3 планини, Разлог, Разлог

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (6 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
Mariela Dimitrova (1)
отседнал Януари 2019 за 1 седмица с приятели
2019.01.26
08:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела има много неща, който да се подобрят.
1.В банята нямаше топла вода и чак на втория ден дойдоха да ни оправят боилера.
2.От два дни няма ток и светим с телефони.
3.Няма организация за пътуването до ски пистите.

Като цяло не препоръчвам хотел 3планини

Petras (1)
отседнал Април 2016 за 1-3 дни семейно
2016.04.10
08:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела като такъв е добър и чист,като изключение запушените канали в баните.И дано имате късмет ако имате ваучър за all inclusive да има над 25 човека иначе лошо.Ще ви дам пример от последната ми почивка.От три дни престой поисках три пъти хляб с яденето но получих веднъж тост хляб стар и непрепечен,на следващия ден поисках да ми го препечът но отговора беше че тостът не работи и няма как.След броени минути се появява г-н Владо Каролев разхождайки се като биг бос и сяда да вечеря.Да оставим че за него обслужването е на друго ниво,просто има разделение на клиентите на ресторанта.Поръча си той вечерята с препечен черен хляб и пристигна мигновенно.Попитах сервитьорката защо и аз не можах да получа препечен хляб и тя отговори че и било наредено от кухнята така за еди да може а за други не.И пак да оставим настрани че вечерях обяда от предния ден шпикован бут който беше представен като шпикован врат.КАТО ЦЯЛО НЕ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ ЗА ПОЧИВКА И ОТДИХ.А АКО НЯКОЙ НЕ ВЯРВА ЩЕ РАЗБЕРЕ ЗАЩО

Natal_russia (1)
отседнал Март 2014 за 1 седмица с приятели
2014.04.21
15:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекарахме там цяла седмица с приятели и сме очаровани от мястото и персонала. Много любезни хора, обръщат специално внимание на гостите и ние се чувствахме наистина на място там. Препоръчвам го на всички!!!
Базата е поддържана в идеално чисто състояние, подчертавам го, защото доста често пътуваме и мога да твърдя, че това е наистина рядкост! Стаите са много големи, минималистично обзаведени, но със стил. Спа центъра е много интересен и красив.
Явно готвачите са много добри, защото през целия ни престой не мръднахме в друг ресторант )
Желая успех на хотел 3 планини!

elenasokolova (1)
отседнал Януари 2013 за 1 седмица семейно
2013.02.15
12:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът наистина е уникален, съвсем нов и много чист. С радост ще се върнем отново там. Вкусна храна, качествено обслужване, уникален спа център и съвсем спокойно място. За това качество цените са съвсем приемливи.

me_me (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни семейно
2012.03.26
13:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на почивка със семейството си там миналия месец. Хотелът е нов и с доста интересен дизайн. Като цяло сме доволни от целия ни престой и бихме го посетили отново. Храната и качеството на обслужването бяха на ниво, имаше доста сняг и микробуса на хотела ни караше всеки ден на ски в Банско. Ние не сме имали проблеми със стаята, беше топло, водата в басейна също. Масажите и спа процедурите, които се предлагаха бяха невероятни и на достъпни цени.

navyblue (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.12.12
22:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В началото на декември 2011 бях в хотел "3 планини" край Разлог. Хотелът е съвсем нов, стаите са чисти и подредени, макар и доста минималистично. Това, за което трябва да внимавате е:
- отоплението - стаята ни беше много студена първия ден, отоплява се с електрическа печка, която едва на 2-рия ден се усети. Добре, че ни дадоха допълнителна печка от рецепцията.
- в банята няма сешоар и е много студено, топлата вода е от бойлер;
- кетъринга на блок маса не стига за всички гости - имахме включени закуски и вечери на блок маса, но храната не стигна за всички, особено ако закъснееш 30 мин след началото на вечерята, за теб остава само малко салата. Закуската също беше оскъдна. Втората вечер успяхме да се нахраним като отидохме в ресторанта точно в 19 ч., когато е началото на вечерята. Храната беше вкусна.
- персоналът - средно отзивчив, има доста какво да се подобри в тази насока.
- спа център - приятен е, но басейнът е 25 градуса най-много, нямаше персонал на СПА-рецепцията. Има приятни топли ортопедични пейки.
Като цяло хотелът е нов, чист, но се нуждае от запълване на доста пропуски, затова не бих препоръчала хотела на мои познати.


Други хотели в РазлогЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share