Stiliana (1)
отседнал Юни 2013 за 3-5 дни семейно
2013.07.19
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, искам и аз да добавя мнение за този чудесен хотел, защото в България все по рядко попадам на места с отлично обслужване и е хубаво когато открием такова място да го споделим. Аз останах очарована от обслужването в Сана спа- персонала изключително отзивчив и любезен, кухнята също беше чудесна. общо взето прекарахме една отлична почивка. Препоръчвам го горещо на всички.

Hristy (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни по бизнес
2013.06.25
18:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изкажа положителните си отзиви за хотел Сана Спа. Поводът е тим билдинг, който организирахме за служителите от нашата фирма. Удобството за нас беше, че хотелът е голям и има многобройни възможности за развлечения. Конферентната зала, която използвахме имаше невероятен изглед към парка и беше оборудвана с всякаква техника за провеждане на нашето обучение. Останахме доволни от факта, че навсякъде в хотела има безплатен безжичен интернет, за който в други хотели ни се е налагало да плащаме допълнително. Ползвахме пълен пансион и останахме впечатлени от специалитетите на готвачите в гурме ресторанта Винополис. Последния ден на тим билдинга прекарахме в посещение на исторически места, което организираха от Сана Спа. Имахме много добър екскурзовод, който ни разведе до стасрия град на Пловдив. Не ни остана много време за спа центъра, но от всичко което ползвах като басейн, сауна парк и джакузи, мога да кажа, че няма такова уникално място!


Други хотели в ХисаряЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share