esimesi (1)
отседнал Юни 2010 за 2 седмици с приятели
2011.07.03
10:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Месец юни - 21. 06 . 2011 до 01.07.2011
Много лош избор . Няма да се повтори .
Първо паркинг - ми няма такъв . Има една поляна , ако може да се нарече поляна , където колите са хаутично паркирани . Запушваш някой и оставяш телефон за връзка , за да може този някой излизайки да ти направи място и да паркираш своята кола.
Персонал - нямам думи . Ниско платени хорица , които се чудят как са попаднали там . Не могат да ти отговорят на прости въпроси , от сорта на какво ям ?
Ал инклузива , ако можев да се нарецче такъв под всякаква критика . По скоро е пълен пансион .
Единствено гледката си заслужава - бяхме настанени с изглед море .
Храната - нямам думи . Супи без наименование , гадаеш какво консумираш. Основно ядене също . Няма на разположение достатъчно прибори и чинии . Ако в тълпата успееш да си намериш маса , то нямаш прибори и обратното. Това , което си консумирал на обяд ти го предлагат на вечеря смесено с някакъв друг остатък . Децата караха на макарони и сирене - като най- безвредни и безопасни .
Пълно разочарование .
Шезлонг и чадър към цената - да бе да . Трябва да станеш в 6 часа за да можеш да си резервираш такъв. Басейните студени . Капажоитета на хотела е около 700 човека , а около басейна ма да не преувелича около 40 шезлонга .
Напитките - някакви безизвестни марки с изключение на ментата.Искаш да консумираш напитката си в пластмасова чаша , защото другите не се мият като хората и са непрекъснато в петна и остатъци от червило , отговор ми няма , свършиха . Няма елементарните бъркалки , с които да си разбъркаш кафето.....
И още много , ама много минуси ....


Други хотели в ЕленитеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share