вила Ломар, Калофер

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (3 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
neliyokova (1)
отседнал Април 2014 за 1-3 дни семейно
2014.05.02
14:01
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Описанието и снимките са напълно достоверни.Много добре поддържана и подредена вила,идеална чистота.Собствениците са се погрижили да има всичко необходимо за всеки гост. Всичко това в комбинация с невероятната природа наоколо направи нашата почивка страхотна .Ние и нашите приятели останахме изключително доволни.Бих я препоръчала на всички.

IOVI79 (4)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни семейно
2013.12.11
23:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,Отговарям на този стар коментар...
За голямо съжаление ние хората изказваме мнения основно,когато са негативни,а положителните ги спестяваме....За наша радост ние пазим над 100 положителни отзиви и топли думи,които са написани в анкетата,която оставяме от нашите гости през тези две години.
Не ми се иска да коментирам написаното по горе,тъй като ще е дълго, досадно и мисля,че ще е излишно....Но държа само да споделя,че за да е красива и зелена една градина и двор /ливада,както се е изразила нашата гостенка/ се нуждае от поливане. Който има зелен двор и цветна градина знае колко е трудна поддръжката и колко време отнема. Вариантите са два: Да лишим гостите от красив и уютен двор или да оставим грижите на самите тях....
За всички,които имат въпроси и необходимост от допълнително яснота могат да се свържат с нас на номер: 0796629957
Поздрави,
Стопаните на вила Ломар

kalina (2)
отседнал Юни 2010 за 3-5 дни семейно
2011.07.04
13:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За престоя ни във вила „Ломар”, близо до гр.Калофер, собственост на сем. Мечкарови.
Отседнахме там за 4 дни през месец юни 2011. Две семейства с деца на 2 и 11 години.
Не искам този коментар да прозвучи като негативен, а само да даде информация за мястото и обстановката на тези, които възнамеряват да посетят вилата.
На първо място, разположението е изключително, на 50 метра от Бяла река. Прекрасна гледка, а и не само. Местоположението е страхотно, защото там няма канализация и стопаните черпят (и връщат вода от реката. Няма нищо лошо в това, ако имат нужните разрешения и оборудване, само е препоръчително да уведомяват за това посетителите си, за да си носят вода за пиене.
Нас не ни уведомиха, предполагам са пропуснали.
Просторен двор, на няколко нива, но не е обезопасен за деца, с голяма поляна отпред(няма ограда или преграда, на отделните нива).
Снимките публикувани в различните сайтове напълно отговарят на обстановката вътре и извън къщата. С едно малко изключение. Това не е самостоятелна вила в гората, а е заобиколена от други такива. От едната страна има вила, в която по време на нашия престой правиха ремонти, а от другата страна има….кафе. Това стопаните на вилата също ни го спестиха, въпреки че изрично попитахме дали в близост има други обитаеми постройки. И вилата и кафето са собственост на роднини на собствениците, така че спокойно мога да нерака това ЛЪЖА, а не пропуск, тъй като зададох конкретен въпрос и получих конкретен отговор, но не отговарящ на действителността. Това е моето тълкование, вие го приемете като пропуск ако искате.
Имахме късмет да посетим мястото извън активният им сезон, който според тях самите е юли и август, та за това наоколо нямаше много други посетители наоколо. Но през по-горещите месеци поляната отпред се превръща в плажна ивица.
Пътят до вилата на пръв поглед изглежда потресващо, с късчета останал асфалт тук-там, но няколко пъти, напълно безаварийно, успяхме да отидем до града и да се върнем обратно. Лош е, но се минава.
Не разчитайте на детския басейн, по-добре си носете надуваем. Моето виждане е, че не е безопасен, защото всъщност е метален, може би по-рано използван като контейнер за вода, боядисан, но боята се лющи и на места има петна ръжда.
Държа да отбележа, заради безопасността на всички, че бойлера, по време на нашето посещение там, не бе технически изправен, защото удряше ток дори когато бе изключен. Наложи се да отвиваме предпазителя на таблото и да постоим на свещи докато всички ползваме банята. Романтично, но не и когато има малки деца наоколо. Уведомихме собствениците за това и вярвам, че всичко е наред сега.
Друго, което за мен бе 100% плюс, но за някой може да е абсолютен ужас, е че обхват на операторите МТел и Глобул практически няма във вилата и двора. Който искаше да проведе разговор преминаваше реката или ходеше по пътя обратно към града. Покритие в къщата и около нея има колкото да получиш текстово съобщение за пропуснат разговор. На мен лично това много ми допадна.
Нещо. Което не ми допадна обаче бе, че стопанина идваше да си полива ливадката, когато пожелае. Плащайки за самостоятелна вила всеки би желал уединение, но… От една страна е невъзпитано, от друга некоректно, а и как да играят децата на мокра трева…
Гледките от вилата и в околността обаче спират дъха ти. Времето бе облачно и дъждовно, но мястото е невероятно(говоря за планината) и горещо го препоръчвам на всеки, който желае да се докосне до природата. С удоволствие ще го посетим отново, но със сигурност няма да отседнем във вила „Ломар”.
На добър път и хубаво време на всички в планината!

4.7.2011


Други хотели в КалоферЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share