azninka (1)
отседнал Август 2018 за 2 седмици семейно
2018.08.28
16:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не знам от къде да започна... При първия разговор някъде при четворната стая имаше бокс - необзаведен, но се спомена необзаведена кухня. След това Неделчо ни уговори за партера, защото питах има ли двор - в последствие това се оказа гаража, който в пореден разговор замених за 3 етаж, защото от първия разговор бях останах с убеждение, че има необзаведена кухня.
Пристигнахме:
- непочистен хладилник;
- леглото, което на снимките прилича на спалня се оказаха две допрени легла с дупка между матраците;
- недостатъчно място за багажа, който носехме;
- не е възможно да се разминат двама човека свободно между леглата;
- прашните щори и неизмитите прозорци са част от пейзажа;
- в стаята няма маса;
- нямаше нито едно одеяло - добре, че си носех, защото не мога да си представя да седиш върху чаршафите с носени навън дрехи и да спиш в тях;
- излизането на балкона през деня може да замени почти липсващия в Царево плаж, защото така напича и не са взети мерки - през деня балкона е труден за ползване - никаква сянка;
После в стаята е направена баня с тоалетна, което се само отнема от размера, а и мирише.
Телевизорът е на стената над главите на двама от почиващите, т.е. може да ти се стовари на главата докато спиш.
Масата на балкона се клати. Там имаше и 4 пластмасови стола, 3 от тях напукани (видях ги със закъснение). Както си стоях на един от тях се оказах на земята, защото съм седнала на стол с напукани крака, които се отцепиха. Тъй като от сутринта до към 15-16 часа непрекъснато напича слънце и няма тента - пластмасата на столовете се напуква.
До тук бих могла да преглътна някак за цената, на която се предлага стаята, но големия ми кошмар беше, че стаята се оказа в апартамент, от който са направени 3 стаи. Те са с общ балкон, на който има ниски метални прегради, т.е. щеш - не щеш си в едно със съседите. Колкото и да се опитваш да пазиш тишина - не е възможно. Между другото едните съседи, които бяха много мили хора и през деня си общувахме добре, ставаха между 4.30 и 5.00 сутринта. Следващите, наели тази стая пък, колкото и да се опитваха да бъдат тихи се прибираха от плаж и ни събуждаха през следобедния сън. Аз пък стоя до 2-3 през нощта и лампата, която свети вероятно е пречила на тях.
В другите 2 стаи положението беше подобно - теснотия - в едната от тях дори нямаше гардероб, за да си сложиш багажа.
В общи линии стая за ден-два, за хора, които излизат сутринта на плаж, прибират се, къпят се и излизат навън да хапнат. След това се прибират да спят. Не е добре за семейство с малки деца или за двуседмична почивка, на която непрекъснато да те си налага да се съобразяваш да не пречиш на някого или да те събуждат по различно време.
Като се добави и фактът, че Царево няма добър плаж (централният е мокър с два реда платени шезлонги и камъни) и трябва да се ходи на плаж с кола - просто не съм правила по-лош избор за ходене някъде, защото времето, което прекарах в тази квартира не може да се нарече почивка.


Други хотели в ЦаревоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share