спа хотел Костенец, Костенец

Рейтинг:  2 star rating  2.1 / 5 (6 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
dani8888 (2)
отседнал Май 2019 за 3-5 дни семейно
2019.05.04
09:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

стаята беше много мизерна и мръсна, вътрешният басейн 2 дни от престоят ни празен джакузито не работи ,защо е СПА не разбрах. При настаняването не получих касов бон нито ми поскаха лична карта. Явно данъчни и ХЕИ не посещават обекта.

dani8888 (2)
отседнал Май 2019 за 3-5 дни семейно
2019.05.04
09:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

стаята беше много мизерна и мръсна, вътрешният басейн 2 дни от престоят ни празен джакузито не работи ,защо е СПА не разбрах. При настаняването не получих касов бон нито ми поскаха лична карта. Явно данъчни и ХЕИ не посещават обекта.

lori821131 (1)
отседнал Септември 2018 за 1-3 дни семейно
2018.09.08
06:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете в спа хотел Костенец!
Стаите са ужасно мръсни, персоналът нелюбезен!
Под всякаква критика!
Басейните мръсни и с мухал!
Банята мръсна и с мухъл!
Хранята оскъдна!
Ужасен е хотела!
На никой не препоръчвам!

divr (2)
отседнал Септември 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.10.23
06:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Райско кътче в Рила планина. Прекрасно за релакс и веселба.Няма как да се опише с думи, колко е прекрасно. Трябва да се посети, за да се оцени.Чест прави на собственика, че го има това кътче от РАЯ!!!Елате със семейството си, с приятелите си или с колегите и сами се убетете. Приятно изкарване!

Kaka Liubka (2)
отседнал Март 2014 за 1-3 дни семейно
2014.03.01
22:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте и от мен. Обективен човек съм и затова държа да споделя истинските си впечатления от хотела. Може да е полезно за хората, които ще дойдат тук след нас. Пиша от хотелската стая дори по време на престоя си.

Със съпруга ми си закупихме ваучери от сайт. Две нощувки със закуска и вечеря. Запознах се от сайта на хотела с условията, както и от сайта, който предлагаше ваучерите. Хареса ми офертата, по описание - хотелът също, както и условията. Когато дойдохме на място обаче, действителността беше друга.

На снимките показват и пишат, че работи въшно джакузи и басейнче до него с минерална вода от 28 градуса, че има вътрешен басейн с 32-градусова минерална вода и СПА център със сауна, парна баня, фитнес. Оказа се, че външният басейн не работи и никой на успя да ни обясни защо. Той и джакузито са покрити с гумирано платно. Парната баня не беше пусната въобще, въпреки че ни увериха, че всичко това ни е включено в ползването. Съпругът ми не е човек, който ще тръгне да си търси правата и да се разправя, но аз не мога да търпя такива видими лъжи и отидох да "бистря политиката". След кратка разправия с рецепциониста, успях да го убедя да ни пусне външното джакузи, както и да включи парната баня. Има и вътрешно джакузи - поне така пише на една от вратите, която обаче е заключена и никой не знае какво има зад нея. Понеже съм любопитен човек, както си седяхме натопени във външното джакузи, надигнах гумиранатазавивка на външния басейн, за да проверя водата. Беше студена. Във външното джакузи могат да влязат най-много 10 човека, но ще стоят гъз до гъз като крави в блато. Вътрешният басейн е малък, плитък и по-студен от това, което пише. За фитнеса няма да кажа нищо, защото има поставено само едно колело и това е.

Храната във ваучерите е със сервиране, не е на блок маса. Вечерята е от салата, основно и десерт. Основното, пише, че може да се избере според желанието на клиента от 5 вида неща - скара, гювече и....още няколко неща. С влизането в рестораната сервитьорката веднага притича, намята ни по една салата с 5 парчета краставица, 4 парчета домат, три резени лук и сирене. Всичко това може да се събере в дена шепа. Намята на второ минаване и по една порция основно - с едно кюфте и едно кебапче и 3 лъжици варени картофи без нищо. Както и два портокала в една чиния - това беше десертът. Няма включено никакво безалкохолно, вода или алкохол в нея. Учудих се, че не ни попитаха какво избираме да ядем за основно, а след като зададох въпроса няма ли право на избор клиентът, ни се отгорови, че няма - това било предвидено за вечеря и толкоз. Хапнахме набързо и станахме да си ходим. Чакахме обаче 30 минути, за да ни забележат на полупразен ресторант и да дойдат, за да си платим виното и безалкохолните, които бяхме поръчали. Ресторантът е неуютен, мрачен, изглежда като столова и кух. Менюто, което се предлага, е бедно, порциите са сравнително малки, но пък ценита са височки. Обслужването е като от девойки от село, наети на работа от немай къде.

Стаите се студени. В нашата стаята, която е с висок таван и сравнително немалка имаше само едно дребно радиаторче с 5 ребра, което топлеше само себе си. Няма допълнителни възглавници и допълнителна тоалетна хартия. Въпреки че хотелът е нов, в банята са монитрани ожулени огледала, ръждясали никелирани държачи за душ, за тоалетна хартия и поставки. Изглежда недовършено. Мисля, че за този хотел най-важи приказката "С трици маймуни да ловиш".

Единственият плюс е този, че има хубава гледка и чист въздух. Стаите са с тераси, от които човек може да гледа и диша - това е единственото нещо, на което пресонала и човешката намеса не може да попречи.

Иначе до нас имаше едни възрастни хора, които може и да са по-глухи, но така бяха нацепили и надули телевизора, че слушахме всичко без проблем в нашата стая. Е, и с тях не мина без разправия, но излязоха разбрани и намалиха звука, без повече приказки. Явно шумоизолацията не е много ОК и може да са спестени материали от нея. Шуми дълго и от водата, пусната в тоалетните. Ключалката на външната врата на стаята ни се отключваше от 5-ти/6-ти път. Вратата на шкафа в коридора се запъва в пода и не може да се отвори.

Това е в общи линии. Утре ще снимам и ще поставя снимки, за да потвърдя думите си.

ulian76 (0)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с приятели
2014.01.02
17:16
коментар
sania (2)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни с приятели
2014.01.02
13:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя мнението ни за новогодишната нощ в спа хотел Костенец,посещавали сме хотела през месец февруари,беше чудесно,затова решихме да прекараме там празника.Доволни сме от всичко,хората се бяха постарали с изключение на храната,малки порции,не особено вкусни,обслужващият персонал беше чудесен и любезен,имаше Dj и томбола,беше весело.А на госпожата от предходният коментар искам да кажа,че може би с тези претенции и в къщи няма да я търпят.


Други хотели в Костенец

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share