хотел "Пампорово" в Пампорово, Пампорово

Рейтинг:  2 star rating  1.9 / 5 (6 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
sturcho (2)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.02.18
22:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелчето е в залеза си или поне за лек ремонт, но престоя ни беше изключително приятен. Специално обръщам внимание на разпоредителката на храненията. Момичето работи с размах и усмивка. Обслужването като цяло беше на ниво. Ние сме много доволни. Много добро управленско ниво. Храна, това е което ще ме накара да отида отново. Използвания Свети Валентински пакет беше много добър.

yanamanoleva (1)
отседнал Декември 2013 за 3-5 дни с приятели
2014.01.01
11:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е прекалено кичозен ,а стаите имат нужда от ремонт рецепцията ви е много неорганизирана и когато и се звънне за оплакване или проблем отговарят че ще звъннат след малко а всъщтност не звънят халатите са без колани и кърпите са ви много захабени (ако нямате пари аз ще ви пратя от софия) и wi-fi to струва пари,а не работи корнизите ви се събарят и тоалетните ви са счупени на влизане в стаите е страшна жега и отвсякъде скърца и се чува скърцането от горните стаи и повярваите ми не е хубаво леглата не се оправят всеки ден .

dobrevam (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни семейно
2013.01.02
15:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много съжалявам, че не се съобразих с негативните коментари до момента. Наивни мислех, че за една година са си взели бележка! Все пак "апартаментите" струваха по 340 лв на нощувка!!!
Единственото подобрение е, че кърпите и чаршафите бяха чисти.
Но.... Резервираният "апартамент" се оказа голяма стая, в която има разтегнато легло и 2 матрака един върху друг. Някой да светне г-н Арабджиев, че под апартамент в хотелския бизнес се разбира спалня и дневна.... Ако случайно не е ходил в петзведен хотел, да погледне поне на снимка:
http://www.ichotelsgroup.com/intercontinental/hotels/gb/en/athens/athha/hoteldetail?cm_mmc=mdpr-_-GoogleMapsGR-_-ic-_-athha
Този е наблизо и може да му даде бегла представа какво се очаква.
Тук обаче: Шкаф - счупен, тоалетното казанче тече..
За стила не говорим - мутра барок или кой знае как се нарича...
Шатълите до пистите не пристигат... Или пристигат с 30 мин закъснение, което прекарваш на студа.
Но най-голямото разочарование е самата новогодишна вечеря, за която се плаща отделно по 120 (сто и двадесет) лева и включва:
1. ужасно увехнала салата с подозрително миришещи скариди (не става за ядене)
2. купчина студени печени заленчуци с 2 резена кашкавал
3. 3 парчета говеждо (ужасно) полети с хладен сос, макарони!!! и 3-4 варени картофа без подправки, а за разкош - лъжица грахово пюре....
4. купа отвратителна плодова салата - кафява на вид и скашкана на вкус
5. 1 малка баклавичка 1 сладкишче, парче студена бутербаница с късметче
6. сухи мезета, които се наложи 5 пъти да поискаме да ги донесат, за да има какво да хапнат децата, защото бяха останали гладни след "обилната и вкусна" вечеря.
През цялото време през ресторанта минаваха обилно натоварени колички с вкусни порции, вкл. цяло печено прасенце, които отиваха в ирландския бар за г-н Арабаджиев и гостите му. Така че освен гладен, и с глава надута от чалга, имаше и възможност да си дадеш сметка къде са отишли парите от твоя куверт. Не вярвам цялата кавалкада от "гости" да плащаха куверти по 120 лв, но определно бяха поне нахранени.
Изводът е - може да си купиш или да си построиш 5 звезден хотел, но не можеш да си купиш петзвезден персонал и най-вече - не може да станеш петзвезден бизнесмен, а поредното балканско парвеню!
Не ходете там!

kolev76 (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.22
14:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Търсихме хотел с висока категория, като очаквахме високо облужване, чисти стаи и приатна обстановка. Ужас..... Получихме точно обратното, още от настаняването с влизането в стаята, се сблъскваме с мръсни килими с петна, чаршафите са до средата на леглото , калъфките са тесни и възглавницата една е събрана вътре. След което влизаме в банята, привидно чиста, но хавлиите са ужасно захабени и с петна.Направо те е гнус да се избършеш. В този миг незнаех как ще издържим три дни. По коридора се чуват крясъци и викове на камелиерките. Тахната старша,може би е луда, защото се чуваше постоянно нейния глас. Ние бяхме с малко дете,което беше трудно да го преспим. Кухнята също не отговаряше на категорията хотел, да не говорим че беше на ниво една звезда. Моето мнение е,че никога няма да посетя този хотел. И не знам,никой носи ли отговорност за този хаоз,който цари там.

dda020 (1)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.16
21:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-кошмарния престой, това е почивка в хотел Пампорово. Мизерия, гнусотия, кич, подигравка........
Чаршафите стигат до средата на матрака-който е зверски неудобен...принуден си да спиш буквално на матрака, където години подред са спали и други хора. Едно завъртане и чаршафа вече е събран на куп....
Мокет- не му се вижда цвета от петна и боклуци.
Хавлиите-засечени с големи петна.
Банята- някога може и да е била добре, но най-малкото можеше да сменят мухлясалата завеса от 2.50лв до ваната.
Закуска-малка маса с два вида салам, два вида яйца, сирене и маслини, която ако закъснееш да посетиш преди 9ч. тотално забравяш за закуската, включена в цената на стаята. Допълнително зареждане на блок масата или отсервирване на масите-КАТЕГОРИЧНО ЗАБРАНЕНО.

24 часов лоби бар-да, ама не! В 23ч ни помолиха да напуснем, защото затваряли.
Бар-не работи!
Басейн-от време на време.
Боулинг-не работи.
фризьор-не работи.
Ресторант-дори не посмях да попитам предвид хигиената навсякъде в хотела.
Тъмнина и сумрак и по коридори и по стаи.
Развалени ключалки.
Интериор и архитектура-грозна мешавица от еленски рога, лъвски глави, камини до кристални висящи кичозни абажури, кожа, дърво, мрамор.....пълен кошмар.
Единственото на ниво бяха цените!

bevarli (1)
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни семейно
2011.01.20
08:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моето новогодишно разочарование от петзвезния хотел "Пампорово" в Пампорово.Мизерия , мръсотия , обслужване.Снимките който ще побликувам ще говоря сами за себе си.


детско легло в стаята счупено детско легло мръсни хавлий , засякани с неопределен цвят мръсни стени на стаята

Други хотели в ПампоровоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share