СПА хотел Медикус, Вършец

Рейтинг:  4 star rating  3.7 / 5 (18 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
M.DIM (1)
отседнал Април 2019 за 3-5 дни семейно
2019.04.06
02:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Направихме резервация чрез Booking.Когато се обадих в хотела да потвърдят резервацията, ми казаха,че няма такава. Направих резервацията отново,но чрез рецепцията. След престоя когато трябваше да платим се оказа,че резервацията от Booking стои и трябваше да заплатим по-висока цена.Това е некоректно от страна на хотела. Освен това стандарта на хотела не отговаря на 4 звезди-стаите са малки,басейнът също е много малък,като влязат няколко човека,просто няма къде да се обърнеш. Няма никакви атракции в басейна.Само цените в ресторанта отговарят на 4 звезди-има на вечеря салатен бар-тоест салати изнесени по средата на ресторанта,които се нарязани незнайно от кога и са увяхнали. Останахме много разочаровани.Никога вече няма да стъпим в този хотел.В никакъв случай не бих препоръчала хотела на приятели. Иначе Вършец е приятно място-има едно заведени "Relax"-където можете да опитате много вкусна храна.

ifanita8611 (1)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.02.18
08:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в хотела и сме доволни. Учтив персонал, добра хигиена, хубав хотел. Басейнът е с чиста и сравнително топла вода.
Може да има и по-хубави 4* хотели, но в никакъв случай няма да съжалявате ако отседнете там.
В околността може да се посети Клисурския манастир.
Реших да пусна коментар, макар и кратък, защото ние си избираме хотелите главно по отзивите за тях. И е нужно да има повече актуални и неподправени такива.

staaany (1)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.02.16
02:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,

Бих искала да изкажа свежи впечатления от хотела. Резервирах престой по пакетна оферта за 14-ти Февруари. В сайта на хотела е посочено писмено, че басейна е отопляем, това беше решаващо при взимане на решение за резервацията, която ми струваше по 140 лв на вечер за стая с включен частичен масаж за всеки посетител и бутилка шампанско при пристигане. Предвид и факта,че детето ми е на 4 години и ще се наслаждава на престоя заедно с нас, трябваше да подходя по-разумно и да попитам отопляем басейн според разбиранията на ръководството какво значи. За мое голямо разочарование, басейна се оказа доста хладен. Добре, че към помещението работят парната баня и сауните, за да може човек да се стопли някъде, защото ако си само по бански около басейна и не се загърнеш с халат, може да си докараш някоя настинка. Миризмата на хлор е обяснима-дезинфекция, но изрично на сайта е посочено също, че хотела ползва уникална система за пречистване на водата без използване на хлор.В помещението не се дишаше от миризма на хлор и даже люти на очите и носа. Ако това бе единственото разочарование, то да го преглътнеш. На закуска в 4* хотел предлагат "разнообразна храна", но да кажем има за всеки по нещо. Голямото разочарование бе в мухлясал хляб. Приложила съм и снимки. Също така през стаята ни -504, на последен етаж в крилото в дясно до рецепция, преминаваше комин-отдушник, който вероятно обслужваше ресторанта, защото шума, идващ от него спираше около 24:00 и се чуваше от 7 сутринта. И така, съботно неделната дрямка във въпросния хотел остана само блян. Предполага и всички стаи в дясно от асансьора във въпросното крило са имали същия проблем. В нашия апартамент имаше две стаи, спокойно могат да направят разместване и този проблем да се отстрани.
На тръгване рецепционистката бе достатъчно любезна да попита как е минал престоя и дали сме доволни. Откровено й казах за проблемите според моите впечатления, но тя ми отговори, че те не отопляват басейна и водата в него е 28 градуса и не могат да се ангажират с нищо. В сайта на хотела не е посочено колко градуса е басейна, всеки би си направил извод дали го устройва, но не съм убедена дали наистина водата изобщо е 28 градуса. След подхващането на този разговр- оплакване от моя страна, стана неприятна атмосферата и не ми бе издаден документ за плащането. Аз също имам вина, че не си го изисках, за което се сетих едва по пътя за дома. Едно е сигурно-никога повече няма да стъпя в този хотел. Не го препоръчвам. А ако знаете колко обаждания имаше за следващите почивни дни около 3-ти март, горките туристи! Ще си изхарчат парите безсмислено! Ако имат възможност да се насочат към други хотели.


valena (1)
отседнал Февруари 2013 за 1-3 дни семейно
2013.02.14
12:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Любезен персонал, добре поддържано и чисто, отлична кухня, чудесна локация. За басейна и СПА зоната само положителни отзиви. Място, където да се върнеш отново за почивка и релакс


Изглед на хотела от булеварда с чинарите
elonora (0)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни млада двойка
2013.01.21
16:14
коментар
kamividenova (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни семейно
2012.12.30
11:35
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера 29.12.2012 г. се върнахме от хотела. Посетихме го за три нощувки и искам да споделя с вас, че за първи път си изкарваме толкова добре на почивка. Хотелът е чист, персоналът е любезен, а басейнът и джакузито са топли и чисти.Не се налагаше да носим пари, защото всичко, което си поръчвахме го записваха на стаята и накрая платихме. Забравих да кажа, че сме четиричленно семейство, децата ни са на 13 и 11 години - момчета и всяка година, откакто поотраснаха, празнуваме рождените си дни някъде на Спа-почивка. Заминахме за моя РД и се почувствахме наистина специални там. Храната също е отлична, единствената ми забележка е, че менюто не е толкова богато като асортимент.
Ако имате намерение да почивате пълноценно и на сносна цена, това е мястото.

tetzi (1)
отседнал Ноември 2012 за 1-3 дни с група
2012.11.25
16:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Току-що се връщам от този хотел. Бяхме около 35 колежки на семинар. Наистина хотелът е надценен и не отговаря на тези четири звезди. Не знам защо, но в стаите нямаше халати за спа процедурите, както е навсякъде, казаха ни, че ни се полага хавлия ако правим масаж(който е допълнителна услуга и се плаща). Слязохме увити около кръста с една хавлийка и другата метната на рамената и в този "прекрасен" вид слязохме долу в мрачния басейн. Направи ни впечатление че всички други бяха с халати. Попитахме ги дали са си правили масаж и се оказа, че не са. Какво излиза, че се мери с двоен аршин по български. Какво ли са си казали, "за една вечер и халати да им даваме", пък може и да са нямали, но защо са 4 звезди тогава. Реших че няма смисъл да им казвам нещо, просто тук ще ги "рекламирам", за да знаят хората какво би ги очаквало в този"4 звезден" хотел.

mimoza.1973 (2)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.07.14
15:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Харесвам Вършец като град,природа и вода, посещавала съм двата 4-звездни хотела и исках да посетя Медикус.Но...Последните дни съм страшно учудена от противоречивите информации от хотел Медикус.
Исках да отида там, но дълъг период от време в сайта им пишеше, че посрещат пролетта и имат "страхони цени до 15.06"
а как да ги разберем цените след тази дата.Счетох това, като пропуск на мениджмънта.
Но останах учудена и от различните обяснения за цени и услуги и от рецепцията.
Не разбирам на какво основание се продават двойни стаи на цени през лятото,без външен басейн, без атракции и анимации-да не забравяме ,че хотелът е във Вършец,с ужасен достъп / "почти задължително посещение при автомонтьора след това"/???!
Не си обяснявам и защо не можех да получа повече информация за спа-то,което е секретен отдел в този СПА хотел.
При тези условия - помислете какви трябвада са цените и не забравяйте -ГОСТЪТ ....

pampam (3)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни семейно
2012.05.27
11:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е доста надценен и не отговаря на категорията.
Ако не беше във Вършец, стаите биха стрували 60лв и хотелът щеше да е 3 звезди.

Шишенцата с шампоан в стаите се допълват с незнайна течност. Персоналът не особено умело е задраскал надписа "годно до ..." на гърба и не са измили шишенцата преди да ги напълнят наново.

Закуската е разочароваща. Доста бедна с гадни разтворими сокчета. Сервитьорите не почистват масите и трябваше да ядем върху трохите на предишните хора.

Иначе атмосферата в хотела е малко безлична. В нашата стая има проблем с влагата. Стените до прозореца са мокри. В банята няма преграда на душа и пода остава мокър дълго време. Петната по пода си личаха още с първото влизане в банята.

Не сме впечатлени и от уелнес зоната на хотела. В сауната и парната баня звучи не особено релаксиращата музика на радио Сити. Нито пък сме очаровани от яркото осветление в сауната, което ако легнеш, буквално вади очите.

Като цяло за тази цена не бихме посетили отново хотела.

PS: За всеки е очевидно кои мнения са истински и кои от персонала на хотела.


Шишенца шампоан със заличен срок на годност. Този е от 2011г. Неизмито шишенце при пълнене Шишенце със заличен срок на годност.
desitet (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.04.06
17:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Посетихме хотела за 3 дни с ваучер. Бяхме компания от 30 човека и всички бяхме с малки деца, а ние с малко бебе. Всичко беше на изключително ниво, като започнем от настаняването и минем през обслужване, СПА център и всичко. Апартаментите са страхотни, големи и уютни.
Браво на Собственика, Управителя и персонала на х-л Медикус! Пишем Ви 6+! Препоръчвам хотела на всички с вкус!

Д. Йонкова (гост на хотела от 31.03-02.04.2012)

vesi 2 (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни семейно
2012.03.07
19:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Направих резервация он-лайн в спа хотел Медикус за 3 дни
Във вау4ера имаше вклю4ен масаж за двамата с мъжа ми. При настаняването ни резервираха 4асове за масажите , които бяха направени много добре.
С приятели бяхме техни гости и преди това и за наша радост са запазили доброто и сърде4но отношение към гостите,вкусна кухня,4истота,топли басейни, независимо от цената.

Препоръ4вам на вси4ки този невероятен пакет на супер цена.

Jetgaper (1)
отседнал Ноември 2011 за 1-3 дни семейно
2011.12.11
12:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ноември 2011 решихме за годишнина да посетим СПА хотел Медикус. Хареса ни от сайта им, като цяло предложените услуги на СПА комлекса. Петък вечер се настанихме в хотела. Рецепционистката вежливо ни обясни за реда и ни опъти към апартамента - "Стандарт", който бяхме резервирали. Персонала е приветлив и учтив. Апартамента е с малка спалничка, и антре с диванче, масичка и таборетка. В стаите беше доста хладно, но и отоплението беше слабо. Халатите бяха с бележки, че са без колани, а на единия джоба беше наполовина разпран и неизползваем. Температурата в басейнчето е маркирана като 30С , но в действителност е не повече от 25С. Сауната не работеше. Хубаво е че миризмата на хлор едва се усещаше.
Закуската "блок-маса" , 2 вида сок от разтворими прахчета, кафе "еспресо" се заплаща допълнително. За хрната нямам забележка. Все още в груб строеж са голям външен басеин и постройки около него. Безжичен интернет през деня до 17ч. няма, но вечерта се появява и обхвата му е отличен.
Хотела е далеч от 4те звезди !!!

Giada2012.01.04 21:15
Посетих хотела от 29/12/11 до 04/01/12 и искам да опровергая написаното от Вас. Посрещането на цялата ми компания беше повече от любезно и учтиво. В стаите и апартаментите и дори в целият хотел беше много добре утоплено. Чистота, уютност и гостоприемност усетихме още при влизането и до последният ден от нашата почивка останахме на същото мнение. Незнам каква е била температурата при вашето посещение, но при нас беше 37 градуса в джакузито и всичко функционираше перфектно. Парната баня всеки ден отбелязваше 45 градуса, сауната 55 градуса и за каква миризма от хлор говорите. Ние за една седмица не усетихме никаква миризма, напротив, възхитени сме от кристално чистата минернална вода и от обслужващият персонал. Бяхме с три малки деца и прекарвахме часове наред в басейна и направо съм възмутена от изказването ви. Закуската ни беше обилна и разнообразна, хранехме се и на обяд и на вечеря и сме предоволни и от кухнята. Това не е мнение на един човек а на четири семейства , които при първа възможност ще се върнеме в този хотел отново. Препоръчвам този хотел на всеки, който държи на чистотата, отличното обслужване и всички спа процедури а хотела наистина е далеч от 4те звезди, това е хотел заслужаващ 5 звезди и ви го казва човек, който е живял 20 години в Италия и съм имала възможност да обикалям по света и по хотели от 4 и 5 звезди. В кой 4 звезден хотел ще намерите 2 телевизора и толкова просторни стаи и бани? Възмутена съм от подобно изказване и държа да кажа, че то не отговаря на истината.
vesipav (1)
отседнал Октомври 2011 за 1 седмица семейно
2011.12.05
19:14
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
попадам за първи път на такъв извратен и злобен коментар и не мога да се въздържа да не реагирам остро и гневно и да разбия "услужливата " FIFI.Пиша , защото тези коментари трябва да описват истнската услуга и действителост , за да знаем как и кого да предпочетем при огромния избор от хотели и места за посещение.
Бяхме в посочения хотел след като ни го препоръчаха приятели.
Направихме месец по-рано резервацията и ни обясниха ,че ще имат голямо мероприятие ,поради което така търсените от нас спокойствие и тишина може и да не се получат.Въпреки всичко бяхме планирали отпуската и отидохме.

За наша изненада ни посрещна усмихната служителка на рецепцията , която ни беше правила и резервацията и ни съобщи ,че са им преместили мероприятието в последната минута за по-късна дата и по всяка вероятност до края на престоя ни ще се наслаждаваме на по-камерен състав от гости,тъй като местата са били блокирани за мероприятието.
Настанихме се в апартамент стандартен , състоящ се от хол,спалня, баня ,тераса и обзаведен с много вкус без претрупани излишни неща , доближаващ се до домашния стил и уют.
От София тръхнах в не много добро здраве с проблемен стомах , но споделяйки проблема си със сервитьора за по-диетично меню на момента ми беше предложено да си избера от няколко неща.До края на престоя ни имахме възможност да си избираме от менюто им различни неща и останахме изключително доволни от вкуса им и бързината на приготвеното.Ще спомена и пънения заек майсторски проготвен.
На закуска ,когато бяхме по-малко хора ни предложиха избор от седем варианти на закуски , като същевременно имаше заредена маса с плодове ,чай,мляко,кафе ,сок,тестени изделия/кекс,баница,курабиии/ , които се сменяха всеки път през трите дни и бяха извън избраните закуски.
Поръчах си и "мекиченца" , както ги описва въпросната потребителка ,но те бяха вкусни мекички с вкус от времето на баба,съчетани със сирене, кашвал и сладко.
Порциите са достатъчни да се нахраниш доволно, но явно накои са свикнали да разхищават и трупат в чиниите. Станах свидетел и на това ,не за първи път разбира се , на блок масата за закуска имаше гости , които си сервираха почти цяло плато в чинията.Но... сервитьорката бързо го заменяше с ново.
Със съпруга ми обичаме природата и за мен ще останат незабравими чудесните разходки в парка до хотела,по дългата алея с чинарите ,Водопада.Заслужава си да се посети и Клисурския манастир.
По отношение на басейна -пълна безмислица е написаното от загрижената посетителка.В басейна прекарвахме повече от три часа на ден. Темапературата в зоната е повече от приятна - над 28С на въздуха , а водата в големия басейн е бил и 28С и 30С градуса.Случи се едната сутрин , когато отидохме с отварянето водата в големия басей да е под 28С ,в случая беше 26 и ни обясниха ,че след поредния токов удар от ЧЕЗ е спряла помпата , за това ще се затопли след час време. Отидохме след час и температурата беше 28, а до следобяда 30 С градуса.
Инфрачервената сауна ми хареса страшно много , защото не се налагаше да се потя и сварявам , за изхвърля токсините, а при приятна температура от 55 С и престой от 15 минути да се чувствам като новородена.
Ползвах и услугите в спа центъра , като си записах час предварително - три часа преди часа. Посрещна ме приятна млада жена , която много професионално ми обясни ,че избрания масаж не е подходящ за моето здравословно състояние в момента, а ми препоръча боровинкова терапия от която съм доволна и я препоръчвам на всеки,който обича този плод и освежаващо релаксиращия ефект от процедурата.
Известна спа култура предполага всеки да си заяви час предварително , а не да се вмъква от вратата в спа-то.
Персоналът е много усмихнат и учтив.Камериерките , които почистваха ежедневно и сменяха кърпите винаги питаха дали имаме нужда от още нещо.
В последния ден от престоя ни дойде въпросното мероприятие и хотелът забръмча като кошер. Очаквахме вечерта да бъде шумно и вечерята ни да се забави ,но бяхме приятно изненадани.
За нас извън голямата група се грижеха отделно сервитьори от тези на групата, вечерта премина в много весело настроение за всички ,а след като си тръгнахме, а те останаха очаквахме, че от шум и музика няма са заспи до сутринта, но не познах явно изолацията им е много добра ,защото нищо не се чуваше нагоре по етажите.
С приятели се огранизираме да посетим хотела и за Нова година , защото съм убедена ,че Вършец ще бъде привлекателен за разходки и през зимата ,ще има вкусна храна, добро обслужване, а настроението ще зависи и от нас.
И ще завърша като апостроф на написаното от Виолета Иванова "Писна ми българските "туристи"потребители да ПОДВЕЖДАТ СЪЗНАТЕЛНО, описвайки в коментарите си услуги и обслужване, които тенденциозно и зловредно описват , а може би точно това е целта им.А дали не сте роднина на някой от конкурентите или дали въобще съществувате Виолета Иванова и дали сте била в този хотел???

Neshev (1)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.11.16
16:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Е, сигурно ако през цялото време сте ходили с термометъра под ръка, може и да не сте успели да си прекарате особено добре. Не знам, аз бях миналия месец с приятелката ми за 2 дни и си прекарахме идеално. Минахме всички процедури - сауна, приключенски душ-голямо приключение си беше , парната баня, джакузита и т.н. Персонала - какво да го обсъждаме - все едно отиваш на гости при роднини. Така че не му мислете много, ами си пробвайте един уикенд в хотел Медикус. Ние направихме така и определено пак ще го посетим.

Simeonowa (1)
отседнал Октомври 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.11.04
19:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Наскоро посетихме хотела и останахме очаровани от настаняването и гостоприемството на персонала.Стаята беше голяма и уютна,разполагаща с всичко необходимо,като отопление,Wi-Fi и телевизор.Менюто в ресторанта беше разнообразно и богато,а храната изключително вкусна.Спа центъра е идеален за отпускане и разтоварване.Мястото е страхотно,със сигурност пак ще посетим хотела и ще го препоръчаме на наши близки и приятели.

fifi20112011.11.08 11:49
НЕКА УТОЧНЯ!!! СПОДЕЛЕНОТО В САЙТОВЕТЕ Е С ЦЕЛ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ ДО НЯКЪДЕ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТУРИСТИЧЕСКИ УСЛУГИ И НЕ САМО!!! ЗАЩОТО ТАРИКАТЛЪКА НА "БАЙ ГАНЬО" Е БЕЗГРАНИЧЕН!!!
ВИНАГИ СИ ЛИЧИ, КОГАТО СПОДЕЛЯЩИТЕ НАИСТИНА СА БИЛИ В СЪОТВЕТНИЯТ ХОТЕЛ, ЗАЩОТО ТЕ ПИШАТ С ПОДРОБНОСТИ И ЗА КОНКРЕТНИ НЕЩА,А ТЕЗИ КОИТО СА ПРИСТРАСТНИ ИЛИ КОНКУРЕКЦИЯ ПИШАТ ОБЩИ ПРИКАЗКИ И НИЩО КОНКРЕТНО!!!
А ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПОДОБРЯТ УСЛУГИТЕ И ДА НЯМА ИЗЛЪГАНИ И ПОДВЕДЕНИ!!!!

fifi2011 (2)
отседнал Октомври 2011 за 3-5 дни семейно
2011.10.26
13:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога, никога повече почивка в хотел „Медикус” Вършец!!!
През октомври 2011 г. решихме със съпруга ми да си направим поредната едноседмична спа-почивка. Изискванията ни бяха да бъде на място, на което не сме ходили, да има закрит басейн с минерна вода и останалите екстри, съпровождащи една приятна спа-почивка. След като отсяхме няколко вариянта попаднахме на награденият за спа-хотел на 2010 г. СПА ХОТЕЛ „Медикус” – гр.Вършец.
Още с настаняването ни започнаха изненадите:
1. Накараха ни да предплатим целият си престой още в началото, като така се превърнахме в „заложници”. Никога не правете тази грешка, ако настояват -плате за 1-2 нощувки и ако Ви хареса доплатете!!!!!
2. Преди да платим реших все пак да проверя как изглежда спа-центъра на 2010 г.!!!! Направи ми впечатление, че вода в басейна е хладка – не става за плуване, а и темеретурата на самото помещение беше ниска. А и нямаше нито един излъгал да пробва екстрети им!! Споделих го със съпруга си, при което изпълняващата в този момент длъжност „барманка” се намеси КОМПЕТЕНТНО и започна да ми обяснява как температурата на водата в басейна е 30°С и била съобразена с ритъма на сърцето и с правеното на порцедури, но ако съм искала по-топла вода, то в джакузито температурата била 35°-36° С.
3. Първоначално ни настаниха в стая делукс с тераса – стаята и банята бяха просторни и изглеждаха перфектно! На следващия ден обаче започна да тече вода от тавана на банята. След като им съобщихме за теча, като „бонус” от страна на хотела ни преместиха в апартамент на таванския етаж. Състоеше се от 2-маломерни стаички – 13-15 квадратни метра, със скосени тавани, но с вана в банята!! Чудя се защо не ни настаниха в друга подобна стая след като в целият хотел бахме общо 6 човека?!
4. Предупредиха ни, че парната баня и инфрачервената сауна се ползват с предварителна заявка на рецепцията, както и спа-процедурите, защото масажиста/рехабилитатора им е на повикване !!!!!!! Обърнете внимание, че в сайта им са изписани процедурите с тяхното времетраене, но без цени!?
5. Имаше пълно несъотвествие между действителното състояние на т.н. Wellness зона и Спа-център и написаното за тях в сайта им, на табелата до басейна, както и в техните обяснения. За това на следващият ден, въоръжени с термометър решихме да проверим „кой крив, кой прав”:
- Температурата на водата в басейна беше само 24° С, а не 28°-30° С!
- Температура на водата в джакузито - 24°-25° С, а не посочените 34°-36° С.
- Температура на въздуха 22° С, а не 30° С както беше написано на тебелата.
- Теперетурата в инфрачервената сауна първоначано беше 30° С, а не 50°-60° С.
- Сауната и парната баня могат да разбият всичките Ви представи за този вид удоволствия!
6. Разбрахме, че явно с плуването ще се разминем, както и с релакса в джакузито и решихме да ползваме фитнеса им, но уви – „фитнесът им не фукционирал”. А дали избщо имат фитнес зала в хотела?!
7. Почистването на стаята се състоеше само в изхвърляне на сметта. Смениха хавлиените кърпи само веднъж и то след като поискахме, а както обясни камериаркате зареждането с шампоанчета и сапун ставало само веднъж за целият престой.
8. А най-голямата изненада беше закуската!!! Блок-масата се състоеше от една малка масичка, на която имаше сложени 10-на празни чашки за кафе, 2-канички - една с мляко, а другата със светло кафява течност, която трябваше да минава за кафе. По средата една чиния с дрбени сладки около 10-на брой /явно бяха решили, че на 3 двойки гости на хотела се падат по 4 броя сладки/ и една средно голяма чепка с грозде. Всеки има право на един вариант от менюто, състоящо се от 6 вида. Първият ден съпругът ми избра вариант 1, който го върна в казармените му години. При избора на вариянта с 5 бр. мекици /с предварителна заявка от предният ден/ се оказа, че мекиците са мекиченценца, т.е с размер на бухти.
9. Не искам да коментирам и WI/FI в стайте!! Предполагам поради поредната икономия някои непрекъсното изключваше рутера през деня и го включваше към 18.00 ч.

Споделям всичко това с Вас, защото е обидно за 4 звезден хотел, още повече за такъв получил наградата за спа-хотел на 2010 г., такова обслужване и услуги.

Писна ми българските хотелиери да ПОДВЕЖДАТ СЪЗНАТЕЛНО, описвайки в сайтовете си услуги и обслужване, за които предварително занаят, че не могат да предложат. /Неизпозваеми басейни със студена вода, не функциониращи спа-центрове и фитнес зали, немарливо обслужване и хигиена!/
„Кой дава звездите и наградите на такива хотели с такива мениджъри”?!
Явно единственият начин за нас простосмъртните потребители на турсистически и хотелиерски услуги „да отвърнем на такова безочие и лъжа” остава да споделяме мненията си в мрежата, та дано излъганите и разочарованите измежду нас да са по-малко!!!

Виолета Иванова

icho (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.27
17:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Това лято реших със семейството си да заменим морската почивка с почивка в някой спа център на китната ни родина. Попаднах на балнеохотел 2010 и резервирах едноседмична почивка в четиризвездния хотел Медикус. Стартила почивката - с тях и приятните изненади! До третият ден никой не благоволи да смени кърпите и чаршафите в стаята. Чак след сигнал го направиха. Фитнес центърът беше през цялото време в ремонт. Балнеохотелът на 2010 не разполага с масажист. Прави се резервация предварително и пристига масажистка, която въобще не разбира от тази работа. Въпреки рекламата в началото на юли 2011 г. в сайта на хотела, че има външен басейн, такъв просто е на ниво груб строеж. Относно пространството за игра на децата - вътрешен двор превърнат в строителна площадка. Кухнята - Застояли храни, по една бутилка вино от вид и не голямо разнообразие. Персоналът - неопитен и колеблив.Но както казва собственикът - нали и без това си прекарвате почивката добре! Въпрос на гледна точка и приоритет.

Kotzeva (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2011.01.04
18:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

И ние посетихме хотел Медикус и останахме очаровани.Стил,уют и релакс.Това открихме там.Отидохме за 2 дни,но се поглезихме повече.Семейният им пакет си заслужава,малките има къде да играят,храната е страхотна,а спа комплекса им си заслужава да се опита.


fifi20112011.10.26 13:17
А може би сте от персонала на хотела, които си трепери за роботното място?!
Kotzeva2011.10.31 10:48
Драга fifi2011 съжалявам ,че не сте изкарали добре в хотел Медикус.Не съм служител в хотела,живея в София и си имам собствена фирма така ,че не си треперя за работата ха-ха.Просто изкарахме страхотно със семейството ми в хотела и всичко беше о.к.за това съм писала,даже и снимка съм качила.
Kotzeva2011.10.31 11:06
Г-н Icho,децата има къде да играят в детския център в хотела и страхотния парк на 50 метра от хотела.А не за задния двор в който се строи басейн,дано следващото лято да има такъв :-))
MilenaM (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.03.23
18:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Със съпруга ми сме почитатели на уикенд пътуванията и често посещаваме различни СПА хотели. Искам да споделя, че останахме много доволни от новия СПА хотел във Вършец, казва се СПА хотел Медикус. Бяхме приятно изненадано от всичко, много бяха любезни с нас, стаите много ни харесаха, а най-много от всичко ни допаднаха безплатните услуги: много приятен басейн(беше топличко), приключенски душ(беше голямо изживяване , дори и джакузи. Доволни сме че открихме това място защото не бяхме много очаровани от предишния си престой във Вършец.

pekc2010.06.14 22:00
Приятно ми е да споделя своите най-горещи впечатления от малкото и красиво градче Вършец.Случайно решихме да посетим този позабравен балнеоложки център и останахме безкрайно изненадани от това , което видяхме. Прекрасна природа, уютно и запазено градче , спокойствие и сякаш си вдруго време.Вярно е, че се подрусахме 10 км преди градчето , но си заслужаваше.
Посетихме новия им хотел спа хотел Медикус. Намира се на пъпа на града, отвсякъде парк и зеленина , а самия му вход е под купола на зелени чинари ,впечатляващи с възрастта и вида си.Хотелът е съвсем нов - само от два месеца.Чудесен екип от добронамерени и усмихнати хора, безплатни удоволствия в уелнес зоната, и най-важното просторни апартаменти на страхотни цени.Стил и уют,спокойствието и загрижеността към нуждите на госта ни накараха да си резервираме планираната юлска почивка и да ползваме промоционалните им пакети.
Поздравления за мениджърския им екип!

Други хотели във ВършецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share