Къща За Гости"При Братята"-село Орешак, Троян

желая да следя тази тема за нови коментари
BSart (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.08.22
23:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Резервирахме част от къщата по повод наш семеен празник. Първоначално впечатленията ни бяха повече от добри по отношение на топлото посрещане и приятната обстановка. Скарата приготвена от Даниел за гостите ни също не ни разочарова.
Продължението е доста неприятно и го описвам както следва.
Част от гостите ни с болни деца не можаха да дойдат и сутринта отказахме едната резервирана двойна стая. Мариана не прояви никакво разбиране и настоя да платим стаята както следва без значение че няма да се ползва изобщо. Предложихме и вариант да настаним по един човек в стая, както е обявено в сайта им на цена 40лв. за нощувка. Привидно се съгласи, но при плащането настоя че няма такъв момент, така че платихме първоначалната сума.
При напускане на къщата поканихме гостите си да обядваме в механата преди тръгване, но буквално ни „изгониха“ заявявайки че чакат група и трябва да опразним хладилниците и да напуснем колкото се може по-скоро.
Подобно отношение към сериозни клиенти платили добра цена за група + меню е недопустимо и оставям този коментар от наше име и от името на нашите гости. Не бихме препоръчали това място тъй като наред с удобствата един клиент търси и добро отношение, човечност и разбиране за да го посети отново.

bratyata (0)
отседнал Април 2011 за > 4 седмици семейно
2011.04.05
14:35
коментар
bvitanov (2)
отседнал Януари 2011 за 3-5 дни семейно
2011.02.11
23:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място за почивка ,страхотното е и че всичко е наблизо -манастира,Троян и всички прекрасни места за разходка и релакс и не на последно място -отлично отношение от страна на собственика !!! Определено скоро отново ще сме там !!!

bratyata (0)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.06.26
20:00
коментар

Други хотели в ТроянЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share