White House, Боровец

Рейтинг:  1 star rating  1.2 / 5 (4 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
Rossi De (1)
отседнал Февруари 2016 за 1 седмица с група
2016.02.08
04:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, жертви на ужасната "Бяла къща"!!!
Сега съм още изнурена от сблъсъка с това НЕЩО на 30те прекрасни деца, които заведохме там на зимен лагер ! Обещавам тук да поместя не просто мнението ни с колежката,а и пълния текст на сигналите, които ще подадем до всички възможни институции! И една препоръка към настоящия сайт: Хора, сложете и нулата в скалата, че да можем да го оценим "по достойнство", моля ви!!!
За сега ще бъда конкретна с представянето ни:30 ученика от Свиленград, училище "Иван Вазов" от 4ти, 5ти, 6ти, 7ми и 8ми клас, половината от които са лагерували с нас от 3-4 години на различни места. Пребивавахме в този концлагер от 1ви до 6ти февруари с 5 нощувки!!! Аз съм педагогически съветник в училището, а колежката е преподавател по английски език. Поемаме цялата отговорност за всички отзиви, които ще поместим. Предупреждавам - когато им оказахме съпротива, ни призоваха да се засрамим и що за учители сме били! Така че ще продължим "невъзпитано" да се борим за правото на децата ни да виждат с очите си, че нормалните и истински неща трябва и може да бъдат защитавани, особено от тези, които са поставени да ги учат и водят. Това, което днес, като четях ме втрещи, беше, че тези "хора" са си позволили отвратително отношение и антиобслужване с плащащи лично възрастни, а ние си мислехме, че с нас се държаха така, защото клиентите бяха деца!!! Е - до писане!

nadezhda (1)
отседнал Декември 2015 за 1-3 дни семейно
2016.01.04
01:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме на ужасните Новогодишни празници! Хотелът не зазлужава и 1 звезда. Парапетите по стълбището се клатят, в стаите е не повече от 18 градуса, в банята няма дори 1 полица, стаитe са мръсни и затънали в прах, няма чаши, имаше скъсано спално бельо, кабелът на TV повреден. Въпреки оплакването ни 1 муха 2 дена си остана на перваза! Нямаха нито допълнителни завивки, нито печки, които да ни стоплят. В ресторанта бяхме настанени плътно един до друг, не можеше да се мине и между масите. Пускаше се много чалга. Не се разбра кога е станало 24:00, нито пуснаха химна. Храната явно беше приготвена много отдавна - салатите безвкусни и засъхнали, пържолата едва се режеше. На горните етажи нямаше вода. Дори не се опитаха да осигурят шишета с вода за тоалетните!


Скъсано спално бельо. Неизмити плочки в банята. Тази муха 2 дена си остана на перваза!
vivaani (0)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с приятели
2014.01.04
17:26
коментар
anidio (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с приятели
2014.01.03
21:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този "хотел" не заслужава даже 1 звезда.Още с настаняването бяхме неприятно изненадани от това че бяхме платили за апартамент с две спални а ни настаниха в апартамент с една спалния и две отделни легла.Това обаче е най-малкия проблем,матраците бяха толкова нечовешки твърди,все едно си легнал на земята че се принудихме да напуснем хотела,"спахме"само една нощ при положение че бяхме платили за две,разбира се пари никой не ти връща.ПразничнатА новогодишна вечеря-останахме си гладни-за 4 човека бяха сложили 1 банан,1 ябълка и 1 портокал,чудехме се този банан на четири ли да го режем че да има за всички,имаше някаква умряла салата и до 11 часа само това,нямахме право да си поръчаме нищо допълнително от кухнята (имали много работа),да не говорим че 1 кола струва 3 лева,минерална вода малко шишенце2,50лв.пържени картофи 150 грама само за 5 лв .водка от 700 гр руски стандарт-100 лв.Имаше само 3 сервитьорки за 300 човека,за първи път виждам опашка пред бара от недоволни клиенти които си носеха сами поръчките.Нямаше ТОПЛА ВОДа на 31 ви вечерта -срамота!!!!Няма басейн в хотела,ако искаш да се къпеш отиваш в съседен хотел който е на разстояние 50 метра от този в студа не е хич приятно с мокра коса да се разхождаш по хавлия навън!!Няма минибар,нямаше дори и 1 чаша в стаята ако ти се припие вода.Никога повече няма да стъпнем в този хотел!!!!

krisana (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни семейно
2014.01.02
19:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този псевдо четиризвезден хотел е рекламиран като луксозен,комфортен,близко до пистите, спа хотел!Всичко написано е лъжа!Хотелът е нов и въпреки това се разпада,спестено е от всичко:строителни материали,обзавеждане,персонал и т.н.Снимките не отговарят на действителността,басейнът е в съседен хотел и няма топла връзка,има една сауна за която се заплаща,никой не чисти стаята и не сменя кърпите,цените в ресторанта и бара са безумни за това което се предлага,няма ски гардероб и е доста далече от пистите!Бяхме там за Нова година и всичко беше безумно!До 16ч. на 31 персонала нямаше представа нито за менюто,нито за това в какво ще се състои празничната вечер!Нямаше достатъчно вилици и чаши за всички гости,сервираха една салата,две парченца риба пане и някакви пържоли към 1 часът и това е празнична новогодишна вечеря,хората започнаха да си изнасят от стаите храна и прибори,всичко останало се заплащаше, дори и водата!Хотелът не само не е четири звезди,но аз дори не бих му дала и две,даже не мога да го нарека хотел!!!Не стъпвайте там,това не са проблеми,защото сега отварят,както всички се оправдаваха,това е ламтене за пари на собствениците без никакви угризения за лъжите и неудобствата,които съсздават на хората,включително и на горкия оскъден, персонал!!!


Други хотели в БоровецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share