drdik (1)
отседнал Юли 2018 за 3-5 дни с приятели
2018.07.23
23:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Телевизор има с 3 ефирни канала които често се загубват.WI-FI има но internet по него не.Паркинг има, където намериш по прашната улица.гледка към друг хотел или към прашна улица.но не и към море. плажа е на не по малко от 300 м с платена зона а свободна поне на ощетолкова.

tara 0701 (2)
отседнал Юли 2017 за 1 седмица семейно
2017.08.09
11:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим на целия прекрасен персонал! Престоят ни беше едно прекрасно изживяване! Това е най-чистият хотел в Приморско!Желая им да бъдат все така успешни!

tara 0701 (2)
отседнал Юли 2017 за 1 седмица семейно
2017.08.09
11:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Благодарим на целия прекрасен персонал! Престоят ни беше едно прекрасно изживяване! Това е най-чистият хотел в Приморско!Желая им да бъдат все така успешни!

galq_galq (1)
отседнал Юли 2017 за 1 седмица семейно
2017.07.26
05:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте и аз изкам да споделя разочарованието ми от хотел "Вермона". Пристигайки отидохме на рецепцията, рецепционистката беше учтива и ни каза, че в стаята, в която ще ни настани спят шефовете и. Аз не възразих, защото бяхме отишли по-рано от часа за настаняване. До тук няма никакви нередности. Отидохме ние до плажа за два часа и се върнахме в хотела в 12:00 часа. Рецепционистката ни даде ключа и ние отидохме в стаята. Аз влязох в банята да погледна нивото на хигиена, защото там най-често може да се види колко добре се почиства. Влизайки виждам оставена мръсна кърпа, ползвана явно от тяхните шефове и никой не си беше направил труда да я вземе. Згънах я и я оставих в стаята на земята до едно шкафче. Явно " камериерките" имат проблем с очите, защото я взеха на шестия ден. Мифката и тоалетната бяха много мръсни, а батериите на мифката и душа бяха потънали в котлен камък. Тоалетната чиния отстрани изпускаше вода, поради това по пода винаги имаше голями локви вода. Бяха оставили един много мръсен моп да си подсушавам водата в банята. В стаята тавана беше напукан и всеки път, когато лягах на леглото се чудех кога ще ми падне на главата. В сайта им пише, че стаите се почистват ежедневно. ГЛУПОСТИ!!! Ако ежедневното изхвърляне на боклука от кошчетата е почистване, тогава да приемем, че чистят. На четвъртия ден от престоя ни слязох до рецепцията да попитам кога ще ни сменят кърпите, защото до този момент никой не го е направил. Отговора беше:" На четири дена сменяваме чаршафите, а кърпите, когато са мръсни ". Аз учудена я попитах как разбират, че кърпите са мръсни да не ги разгъват, защото аз не ги хвърлям по пода а ги згъвам. Рецепционистката отговори, че това ни е четвъртия ден и ще ни сменят чаршафите и кърпите. Та за девет дена ни смениха два пъти чаршафите и кърпите. А за държанието на " камериерките" нямам думи. Държат се сякаш си отишъл в тях да спиш без да си платиш. Веднъж детето отивайки да вземе ключа, една от тях подавайки и ключа и е казала айде изчезвай. И за разстоянието до плажа в сайта им пише 50 метра и това не е вярно. Не е далеч, но не е и 50 метра. Та общо взето почистване по стаите няма, а персонала е груб. Не бих се върнала там, а и когато ме питат къде съм била отседнала не го препоръчвам на никого.

pospalanka86 (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.08.06
03:19
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Все още почиваме тук, но цялата компания сме силно разочаровани и на никого не бихме препоръчали . В pochivka.bg дори бяха публикувани снимки на басейн, който в последствие се оказа на съседния хотел!!! Изглед към
Морето почти никакъв! Хигиена - огромна НУЛА. За една седмица само веднъж ни смениха хавлиите и почистваха кошчетата всеки ден, а иначе камериерка има, но цялата стая е в пясък,а сме с бебе!!! По този повод имахме и уговорена детска кошара , която не ни бе предоставена -добре , че носехме
лична!!!Една счупена ютия използва целия хотел ако успееш да се добереш до нея и се наложи да сменяме крушка в банята сами , защото трябваше да се къпем на тъмно докато пристигне охраната!Женичката, която беше на рецепция през цялото време ,ни посрещна изключително нелюбезно , постоянно охкаща, нацупена, сопната и недоволна. Не можеш да я попиташ нищо и само държеше ключовете да бъдат оставяни при нея!!!'Близостта до плажа не е 50 метра, а паркинга е една неасфалтирана прашна улица!!!!!

Dimitur Simeonov (1)
отседнал Юли 2014 за 1 седмица млада двойка
2014.09.10
19:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
За поредна година ходя на почивка в Приморско, но този път бях неприятно изненадан. Хотел Вермона ме разочарова защото повечето от нещата описани в сайта на хотела не отговаряха на истината, а по точно:
паркинг - тази роля играе разораната улица пред хотела (прах и камъни)
легла - мнооого стари
изглед - може и да е имало изглед към морето, но не и след като са построени от всички страни нови хотели
wi-fi - само на стълбите
хигиена - ниска

proniceras2014.09.11 00:57
Е!Как да няма изглед към морето.....Има от покрива на хотела....
marty_bor (1)
отседнал Август 2013 за 2 седмици с приятели
2013.08.20
10:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Вермона http://hotelvermona.com е симпатично хотелче, но очаквайте проблем след пристигането си.
Аз бях платил предварително за почивката си и се бях обадил един ден преди пристигането си да проверя дали всичко е ОК с моята резервация и от хотела ми казаха, че "всичко е наред да идвам".
Престанахме в Приморско и се оказа, че от резервираните 3 стай едната е заета за още един ден. Викам си, че се случват такива неща.
След няколко дена едно семейство бяха платили за 4 нощувки за 2 стай и се бяха обаждали 4 пъти дали всичко е ОК, но се оказа, че техните стай са заети и няма да може да почиват в този хотел в разгара на сезона.
В едната стая нямаше закачалки в банята за кърпи и т.н. Стайте са малки, но терасите са прекалено малки.
В деня на заминаването ни ни казаха едната стая да я освободим в 10, защото другите гости били дошли. Ние им бяхме благодарни, че не са дошли в 2 часа през нощта.
Останах с усещането, че няма да си причиня втори път това изживяване.

Поздрави

maxfax2014.08.13 12:36
Като чета предния коментар, разбирам,че това е политика на хотела!Ние имахме същата участ.Бяхме си платили за три нощувки, пристигаме в хотела и ни уведомяват, че последната ни нощувка е дублирана с други хора и няма да можем да останем в този хотел.Бяхме изключително възмутени, защото в пика на сезона/началото на август/, те поставят пред свършен факт! Обещаха, че ще ни настанят в друг хотел. Въпросния ден, в който трябваше да освободим хотела, в 9 часа сутринта ни хлопаха на вратата, за да ни уведомят, че вече трябват ни преместят в другия хотел. Другия хотел се оказа Почивна Станция Тишина, който представляваше стая с балатум и 2 отделни легла.Терасата беше толкова тясна, че не можеше да събере масичката със столчета и бяха вкарани в стаята.Няма телевизор, няма климатик.Просто това беше отбий номер от страна на хотел Вермона. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СМЕ РАЗОЧАРОВАНИ!

Други хотели в ПриморскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share