hataka (1)
отседнал Май 2021 за 1-3 дни семейно
2021.05.07
13:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Г-жа Анастасия, на която вероятно е кръстен т. нар. апартхотел "Св. Анастасия", прояви рядко срещана наглост и арогантност. Направих резервация за две нощувки и на въпросът колко ще трябва да платя ми беше отговорено 100 лева. На място г-жа Анастасия поиска 150 лева за двете нощувки с обяснението, че дъщеря й е променила цените. Освен това трябваше да платя още 50 лева, за да бъде пуснато парното. Справка в Booking показа, че цената на нощувка в апартамента не е променена от дъщерята на г-жа Анастасия и е 57 лева. Дадох си сметка, че ставам обект на изнудване, но просто нямах полезен ход. Поисках да ми даде касова бележка за платената сума. Беше ми отговорено, че няма касов апарат, но може да ми издаде фактура. Поисках фактура и последваха обяснение, че трябвало да я напише дъщеря й, която била в чужбина. Беше ми обещано, че фактурата ще ми бъде изпратена на имейл. Разбира се това не се случи.

Толкова за непочтенното отношение.

Иначе апартаментът е нов и сравнително чист, обзаведен с възможно най-евтината техника. Проблем е бойлера, който е 50-литров и със сигурност не е най-доброто решение за апартамент, в който могат да се настанят повече от двама души. Матраците са неудобни, а телевизорът е малък. Интернетът е изключително слаб и в по-голяма част от времето е неизползваем.
Със сигурност не бих отседнал отново в този хотел, дори да не ме бяха измамили с цената на нощувките.



Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share