Младенова къща, Златоград

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (5 вота)
желая да следя тази тема за нови коментари
rumiv (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.09.28
09:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ние, 5 души не можахме да се настаниме, на 08.09.2012г въпреки, че имахме писмена резервация в Младеновата къща.Както ни обясниха без извинение, бяха ни дали местата за които имахме резервация ,10 мин преди да пристигнем около 16 часа, защото не сме отговаряли на телефона! А ние идвахме от Гърция. Това е. Не ходете там. Не се прави туризъм така.

malkata.stopanka (2)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни семейно
2011.09.15
11:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Младеновата къща е наистина приятно място за почивка. Там прекарахме три чудесни дни. Стаите са чисти, уютни и много просторни - нещо, което за семейства с деца като нас е много важно. Цената за стая беше съвсем разумна. Голямо удобство е, че се намира на десетина метра от етнографския комплекс, от работлничките и уникалната атмосфера на калдъръмите. Собствениците са много мили, отзивчиви. Самото кварталче е спокойно и тихо, пускахме децата сами около къщата.
Да похвалим също и ресторанта в самия етнографски комплекс - чудесно обслужване и кухня.
А на Катя и Младен - благодарим за прекрасната почивка, успех...и слънчеви поздрави от Приморско!

tzveti7373 (2)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.07
19:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам за пореден път да изкажа своите благодарности към прекрасните домакини-Катя и Младен.Почивката ни беше незабравима.Местата които посетихме и разгледахме са невероятни.Домакините ни създадоха много уют и голямо спокойствие.Много ви благодариме за всичко!!!Ще дойдеме отново при вас с най-голямо удоволствие.Поздрави от сем.Аролски!

olia (2)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.08.05
21:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително гостоприемни собственици - Катя и Младен, които ни упътиха към всички интересни и забележителни места в района. Къщата и стаите са много уютни, поддържа се отлична чистота и се чустваш като у дома си. Много удобна е близостта до етнографския комплекс, работилниците, ставревата чешма и кръчмите. Мястото е тихо и спокойно. Закуската е типично по родопски - вкусна и в големи количества!!! Да не говорим за пататника - уникален! Непременно ще се върнем пак!

ancheto77 (1)
отседнал Април 2010 за 1-3 дни семейно
2010.04.12
10:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Младеновата къща в Златоград е прекрасен семеен хотел. Намира се буквално на две крачки от стария град. Много е чисто и топло, а цените са много приемливи. Персоналът е мил и отзивчив. Прекарахме невероятен уикенд.
Препоръчвам го на всички, които търсят спокойствие и комфорт на добри цени.

tzveti73732010.04.13 12:23
Бяхме за три дни в семейния хотел с мойта приятелка и двете ни дъщери.Много приятна обстановка,невероятно отзивчиви хора,рядко може да се срещнат.Очаровани сме и от хотела и от домакините.Препоръчвам го на всички,да отидат и да усетят спокойствието и комфорта на добри цени.

Други хотели в ЗлатоградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share