Къща за гости "Кафенето на Димчо Кехая", Жеравна

желая да следя тази тема за нови коментари
cecooo (3)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.11.25
18:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЕЕЕЕЕ наистина са вложени много пари. Всичко е направено с вкус и разбиране. Чисто и уютно. Много доволен останах от пристоя си.

troyan (2)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.08
12:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! Искам горещо да препоръчам къщата за гости "Кафенето на Димчо Кехая " в Жеравна. На тези от вас,които търсят наистина селски туризъм, с всичкото,което включва това определение-там е мястото. Самата къща е уникална, всичко е мислено,пипнато и правено с много усет към детайла. Хратата е домашно приготвена,все едно баба ти на село ти я е правила. За закуска имаше тиганици с бяло сладко и овче сиренце, ама истинско. Направихме си сами турско кафе на пясък. А ако имате късмет да сте там през уикенда ще ви прожектират лятно кина на кьошката. Стари български филми. Ние гледахме С деца на море - голям смях. Даже си мисля да отидем пак, да се съберем приятели и да заемем цялата къща. Но, нямя места,сега е фестивала на нар. носия и е фраш. Ако някой провяи интерес - www.dkcafe.eu



Други хотели в Жеравна

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share