Silver Hills, Смолян

Рейтинг:  2 star rating  2.2 / 5 (3 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
kate123456 (1)
отседнал Февруари 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.02.26
22:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Извинявам се предварително, ако съм твърде рязка, но бих искала да напиша мнението си за този "впечатляващ" хотел докато вълнението с което си тръгвам все още ме е завладявало.
Направихме си резервация около месец предварително, преди да успея да намеря някакъв коментар за хотела. Офертата беше добра и спряхме избора си на този безизвестен за нас хотел, на който попаднахме случайно в интернет. В момента в който пристигнахме бяхме приятно изненадани от просторните и топли стаи. В пакета който платихме имахме включена закуска и вечеря. Вечерята беше прилична, имахме право на избор между три ястия и бих казала, че за моя вкус беше вкусна. Целия следващ ден бяхме по пистите на Пампорово и разни дреболии като фактът, че СПА Центърът, работи само от 17:00-20:00ч./което никъде не бе упоменато/ бяха дреболии и не ни развалиха настроението.
За съжаление, на следващия ден времето не беше подходящо за ски и тъй като хотелът нямаше с какво да ни задържи решихме да се разходим из гр.Смолян. Въпреки лошото време се насладихме на един прекрасен ден пълен с положителни емоции. Пребарахме се едва за вечеря към 20:20ч. което се стори твърде късен час за сервиране на вечеря. Въпреки всичко ни сервираха вечеря, която почти всички оставихме на масата заради "приятелското отношение и добрия външен вид на храната". В ученическите столове със сигурност е по-изискано.
В 21:50ч. изгасиха лампите.
Това ли е гостоприемство? Как някой очаква, че след такова отношение ще се върнем отново.
Аз не съм претенциозен клиент - ни най-малко.
НО ТОВА ОТНОШЕНИЕ Е ОБИДНО!
НЕ БИХ СЕ ВЪРНАЛА ОТНОВО ТАМ!
НЕ ПРАВЕТЕ ТАЗИ ГРЕШКА И ВИЕ!

enevaantonia (1)
отседнал Януари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.01.26
17:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейство ми избрахме хотел Silver Hills за кратък отдих за уйкенда, но със сигурност няма да се върнем отново. Хотела има огромен потенциал и изключително любезен персонал, но хубавото свършва до тук. Стаите не се чистят и подреждат. Беше ни изхвърлено само кошчето за боклук. Басейна, заради който избирахме хотела той като сме с малко дете и не караме ски не работи. Вече 14 часа сме без ток, няма телевизия, асансьора не работи и не виждам как ще изкараме вечерта. Съмнявам се, че ще бъдем компенсирани.

PolaMart (1)
отседнал Януари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.01.14
11:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя с вас впечатленията си от престоя в хотел Silver Hills Смолян.
С моето семейство останахме със смесени чуства за този хотел.
Офертата ни включваше 2 нощувки със закуски и вечери за двама възрастни и дете на 10г. Общо платихме 168 лв. Според информацията в сайта в хотела има басейн, фитнес, сауна, парна баня, аниматори и др.
Първата вечер бяхме настанени в стая с 3 легла (описание на подобен вид помещение за настаняване липсва на сайта), а не в апартамент, както всъщност беше спомената в офертата. Ако трябва да съм абсолютно точна - имаше още една друга стая в съседство, но тя беше с още 2 легла, заключена и не беше затоплена.
На следващия ден бяхме преместени в апартамент. Тъй като аз не карам ски и останах в хотела се наложи сама да пренасям багажа ни и също така бях помолена да пренеса и чаршафите и одеалото на детето, защото в апартамента нямало. За багажа съм ок, но това с чаршафите ми се видя малко прекалено. Също така трябва да кажа, че при пристигането ни този апартамент беше свободен, но не бяхме настанени там, защото не бил затоплен. Смятам, че това е пропуск на ръководството, защото вместо да затоплят цял ден стаята е можело да затоплят апартамента.
Храната. Вечерята и двете вечери се състоеше от супа, основно ястие и десерт. Пилешката супа нямаше почти никакво пиле, затова пък имаше в изобилие фиде и картофи. Друг минус - при положение, че не се предлага шведска маса, смятам, че е редно да се предлагат поне 2 различни варианта основно ясие по избор. За да съм справедлива, обаче трябва да отбележа, че основнияте ястия (единия ден пиле с ориз, а на другия - кисело зеле със свинско) бяха вкусни. Детето ни не яде зеле и съответно плащахме за вечеря, която уж ти влиза в цената. Десерта единия ден беше някакво лилаво нишесте, а на другата вечер по една мандарина със съмнително качество. Имаше и салати в менюто, но защо и двата дни детето ни не получи салата остана мистерия за нас.
Закуската беше по 2 филийки на човек, парченце масло, едно медче (малко конфитюр), 1 яйце (на другия ден сирене), няколко парченца кашкавал и салам. На втората сутрин диспенсъра за вода не работеше, така че нямаше как да си сипе човек гореща вода за чай. Кафето естествено се поръчва отделно.
Най-големите минуси в това отношение за мен бяха, че нямаше разнообразие и избор, а нещо елементарно като кафето сутрин, като част от закуската трябва да си го плащаш.
Друго нещо, което не ми хареса. Аз не карам ски, а времето не беше подходящо за разходки, така че исках да остана в хотела единия ден, за да си почивам. Още при пристигането разбрахме, че поради технически причини басейна не работи. Ок - случва се. Реших, че мога все пак да се възползвам от сауната и парната баня, но не! Бях уведомена, че те се включват следобед след 5, защото тогава се връщат от ски гостите на хотела. Попитах дали все пак няма да е възможмно да ги вкючат за час поне, но управителя не разреши. Явно аз не съм гост на хотела.
Хубавото, което мога да кажа е, че всички от персонала с които имах контакт (рецепционистките, сервитьори и камериерки) бяха изключително любезни и отзивчиви и наистина ми направиха много добро впечатление. Стаите бяха много чисти и топли. Мястото има потенциал, но собствениците или са притиснати от кризата или им е все тая, защото почиват в други хотели.
Точно затова пиша със смесени чуства, но е факт, че никога повече няма да поверим почивката си на Silver Hills и никога няма да го препоръчам на приятелите си.
Надявам се в бъдеще нещата да се променят.


Други хотели в СмолянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share