Raliiiiiiiiiiiii (1)
отседнал Август 2021 за 1-3 дни млада двойка
2021.10.28
05:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-ужасният хотел, в който аъм била. Храната беше гадна, закуската стара и престояла. Спато беше под всякаква критика. В басейна плуваха боклуци. Сауната едната не работеше, другата беше 35 градуса колкото и навън. Джакузито студено. Стаите безумно мръсни, счупени мебели, в банята се носеше ужасяваща миризма, нямаше топла вода. С една дума трагедия. Не се лъжете, не ходете.

Elica Caneva (1)
отседнал Март 2016 за 1-3 дни млада двойка
2016.03.16
10:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивката ни в хотел България-Велинград беше ужасна.От СПА зоната,работеха само сауната и парната баня,като последната само 1 ден от престоя ни,в басейна последното стъпало беше счупено :/ В хотела като цяло беше студено и не добре отоплено,осветлението-крайно недостатъчно и слабо.В стаята имаше вана,която не можеше да се използва.Топлата вода,по скоро беше хладка.За капак-заседнахме в комунистическият им асансьор,чакахме 1ч. за да ни извадят и дори не ни се извиниха!!! Персонала беше адски намусен,с изключение на една от служителките в СПА центъра.Мили хора,не се лужете да ходите там!


Други хотели в ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share