hoteltester (2)
отседнал Април 2017 за 3-5 дни семейно
2017.04.19
14:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Спа центърът предлага много разнообразни процедури и занимания. В басейните имаше доста счупени плочки. Храната в ресторанта беше добра. Чистота в стаите не беше на ниво. От климатичната инсталация,която беше изключително шумна,влизаше миризма на цигари. По интериора се забелязваха многобройни повреди,който не са присъщи на четири звезден хотел:като например паяжини по нощните лампи,дистанционно без капаче,изгоряла лампа в банята и пр. За три нощувки стаята ни не беше почистена нито веднъж. Мокрите халати няма къде да съхнат,затова трябва да се обличат мокри. Персоналът е с много малки изключения не достатъчно любезен.

developer (26)
отседнал Октомври 2015 за 3-5 дни с приятели
2016.04.12
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Браво, перфектен СПА център, чисти и големи стаи. Персонала е учтив и на ниво. Единствните ми забележки са, че спа центъра затваря прекалено рано, може поне още един час да работи. Другата ми забележка е, че няма свободна консумация в ресторанта нито по обяд, нито вечер, бар също няма.

rossitsa_d (1)
отседнал Декември 2015 за 1-3 дни семейно
2015.12.21
15:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте! За моето семейство уикендът в Роял СпА беше като приказка!Всичко е на ниво, като се започне от персонала - учтив, приветлив, особено камериерките, всички си вършеха работата повече от добре. Стаите-безупречно чисти, удобни легла,сменят кърпите всеки ден.Нямаше нищо счупено или изкъртено.Ресторантът-много добре аранжиран, храната-вкусна и разнообразна. Определено си заслужава за цената на стая!

desislava kopankova (1)
отседнал Май 2014 за > 4 седмици сам турист
2015.10.27
14:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

дравейте и от мен. Не знам от къде да започна ...
Недопустимо е в един четири звезден хотел с такъв капацитет да не достигат кърпи,халати и спално бельо.Служебните перални са прекалено малко да обслужват нуждите от бельо на хотела.Жените който работят там нямат дори достъп до свеж въздух камоли сложен диспенсър за вода .
Камериерките са като фурии,но като няма бельо за стаите значи че гостите трябва да чакат... Настаняването е след 14:00 часа,но не и в Роял Спа ,там са способни да те накарат да чакаш и до 17:00 часа!!!
Веселбата започва след като си изтърпял настаняването.

Ключ картите често не работят, липсват кърпи и халати или няма разпънато допълнително легло за детенцето.Това се получава,защото в последния момент М. Антова идва и размества целият план за настаняване.След допълнително чакане за халат всички бързат към спа центъра в който би трябвало водата да е минерална... Толкова е безопасно около басейна ,че в рамките на един месец се вика линейка поне два пъти.
В ресторанта всичко изглежда добре, докато не си поръчаш нещо за пиене. Обслужващият персонал е събран от околните на Велинград села и малко трудно се общува с тях.Просто няма кой друг да се излъже да работи в такива условия.Тези който отговарят за Ресторанта и организират работата на сервитьорите често са с вързани ръце, защото няма пари за различни необходими неща. От кухнята се чуват бесни псувни от Главния готвач,който готви страхотно. Сметките на гостите често се начисляват грешно и при напускане на хотела е много неудобно да разбереш ,че имаш да плащаш нещо което не си консумирал.


Има още безброй нередности.НЕ ХОДЕТЕ В РОЯЛ СПА !!!

mladen8324 (0)
отседнал Юли 2014 за 3-5 дни с група
2014.09.25
03:23
коментар
nelimitkovska (1)
отседнал Юни 2014 за 3-5 дни семейно
2014.06.28
03:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Привет, Екстериора на хотела много добър. Интериора също много добър. Лобито удобно, уютно и приятно. Стаите - приветливи и приятни. Много удобни легла просторни. В стаите няма сушилник - което е проблем. За 5 нощувки не ни се смени спалното бельо нито веднъж. Камериерките не зареждаха всеки ден продуктите козметика и т.н. за банята. Климатизацията беше централно изключена и създаваше дискомфорт. Банята е малка и тясна и неудобна за къпане и ползване от високи хора. Двата големи басейна са удобни. Има много сауни и парни бани и много приятно. Не мисля, че имат друг аналог във Велинград. Не всички басейни се чистят. Наслоява се мръсотия и не се хигиенизират, както трябва. Като цяло спато е най-доброто във Велинград! Фитнеса е отличен. Основен недостатък - безопасността. Имам предвид няма система за инвалиди, няма перипети, настилката се пързаля и не е обезопасена. На външния басейн на различните нива до шезлонгите няма парапети и е много опасно за деца. За хора с бебета с колички е невъзможно, няма условия за придвижване, достъп за инвалиди е НЕВЪЗМОЖЕН. Постоянно имаше падащи и наранени хора. Храната е достатъчно разнообразна и вкусна. Главния готвач е професионалист и кулинарията беше на най-високо ниво! Като цяло персоналът е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО некомпетентен, необучен. Мениджмънта на хотела е основен недостатък. Слабо управление. Докато хотелът беше пълен с гости имаше три строителни обекта на територията на хотела, от които се вдигаше шум, прах и мръсотия. Цените в бара и ресторанта не отговарят нито на качеството, нито на обслужването. 1л мин. вода горна баня - 3,50лв. Кафе - 4лв. малка мин.вода 2,50лв. Ракия 50мл 8лв. и т.н. Персонала е от местни - помаци, които са некомпетентни и никога не са правели коктейли, респективно не ги правят, както трябва. Липсват парапети и перила, когато се придвижвате по стълбите. Слизане и изкачване по стъпала след ползване на спа и басейни се превръща в сървайвър. Като цяло много е хубаво, и отново ще го посетим, но скептицизма остава, по отношение на задържането на качеството и нивото и подобряването му. Причината е некомпетентен мениджмънт.
Посещение заслужава си само с ваучер. Иначе това, което предлагат за нормалните им цени е абсурдно. Не ни е понятно защо обяд на блок маса е 9лв а същата вечеря 20лв. Необяснимо!

nursy (1)
отседнал Май 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.05.12
22:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,искам да ви споделя,че този хотел за нищо не става.Персоналът е изключително прост и си измислят какви ли не глупости.Подариха ни ваучер за там,след като се обадих и питах за свободна стая ми казаха,че имат свободни.В момента,в който казах,че сме с ваучер,автоматично вече нямаше свободни стаи.Когато казах докога е ваучера естествено нямаше свободни стаи точно до изтичането му.Аз по-голяма простотия не съм виждала.Определено нито аз,нито всичките ми познати ще стъпят там.
Браво на персонала-така се гонят клиенти!

vasilena (0)
отседнал Март 2014 за 1-3 дни семейно
2014.03.14
11:22
коментар

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share