Хотел Кючуковата къща, Баните

желая да следя тази тема за нови коментари
kuchukov123 (1)
отседнал Юли 2010 за 1 седмица семейно
2012.05.24
15:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел " Кючукова къща" е разположен на територията на с. Баните, община Баните. Работи целогодишно и е подходящ за семейни почивки, за провеждане на бизнес срещи, семинари и фирмени тържества.

Хотела разполага с луксозно оборудвани стаи със собствен санитарен възел, а именно с 18 двойни стаи, 8 тройни стаи и 8 апартамента, уютен ресторант, в който гостоприемните домакини ще Ви предложат местни ястия по избор - прочутия пататник, мекици, катми, качамак, чеверме и много други вкусотии. Паркинга на хотела е безплатно охраняем.

Конферентната зала на хотела осигурява всички условия за провеждане на: бизнес срещи, конференции, семинари, корпоративни прояви, обучения, провеждане на интервюта и делови срещи.

Също така можете да се насладите на усещането за прохлада и свежест докато плувате в минералните води на външните басейни на хотел " Кючукова къща", с. Баните. До големият басейн има интегриран детски басейн за най-малките гости на хотела. Басейните са оборудвани с шезлонги и чадъри.

Красивото Смолянско село Баните се намира дълбоко в пазвите на величествената Родопа планина, по поречието на река Малка Арда, на 750 метра надморска височина. Разположено е между два областни центъра. Разстоянието до Кърджали е 62 км, а до Смолян 45 км. Баните е известно с минералната вода, чиято температура при извиране е 43° С и е единствена в България.

В хотел Кючуковата къща ще намерите невероятно спокойствие сред чист въздух и интересни природни феномени. По желание на гостите могат да бъдат организирани походи до Дяволски мост, Резерват "Кормисош", Феноменът връх "Свобода" и други забележителности в района, както и конни походи.

Не пропускайте да се насладите на всички тези удоволствия и да си отпочинете в приятната атмосфера на хотел Кючукова къща!


Хотел Кючуковата къща Басейн на хотела Минерален басейн Джакузи

Други хотели в Баните

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share