Парк хотел Пирин, Сандански

желая да следя тази тема за нови коментари
vladnel (3)
отседнал Септември 2012 за 1 седмица семейно
2013.01.01
18:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Превъзходен хотел, атмосферата е райска, обслужванвто повече от прекрасно. Почистват стаите ежедневно - основно почистване, смяна на кърпи и чаршафи. Чисти басейни и площи около тях. Напълно оправдана цена-качество. Пътували сме доста по света - смело го сравнявам с едни от топ хотелите в Европа. Управителят Иван е невероятен човек и професионалист. Препоръчвам!!!

Kimba Tour (2)
отседнал Юни 2008 за 1-3 дни по бизнес
2011.02.02
17:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Това е хотел, от който мисля, че никой не би могъл да се оплаче и каже нещо негативно!? Ще очаквам и други мнения. За мен е на ниво по всички параграфи.

tatyana2011.08.18 18:57
Вече изобщо не е на ниво.
Храната изобщо не отговаря на 5-звезден хотел - крайно оскъдна, никакво разнообразие и лошо качество.
По време на престоя ни (5 нощувки) голяма част от останалото от вечеря се претопляше и сервираше следващите вечери. Така се стигна до ситуация месото да мирише на развалено.
Едната вечер десертът свърши и докато не се обърнах към персонала (сякаш никой от тях те забеляза), не заредиха друг; а всъщност новият "десерт" беше останали от обяд диня и пъпеш.
Също така не се поддържа площта около външния басейн.
Пиша това със съжаление, т.к. ние почиваме вече за трета поредна година в "Пирин" и съм неприятно изненадана от спада в нивото му. Очевидно догодина няма да изберем този хотел.
Явно г-н Шарлопов се е предоверил на управителя Терзиев и не е на ясно със случващото се.

Други хотели в СанданскиЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share