курортно селище "бряста", велико търново

желая да следя тази тема за нови коментари
belraeva (2)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с група
2011.08.15
18:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя, че водихме група ученици на детски лагер в комплекс "Бряста". На тръгване имахме малки съмнения, защото цената беше "народна", но все пак за групи правят големи отстъпки. Веднага с пристигането всички съмнения се изпариха.Посрещна ни една райска атмосфера. Комплексът се намира сред природата, за площите в него са пълни с цветя и зеленина. Персоналът е много любезен и отзивчив. Ние стояхме 5 дни и всеки ден минаваха да почистят баните и коридорите, да изхвърлят боклука. Освен това ни помолиха ако имаме нужда от нещо, било то допълнителни кърпи, смяна на бельо извън дните за смяна и т.н. да не се притесняваме да се обадим. За децата ни предложиха, освен люлки на открито и занимания с тихи игри - "Не се сърди човече, домино, карти и т.н. Предложиха да ни организират детска дискотека с аниматор. Много сме доволни от почивката

irina3 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.08.08
22:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

вси4ко в този"хотел"е ужасно ,мръсно,миризливо и влажно.за 3 нощувки не по4истват нито веднъж,а за смяна на кърпи не се говори.цените са високи и в "хотела"и в ресторанта.в басейна вадеха жабите пред гостите със щастлива усмивка.ЗАБРАВЕТЕ ЗА ТОВА МЯСТО!


Други хотели в велико търновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share