семеен хотел Калифер *, Калофер

Рейтинг:  4 star rating  3.6 / 5 (5 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
andygoodman (1)
отседнал Март 2019 за 1-3 дни семейно
2019.03.02
13:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най гадният хотел и ресторант в който сме били е този! Бяхме с обяд закуска и вечеря след като Според условията на ваучера обяда е супа и по избор основно ! Донесоха ни .. прозрачен таратор без краставици и след като се разбунтвахме ни го смениха на подобие наречено пилешка супа силно напомнящо "Маги"
Избор за основно няма ни заяви троснато шефката има само пиле по градинарски Донесоха ни една помия от доматен сос и олио с ЕДИН картоф нарязан на шест , вътре се мъдреше половин крило не добре сварено Вижте снимките Втората трябва да е детска порция с микроскопично месце и същият картоф плюс помията...За вечеря "скарата" е едно кебапче плюс кюфте с 20гр салата плюс бял КОСЪМ ит готвачката Отвратен поисках пържола да си платя и предвидливо поисках да я видя преди да я опекат Сервитьорката донесе в пликче едно нещо замръзнало дълбоко което приличаше на бял киреч Категорично го отказах при което шефката и се развика от кухнята защо ми го е занесла да го гледам. Ужас !
"Хотела" е равностойно отвратителен скъсани чаршафи, мръсна тоалетна и кърпи,миризливи стай, телевизия няма защото шефката е пропуснала да си я плати има съобщение на нещото наречено телевизор, ръждиви душове , мръсни сапунерки и баня..Моля вижте снимките те сами говорят !!!!


Mitko ttika (1)
отседнал Декември 2016 за 1-3 дни с приятели
2017.01.02
04:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Добро посрещане от страна на собственичката и отношение! Къщата е много красива. Всичко по нея е в старинен стил, локацията е супер - страхотен изглед на Калофер,но всичко хубаво беше до тук.
Празничния пакет ни включваше - две закуски и две вечери от която, едната беше празнична.
Храната по регламентираното меню не беше вкусна, но това е най- малкото нещо. Персоналът, през първата вечер, ни сервира менюто до 22.00ч и бързаха да затворят механата по нареждане на собствениците. Нашата група трябваше да бъде 19 човека, от тях, поради здравословни причини и бедствената ситуация по пътищата не можаха да присъстват 7 човека и съответно капарото им изгоря. Това беше около 500лв. Както и да е!! То си беше описано в офертата, че капарото не се връща на 100%. И двете страни не са виновни. Помолих собственичката, тъй като не са могли да присъстват въпросните седем човека, за да не се чувстваме ощетени, нека да ни направи някакъв "толеранс" като не ни таксуват допълнителните минерални води или някой, ако си поръча кафе или някакво безалкохолно, каквото тя си реши. Тя поклати глава и каза " добре" и до там. Само въздуха, където дишаме се учудих, че не ни таксуваше!!!
Еманацията на простотията, беше, че на връх Нова година, поръчките бяха до 21.30ч., пак по нареждане на собствениците! Музиката беше, като на помен! Помолих ги да сменят канала и да увеличат музиката, за да може да почувстваме празничното настроение, собственика ми отвърна, цитирам: Трябваше да си поръчате DJ.
Персоналът си беше тръгнал след 12.30ч и ни оставиха сами в механата с увеличена включена музика! Нямахме достъп до усилвателя, за да я изключим когато празненството ни приключи. Трябваше да издърпаме кабелите на тонколоните за да се случи това, за да можем да спим спокойно!
Аз не бих препоръчал това място! Вие сами си преценете!

kameto_54 (2)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.03.02
11:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих хотела със съпруга ми.Много сме доволни от обслужването и отношението на персонала,който работеше така,че не се явяваше пред гостите,което е в удобство на туристите.Имам една забележка,която ми се иска да споделя,защото тя хвърля сянка на всичко хубаво -по време на вечерята,която беше хубава ми хрумна да си поръчам вино-донесоха две чаши червено вино,и при желанието на съпруга ми да заплати сервитьорката му каза,че то влиза в цената на валчера.Ами ако не бях го поискала никой нямаше да предложи.Или сме изглеждали като трезвеници?Имам още дребни забележки към момичето,но да не досаждам и да не изглеждам дребнава.Моя е грешката,че не съм прочела условията.Иначе съм доволна от условията в сградата,автентичността и и съвременността

lidiq kioseva (1)
отседнал Февруари 2015 за 1-3 дни семейно
2015.02.04
10:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Възхитена съм!Топло приятно и уютно!Храната е много добра хората са много мили!Страхотен изглед към връх Ботев!В близост се намират Карлово и Сопот!

kostinya (4)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни с приятели
2014.02.19
13:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно място за почивка и релакс...перфектно обслужване и невероятна атмосфера.Сградата е направена в старинен стил и допринася за атмосферата и приятното усещане.



Други хотели в КалоферЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share