Raliza (1)
отседнал Ноември 2015 за 3-5 дни семейно
2015.11.15
02:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изразя моите впечатления от престоят ми в хотела.Живея от няколко години в Испания и реших със синът ми да си направим кратка почика в Априлци.От всички хотели в района най ми допадна този.В началото бях с предубеждения,защото за първи път направих резервация от чужбина за България.От самото настаняване до последният ден останах много впечатлена от всичко...персонал,стая,чистота,обслужване,кухня,цени.Много топло посрещане,много сърдечни и възпитани хора.Определено ме впечатли закуската която беше всяка сутрин различна и най вече българска(домашно приготвени мекици,банички,кис.мляко и питки)С една дума..ПЕРФЕКТНО.Много благодарим за гостоприемството и със сигурност ще се върнем.


Закуска Салата(ресторант)
kolonela (1)
отседнал Декември 2012 за 3-5 дни семейно
2012.12.26
17:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме невероятна Коледа.Прекрасен хотел.Всичко беше на ниво.Най прекрасни думи за персонала - отзивчиви, топли ,мили ,добродушни, усмихнати,толерантни.Вълшебна природа.Един малък РАЙ в България.Храната приготвена с много любов.Всичко беше вкусно.Скъпичко за българи,но хубавите и истински неща имат цена.Пожелаваме на всички работещи в хотел ПАР-АВИОН гр.Априлци здраве,късмет и винаги да ги има.Много чисто и много уютно.Стаята за деца е вълшебна. Мили хора желаем Ви успешна и щедра 2013 година. Бъдете здрави.

kami7702 (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.09.16
21:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубав хотел бих казала уникален ..
Много високо ниво на обслужване,персонала е много мил.
Отлични оценка и за готвача перфектни вкусотий.


Други хотели в АприлциЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share