anur_01 (2)
отседнал Септември 2010 за 1 седмица млада двойка
2010.09.13
19:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не отговарящ с обслужването си на цените и категорията на хотела. Изключително съм разочарована от обслужването и отношението в хотела към почиващите там, но не от персонала, а на управителите на хотела. В никакв случай не се лъжете да си давате парите за системата АLL inclusive - такава блок маса ще ви наредят, че ще се чудите какво да хапнете "от вкусно, по-вкусно" - пълна помия. Никакво разнообразие и подредба, пълна трагедия. Там имат навика да променят часовете за хранене без да ви уведомяват, следователно ако все пак сте се излъгали да отидете там, може да си останете и без една салата за вечеря, въпреки че сте си платили предварително от скъпо, по-скъпо и ще трябва да се разходите до Созопол за да хапнете. А пък на другия ден например, като решите да се поизкъпете в басейна може да си правите компания с някоя жаба.
Все пак за да бъда обективна ще кажа че стаите в хотела са хубави и удобни. Това е еднственото хубаво на хотела, обаче за него плащате толкова скъпо, че е по-добре за тези пари да отидете в Гърция например. Ако не вярвате убедете се сами, а после напишете и вашите впечатления.


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share