Bogdan Rusev (1)
отседнал Август 2017 за 1 седмица млада двойка
2017.08.14
13:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

При Киро сме две години поред, вече нямаме търпение да отидем за трета и това ясно показва колко сме доволни. Гостоприемството, с която те посрещат, е съчетано с ненатрапчивост и в резултат чувството, което остава, е като да си имаш дом на морето. Киро е един от най-прекрасните хора, с които човек може да се запознае, а къщата му е създадена за да създава уют на гостите. Не бих препоръчал никое друго място така горещо, както това!

Nellyyyyy (1)
отседнал Август 2016 за 1 седмица с приятели
2016.08.20
23:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от цялата обстановка, чисто, свежо и със всички удобства! Определено препоръчвам!!!

valentinakrasen (1)
отседнал Юли 2016 за 1-3 дни семейно
2016.08.18
07:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от престоя си в къщата, беше много чисто, уютно, собственика е страхотен човек много услужлив и коректен. Спокойно място, чист въздух. Не е далече от плажа, изобщо прекарахме си страхотно 👍. Чичо Киро,БЛАГОДАРИМ ти приятната почивка. С удоволствие ще дойдем отново.

tsenov (1)
отседнал Юни 2016 за 3-5 дни сам турист
2016.06.20
05:54
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не знам за другите,но аз съм много доволен от почивката си там.Чисто с климатик,телевизия,хладилник,интернет. Любезни домакини.Има къде да си седнеш на въздух.Давам максимална оценка.Препоръчвам!Според мен е подходящо за семейства с деца,заради спокойствието.


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share