lina35 (2)
отседнал Ноември 2010 за 1-3 дни семейно
2011.11.05
21:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Бих желала да споделя впечатленията си от хотел "Лазур" 2 в Кюстендил, откъдето току-що се завръщам.Преди 5 години за първи път ни се наложи да нощуваме в града и след дълго избиране на подходящо място, се спряхме на въпросния хотел. Тогава бях очарована- хотелът нов, стаите уютни, топли, интересни като дизайн, ресторанта приятен, локациата удобна. След това още два пъти отсядахме с мъжа ми там, привлечени от наистина приятния интериор. Единствено ме смущаваше факта, че в подобен хотел липсва закуска в цената, но не отдавах голямо значение на това,предполагайки, че с времето нещата ще придобият нормалния европейки вид.
Преди 2 дни, цели 5 години след първото ни посещение отново се наложи да пътуваме до Кюстендил и, естествено, отново избрахме Лазур 2 Приятно ни изненада факта, че цената от 50лв за двойна стая не се е променила. Но....и нищо друго в хотела също не се бе променило. Уютните преди време стаи бяха запазили първоначалния си вид, но с привкус на овехтялост- вертикалните красиви щори бяха с поразвален механизъм, мокетът на пода си плачеше за смяна, а във въздуха се усещаше миризмата на застоял цигарен дим, макар че имаше табелки, че в обекта не се пуши. И именно тази миризма разваляше страшно впечатлението от иначе наистина хубавия хотел. В никакъв случай не искам да кажа, че хигиената не бе на ниво. Напротив, всичко беше чисто, банята идеално заредена, изключително топло навсякъде(чак горещо дори) Персоналът усмихнат и вежлив,но наслоената цигарена миризма налагаше асоциации със селски хоремаг, което според мен е недопустимо за хотел от този ранг. За съжаление, закуската продължаваше да липсва в цената за нощувка, което също е голям минус и доста сваля рейтинга.
Позволявам си да споделя всичко това, не за да критикувам или да търся под вола теле. Просто хотел Лазур наистина много ми харесва и ми се иска с времето хубостта му да не помръква, а напротив- винаги с нещо ново и свежо да изненадва нас, неговите верни почитатели. Съвсем мънико се иска в тази насока и искрено се надявам, че мениджъра/ите ще направят необходимото!Успех!


Други хотели в КюстендилЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share