teodor111 (6)
отседнал Юли 2016 за 3 седмици семейно
2016.07.31
11:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Абсолютно некоректни "хотелиери". Запазвам 2 стаи в четвъртък. Обаждат ми се да потвърдя в петък. В събота ми звънят за второ потвърждение и ми казват че, едната стая щяла да бъде някъде в съседните къщи, защото нямали места?!? След като отказах и двете стаи, пак ми звъняха след около 30 мин. да ми кажат че, са се объркали и вече имало две стаи в "хотела им" . Е няма нужда. Това за мен са некоректни и алчни лица....абе който отиде да внимава. Аз неотидох и няма и да го направя никога.

asenevtsi (1)
отседнал Май 2015 за 3-5 дни семейно
2015.09.06
09:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Асеневци се намира в старата част на Велико Търново с изглед към паметника Асеневци. Хотелът предлага романтика, комфорт и сопокойствие по крайбрежието на река Янтра. От него се открива чудесна гледка към старата част на Велико Tърново, река Янтра и хълма Света Гора, а в непосредствена близост са центъра на града и историческия хълм Царевец, улицата на занаятите,(Самоводска чершия), къщата с маймунката и други забележителности.

Хотелът предлага безплатен интернет..Всички стаи са стилно обзаведени и включват сателитна телевизия, климатик, самостоятелна баня с душ и сешоар. На място има безплатен обществен паркинг.



Други хотели в Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share