DesislavaRadoslavova (1)
отседнал Август 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.31
10:15
коментар
DesislavaRadoslavova (1)
отседнал Август 2013 за 2 седмици семейно
2013.08.31
10:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Капещо казанче на тоалетната, счупени легла,
няма киматик, много лоша интернет връзка,
Груба и необщителна собственичка,
мръсни чаршафи.

В рекламата- обявен детски кът- а не допускаше децата ми да играят там.

Втори път надали ще я посетим.

stoyanova2014.01.16 13:26
През лятото хора от цялата страна, а и от чужбина се стичат към морските ни курорти.Това са много хора, всеки със своите претенции и изисквания. Във всички обяви за къщата, а и на сайта никъде не е споменат климатик.След като сте искали стаи с климатик да сте си намерили такива, само че те са на доста по високо заплащане. Все пак не сте дошли на почивка, за да висите в интернет.Стараем се винаги, когато има смяна да проверяваме за изправности казанчета, телевизори, хладилници, легла.Има много невъзпитани хора и си мислят че като са на почивка всичко им е разрешено и могат да си позволяват волности да чупят и повреждат инвентара без да носят отговорност за това. За вас ще е учудващо, но има туристи от Русия, Украйна, които незнаят как да използват казанчетата за тоалетните, както и как се пуска душа , къде отива водата,поради простата причина, че са от някой затънтен край и живеят още в старобитни условия.Някои хора прекаляват с техните претенции и изисквания и всичко си има граници и търпение. След като искате хубави условия отидете в 4-5 звездните хотели, но дори и там няма да е толкова чисто.Уверявам ви. Имам познати, които работят там като камериерки и в седмицата веднъж се пуска прахосмукачка поради причината че е една на 20 стаи, баните и тоалетните се чистят с обикновено евтино веро. Няма да повярвате че това се случва в 4-5 звезден хотел , но е така и има много фрапиращи случаи.На детският кът за игра, не се допускат деца , които са невъзпитани, нахални , играят и не прибират играчките след това, чупят и бутат другите деца.
oleg (1)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.16
20:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отдыхали с семьёй у Стояновых и очень все понравилось.Прекрасные хозяева и хорошие люди.Удобные и недорогие номера.Море рядом,инфраструктура рядом,условия позволяют чувствовать себя как дома.Надеюсь в следующем году будем снова отдыхать у Балю и Мары Стояновых.


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share