vio15 (3)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица семейно
2014.03.17
15:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Комплекс Дюни е мястото в България, което си заслужава ВСЯКА СТОТИКНКА.
Септември 2012 посетихме комплекса за първи път. Септември 2013 бяхме отново гости на хотел Белвил. В края на януари си заплатих тазгодишната почивка отново там - дано сме живи и здрави.
Аз не съм била в България на друго място, където целият персонал грее в усмивка! Специални благодарности на управителя на ресторанта на Холидей Вилидж, на управителя на ресторанта на хотел Марина Бийч ... и на бармана от ресторант Бриз... и на ... жената, която почистваше стаите и всяка сутрин намираше добра дума за нас .... и на рецепционистките, които обслужват по 5 човека едновременно, без да се наложи никой да чака и на всички, които незабележимо правят това място един малък оазис.
Кухнята е невероятна, разнообразна и вкусна. Човек трябва да си приготви втори стомах за там.
Амфитеатъра е по-голям от тези в турските петзвездни хотели (поне тези, които съм виждала).
Тъй като съм с малки деца не мога да говоря за шоупрограмите и дискотеките, но смятам, че и аниматорите са първокласни (със сигурност са винаги усмихнати и поздравяват всички).
АДМИРАЦИИ за хотел Белвил и целия комплекс!
Дай боже повече такива места в България!


Други хотели в Дюни

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share