Семеен хотел Боровица, Кърджали

желая да следя тази тема за нови коментари
Xim3ra (1)
отседнал Септември 2021 за 1-3 дни семейно
2021.09.18
23:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

База- като такава хотела предлага само двойни и тройни стай. Част от двойните стай не са големи, но стая тройка е достатъчно комфортна. Храната в ресторанта обаче е под всякаква критика. Бланширани картофи, таратор с вкиснато кисело мляко, пицата с много неприятно месо, което децата оприличиха на шкембе, пилешки хапки може би и те полуфабрикат от фризера, супи не се предлагат голяма грешка наистина. Вино може би от най-евтиното, за разлика от цени, който не са.
Сутрин включената закуска е без напитка нито чай нито кафе, за кафе плащаш 2.30 лв., което граничи със скъпо кафе в луксозно заведение, а не в планински хотел с визия на хижа.

Разбира се гледка и външната част компенсират малко от тези дискомфорти и като цяло ако изключим храната мястото си заслужава.

Като местонахождение и отправна точка от всички забележителности доста далече и много неприятен тесен път 11 км.завой с ширин на еднолентов път.


Други хотели в КърджалиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share