихме отишли пак на Главатарски Хан, защото наистина си заслужава.

axaristi (1)
отседнал Септември 2008 за 1-3 дни с група
2008.09.13
18:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е уникален,наистина си заслужа да отидеш и да си починеш на това уникално място на брега на язовир Кърджали.
За съжаление персоналът не отговаря на уникалността на хотела,отвратително държание имат към клиентите,там все едно те са ти гости.Вечерта когато отидохме /бяхме доста голяма компания/,вечеряхме и след това решихме да ползваме джакузито.Аз обаче се отказах,защото водата не беше от най-чистите и много ми замириса на белина.Моите приятели го ползваха и на сутринта,когато отидохме на закуска,сервитьорката ме грабна от вратата,как можело такова нещо да е толкова мръсна водата,какви мизерници сме били.Просто онемях и незнаех как да реагирам.Отидох да го видя прословутото джакузи и то си беше в същото състояние,което беше вечерта.
Даже ми съобщиха,че ще ми връчат препаратите да го чистя.
Е това е Главатарски Хан

Vaniq Peneva2008.09.14 23:56
oooooooo da naistina e takova obslujvaneto,otvratitelno otno6enie kam klientite i to mai e prisa6to za celiq region,a ne samo za Glavatarci.e sre6nah i gotini hora.Ima edna gotina kra4ma na qzovira,PONTONA,strahotno si izkarahme i sobstvenikat i personala bqha mnogo gotini,eeeeeee posle razbrah 4e ne sa ot tozi krai
Христина Стоянова2008.10.21 11:19
Я недей да лъжеш! Бях там, когато вашата компания се настани в хотела. Всичко беше ОК, докато не ви дойде вповечко алкохола и започнахте да ходите с танцова стъпка в ритъм две напред и три назад. Солидно почерпени влезнахте в джакузито. То не бяха викове и крясъци, то не бяха скачания. Персонала не можеха да ви озаптят. Чудя им се защо не извикаха полиция. На такава вандалщина не бях ставал свидетел скоро. Изливахте си алкохола в джакузито, надупчихте с цигари пердетата, а фасовете си гасяхте направо в джакузито. А единия беше толкова пиян, че не можеше да намери тоалетната и реши да пикае в джакузито. Само факта, че имаше още трима, четирима души вътре /малко по-трезви/ го спря да не свърши тая работа. Наистина бяхте големи мизерници. Сутринта целия район около джакузито беше осеян със салфетки,фасове, счупени чаши и бутилки.
Направо си бяхте за отрезвителното.
Заради вас до късно не можахме да заспим. Бяхте отвратителни
Надявам се да са ви накарали да си платите за щетите, които им нанесохте.
galia zaneva
отседнал Август 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.09.01
02:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много е красив хотелския комплекс, гледката е уникална, тихо, чисто и уютно.Цените са абсолютно нормални, бих казала ефтини за това, което се предлага. Заслужава си - определено!

Д,Димитрова
отседнал Юли 2008 за 3-5 дни с приятели
2008.08.26
13:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като цяло хотела и мястото на което е разположен са чудесни,но относно цените и особенно тазгодишния персонал подбора е ужасен,но гледката си заслужава

С. Стоянов
отседнал Май 2008 за 1-3 дни с приятели
2008.06.13
16:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не бих препоръчал този хотел по няколко причини:
1. Пътят от Кърджали до хотела е около 10 км малък ужас и приключения през циганска махала. Ако не сте с джип, по-добре не тръгвайте.
2. Цените в ресторанта са безумно високи за ранга на заведението и нивото на обслужване. Пример: бира-3лв, миш-маш-7лв, сирене по шопски-6лв, пилежка пържола-6лв. Закуската, която е в цената - доста скромна, тип балкантурист.
3. Когато ни дойде сметката от вечерята, цените в касовата бележка бяха с допълнителни близо 20% по-високи от и без друго високите цени в менюто. Обяснението на сервитьорката - ами ние сме ви дали от "старото меню"; ние не ги пишем менютата (може би ние?). Извинение или опит търсене на решение-липсва.
4. Хотелът така е построен,че вътре е много шумно. Имаш чувството, че дори когато съседът си закопчава ризата, се чува в твоята стая.

Единствено предимство - безспорно удивителната гледка към язовира.

gabriela velikova
отседнал Юли 2007
2008.03.26
11:47

аве иване ай затвори си устата за6тото аз съм била там и е прекрасно ти като си много отворвн ай ти напрей хотел за по малко от 1 година и да бъде по хубав ай разкарай се и си затваряй устата

vanq peneva2008.09.15 00:01
дааа с пари от САПАРД много лесно и бързо се прави хотел и аз така мога ама само да се уредя с парите.На тях не им пука какжо ще е обслужването те не са дали една стотинка за това прекрасно място.
2007.11.22
03:25

Иване,май си майстор на късия разказ,а?Сигурна съм,че лекичко си спестил доста неща и доста,ама доста си ги украсил.Аз също съм била там и много ми хареса-бях на "тиймбилдинг",изкарахме чудесно.Моя приятелка работи в "Кока кола" и ми каза,че 2 пъти са правили "тиймбилдинг" там и отделно лятото шефовете й ходели семейно там.Не може на всички да се угоди,има всякакви келеши.

Цветомира Димитрова2008.10.16 20:10
Точно заради срещи, и "тиймбилдинги" и незнам-си-какво, провалиха уикенда на мен и семейството ми там миналата седмица. И за да бъда обвинена, че спестявам разни неща, ще кажа, че действително хотела е много добре обзаведен, всичко е направено с вкус и напълно си отговаря на парите. Но обслужването е отвратително, цените в ресторанта са безумно скъпи за този край на България и за качеството, което предлагат срещу тези цени. А най-отвратителното от всичко беше идиотската вила непосредствено до хотела, и малоумните й гости, които надуваха чалгията цяла нощ, а на оплакванията ни от персонала отговориха "Предупредихме ги веднъж, нищо повече не можем да направим". Чак когато вдигнахме грандиозен скандал в 2 през нощта, тогава отидоха и ги накараха да млъкнат поне за малко. Гледката е страхотна, но не си заслужава нервите и разходите. Ако отивате за почивка - изберете си друга дестинация из китната ни родина.
2007.09.02
23:59

едно хубаво място на което обслужването е ужасно и персоналът е способен да Ви развали настроението и цялата почивка!
след като пристигнахме ни уведомиха, че на следващата вечер там ще има сватба с 250 гости. на всичкото отгоре на следващия ден, когато бяхме извън комплекса, без да ни уведомят, ни преместиха багажа в друга стая просто ей така.
като попитахме защо ни обясниха, че стаята ни отдавна била резервирана за тази дата. Сякаш не те, а някой друг беше приел нашата резервация. Като попитахме къде е управителя, служителката на рецепцията ни излъга, че той отсъства и няма скоро да се върне. излязохме отвън, попитахме отново и се оказа, 4е управителят е отвън и заедно с пресонала се суети около подготовката на сватбата и по всичко личеше, 4е никъде не е ходил. оттам нататък последваха дълги извинения и много, много излишни думи, които по никакъв начин не компенсираха провалената ни почивка.
жалко, че и комплексът и природата са толкова хубави!

2006.11.06
19:07

Идете,за да видите колко е красиво ,какво спокойствие и какъв релакс ще изпитате! Опитайте от вкусно чеверме или от вкусните Родопски ястия!!! Аз ще затретя почивните си дни там!

Galia Haracheva2009.05.14 16:23
здравейте, със семейството си прекарахме 3 нощи в главатарски хан и не бихме се върнали отново - единствено гледката е добра. Обслужаването е под всякаква критика (сервират всички питиета в чаши от вино, то и ние сме били в изискани ресторанти, ама такава простотия няма), тези на Рецепция бяха хваната от полето... а за хигиената - направо не мога да повярвам, че има мнения по-нагоре че било чисто. Ваната с джакузи в апартамента беше отвратително мръсна, имаше толкова косми, че ме е гнус да се сещам даже... същото важи и за кърпите и хавлиите - добре че си носихме наши. Прословутата къпана баница ни я предлагаха 3 сутрини под ред, и със сигурност беше една и съща. Извърваха се ремонти на градината от рано сутрин - след 8, така че не знам какъв релакс се очакваше от наша страна, ресторантът беше гърмял музика до 1:30 предишната нощ. Ядохме само веднъж в този ресторант, където скарата е сурова и въз безвкусна, само купения от Метро кътък ставаше ... Сервитьорите обслужваха първо говорешите на турски клиенти, после собствениците на луксозните коли, а това че ти си отседнал в президентския им апартамент не е от значение за тях,,, не ви го препоръчвам в никакъв случай

Други хотели в КърджалиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share