семеен хотел Урдовиза, Китен

желая да следя тази тема за нови коментари
Valia Valova (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.08.23
01:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бих искала да споделя разочарованието си от това място, наречено хотел, което всъщност не е никакъв хотел, е една от по-старите така нар. къщи за гости, където единственото, което получаваш, е покрив над главата ти. Ще започна от това, че имахме огромни трудности с намирането на места за паркиране, което явно е характерно за целия Китен. В банята нямаше сапун, а кърпи за баня трябваше да си поискаме допълнително. Наложи се да си купим и закачалки за дрехи, в този смисъл еднокрилното, не особено добре миришещо гардеробче в стая за четирима даже не заслужава коментар. Руският лагер точно срещу терасата ни с целодневно /с една почивка м/у 14и 16ч/ спортуващи и крещящи деца беше допълнителна екстра. До тук с част от нещата, които които не бяха наред, но преглътнахме без проблеми, отчитайки, че не плащаме за луксозен хотел в разгара на сезона. Това, което обаче вгорчи наистина почивката ни, беше отвратителното и безцеремонно отношение на собственика Тодор, който на втората вечер ни крещя от терасата си на долния етаж да си събираме багажа и да си тръгваме, а причината беше, че 4 човека си говорехме спокойно на терасата. Ако това е било проблем, можеше да дойде да ни каже на нормален човешки език, който между другото разбираме, че пречим на някого. Нашите приятели в стая, гледаща от другата страна на къщата, през цялата нощ слушаха шумните впечатления на младежи, прибиращи се от дискотека, но приемахме това като обичайните условия на това място.
Разбира се, че щяхме да си тръгнем веднага, ако можехме да намерим 2 стаи, подходящи за семейства с по 2 деца на друго място. В претъпкания Китен това се оказа мисия невъзможна. Останахме 4 дни вместо 6 и се спасихме с облекчение.
В заключение - естествено, че никога повече няма да приближим района на т.нар. хотел Урдовиза, но сме сигурни, че няма никога повече да ни хрумне да почиваме в Китен, където на иначе хубавия плаж хората през август трябва а легнат почти един върху друг, за да си намерят място.

proniceras2014.08.23 06:47
Защо не слезнахте десетина километра по-на юг.В Царево е много по-спокойно и със сигурност щяхте да намерите квартира на добра цена.Ние от 6 години ходим само там на почивка и засега нямаме никакво намерение да сменяме дестинацията.

Други хотели в КитенЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share