хотел Свети Георги, Велинград

Рейтинг:  5 star rating  4.5 / 5 (19 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
ogoblag (1)
отседнал Ноември 2018 за 3-5 дни семейно
2018.11.27
02:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отрицателни страни:
- Отоплението е с радиатори - централно. Нощно време, някъде около 2ч се спира. Ако стаята се е загряла добре - супер, ако не - пробвайте с повечко одеала... Пуска се отново около 8ч.
- Спа центъра е толкова малък и тесен, че ако се съберат 5 човека, няма да могат да се разминат.
- НЯМА закрит басейн. Има едно джакузи (на което от ~8 места с дюзи, работят само две...). На открито има едно нещо като голяма вана (гордо наречено басейн), което зимата естествено не работи.
- Няма асансьор. Ако сте наели Апартамент-лукс, ходите 4 етажа нагоре и надолу по едно доста тясно стълбище.
- Още първата вечер, децата ми получиха някакво хранително отравяне. Моето твърдо убеждение е, че храната на вечерята не беше ОК, но това беше единственият инцидент в това отношение.

За да бъда честен - има и положителни страни:
- Хотелът наистина се намира в центъра на града, на ~5мин от гарата и главната улица.
- Персоналът е много приветлив и услужлив
- Хотелът е много чист

Като цяло - не бих отишъл там отново.

Darinat (1)
отседнал Януари 2017 за 3-5 дни с приятели
2017.02.04
06:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много сме доволни от хотела, беше много топло , чисто с добра храна. Джакузито беше топло и много приятно! Препоръчваме го за почивка на всички , които искат да почиват!

cristian (1)
отседнал Септември 2014 за 3-5 дни семейно
2014.09.16
00:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ОТЛИЧЕН ХОТЕЛ И ПЕРФЕКТНО ОБСЛУЖВАНЕ!
ЩЕ ВИ ПОСЕТИМ ОТНОВО И ЩЕ ПРЕПОРЪЧАМЕ ХОТЕЛА НА ПРИЯТЕЛИТЕ СИ!

БЛАГОДАРИМ ВИ!

galant (1)
отседнал Юни 2014 за 1-3 дни семейно
2014.06.21
13:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

приатен хотел,спокоен,персонала е усмихнат и отзивчив,храната е вкусна разнообразна,от стаята могше да се изисква повече.

vania0101 (1)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2014.06.11
19:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Ходихме семейно в този хотел,Бяхме с вечеря и тя беше вкусна,но всеки ден едно и също– кюфтета, руло стефани или шницел и ако остане нещо от обяда.Басейна е леден, а малкото кръглото, което е джакузи е по-топло, но е много малко не става нито за плуване,нито да играят децата, а за киснене е студено. Твърдят, че водата в басейните е минерална, но много ме съмнява това...
Ако сте решили да ходите семейно не е много подходящо няма никакъв двор за игра на децата.

meg_963 (1)
отседнал Март 2014 за 1-3 дни възрастна двойка
2014.04.27
21:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,аз също реших да споделя престоя си.Не съм очарована,пише,че имат паркинг,а такъв няма,ако това,че около хотела има места за спиране,които са заети е паркинг...значи има.На тоалетната чиния имаше от онези хартии,които я обвиват и пише,че е дезинфекцирана,та тя дори не беше измита,няма да коментирам,че си я мих аз.Освен това докато спях втората вечер ми се дръпна чаршафа надолу и открих косми под него,а относно храната е наистина нещо,което може да хапнеш навън за лев,за 3 дни така и днешен хляб не се сервира.А за джакузито и сауната се намират в избата,в джакузито има много хлор,а сауната не работи,ако някой поиска тогава се пуска.Не я пробвахме,като видяхме другите неща как стоят,нямах желание.Снимките много лъжат както за джакузито,така и за стаята.

ivo_ri (6)
отседнал Ноември 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.11.29
20:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз и приятелката ми останахме доволни като цяло от престоя си в хотела. Оценката е трудно просто да се формулира с някакви цифри, затова накратко ще опиша нашето мнение.
Хората там наистина са изключително приветливи, отзивчиви, лъчезарни. Хотела е в прекрасно състояние, чист, спретнат, поддържан добре, на стратегическо място. Малко неудобство създаде обстоятелството, че "спалнята" не бе точно спалня, а две единични легла залепени едно до друго - като матрака на едното бе доста подвижен, а главата ми до радиатора и под прозореца, но предполагам причината за това е, че стаята бе последната свободна и резервацията направих ден по-рано. Храната бе вкусна, но бе сравнително пестелива - вярно, че бяхме с ваучер от сайт за колективно пазаруване, но когато упоменаваш закуска, обяд, вечеря - според мен не е удачно да се предлага нещо, което мога да хапна на крак за 1-2 лева. Както и да е - вкусно беше, цените са нормални, така че си доплатихме за поръчаното допълнително без проблем. Интернет имаше безплатен, с отлично качество и в стаята и в ресторанта. Няма да си позволяваме да давам съвети, не искаме да бъдем разбрани погрешно - доволни сме от престоя си и особено от отношението на хората; и написаното (особено по отношение на обедното и вечерното меню) е с идея, че е хубаво някои неща да се уточняват предварително. Благодарим Ви!

pate6estvenik (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни млада двойка
2013.09.30
21:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като човек,който работя в хотел от доста време и съм в курс в нещата,мога да кажа,че това е едно страхотно хотелче ! Приветлив и усмихнат персонал,както при посрещането,така и при изпращането.Дори ни се обадиха от рецепция по-рано,да ни съобщят,че стаята ни е готова и можем да се настаним преди обявения час за настаняване(след 14 ч.)-още тогава останахме впечатлени ! Храната е много вкусна и прясно приготвена,сервирана с хубави напитки-въобще не пестят и измикярстват,както в повечето хотели ! Стаята е страхотна,беше топло(март),въобще нямаме забележи.С удоволствие ще го посетим отново ! Благодаря Ви !

venelinvasilevdobrev (17)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.25
12:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ЕДИН ОТ МАЛКОТО ДОБРИ ХОТЕЛИ ОТ ТОЗИ КЛАС !!! ОТЛИЧЕН ИНТЕРНЕТ,БАСЕЙН И ОБСЛУЖВАНЕ.ЕДИНСТВЕНО ЛИПСВАТ КЛИМАТИЦИ,НО ТЕ НЕ СА ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ ЗА ВЕЛИНГРАД ПРЕЗ ЛЯТОТО !!!!!!!

saint.george2013.09.15 16:02
Благодаря Ви мило семейство.Знам,че много скоро пак ще се видим.Поздрави!
elifatkova (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.13
16:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В момента съм гост на хотела очарована съм .Храната е превъзходна обслужването на ниво.Благодаря на Дани която ни обслужваше не по точната дума е обгрижваше с тази чаровна усмивка и с този начин на поведение желая да кажа на собствениците ще спечели много постоянни гости на хотела каквито ще станем ние.Препоръчвам хотела на всички наистина е БУТИКОВ.Посетете ако искате да се почувствате божествено.

saint.george2013.09.15 15:55
Благодарим ви за прекрасния коментар!До скоро!Поздрави!
Lili Mladenova (7)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2013.07.28
16:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме за 5 дни в хотела след резервация през интернет. Преди да тръгна изчетох доста мнения за хотела и тъй като това е важно за мен,сега искам да кажа на всички колебаещи се за резервация в хотела - да спрат с колебанията. Това е хотела, който ти подсигурява всичко, от което имаш нужда, - тишина, спокойствие, удобства, уют,любезно отношение и всичко онова, от което зависи едно чудесно изкарване на отпуската.
Отсядайки в хотела установихме, че нямаме необходимост да излизаме за нищо във Велинград - освен за разходка. Невероятна кухня и персонал - специални поздрави и благодарности на Дани /дано не й бъркам името/, която ни обслужваше в ресторанта, както и на камериерката на стаята ни, която се грижеше всичко да ни е наред. Горещо препоръчвам Маминия сладолед и домашната торта - запомнящ се вкус.
Адмирации и за усмихнатото, вежливо и невероятно чаровно "момче от рецепцията", за което доста по-късно разбрах, че е от собствениците на хотела. Този млад мъж е пример как трябва да се държат всички собственици на хотели и други подобни с гостите и клинетие си...
Хареса ми всичко, доволна съм и с удоволствие бих се върнала пак.

saint.george2013.09.15 15:49
Благодаря Ви за милите думи!Надяваме се всички клиенти да са като вас мили и любезни!
elzita (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.18
10:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!Посетихме със съпруга ми хотел "Свети Георги".Бяхме приятно изненадани от приятната обстановка и вежливото отношение
на персонала.Стаята ни беше хубава с тераса,ресторанта също,особено сме доволни от двете Йорданки:едната готвачката коятоготвеше вкусно,а другата сервитьорка с внимателно и грижовно отношение.Имам само една забележка и тя е може би към собсвениците на хотела,а именно за тези 6 дни в стаята ни не влезе камериерка да смени хавлии и т.н.С изключение на това сме доволни!Допълвам само веднъж ни беше изхвърлен боклука,за мен това е недопустимо,според мен в такъв хотел трябва да се влиза всеки ден още повече ,че престоя не е за ден два

saint.george2013.09.15 15:36
Благодарим Ви!Надяваме се пак да се видим.Поздрави!
dimitar conkov (1)
отседнал Март 2013 за 1-3 дни семейно
2013.03.13
10:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела семейно на 10 март с ваучер от сайта "Всички оферти". Останахме впечатлени от чистотата и добрата кухня. Препоръчваме го на всички,с добър вкус, които търсят топлина, спокойствие и уют.

danialeks (1)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни семейно
2012.08.24
16:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятно си изкарахме!Персонала е страхотен!Всичко надмина очакванията ни.Судоволствие ще се върнем пак.Благодарим Ви от сърце!с уважение Даниела Александрова

isealeks (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни с приятели
2012.07.27
15:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Невероятен хотел,очакванията ни не бяха особенно големи,но когато пристигнахме останахме изненадани,от приятното посрещане,чистите и обзаведени с вкус стаи.Мокета беше уникален,баните чисти и ухаещи на свежо.Храната в ресторанта беше много вкусна и приготвена с много голямо майсторство.Специални адмирации за готвача Бисер,прави уникален домашен сладолед препоръчвам да го опитате.Басейнът и джакузито бяха черешката на тортата.

Поздрави на целия екип на хотела.
Отново ще ви посетим Вие сте ни фаворити за бъдещите ни почивни дни.

saint.george2012.08.13 22:18
Благодаря за прекрасния коментар.Ние се радваме, когато ни посещават толкова положителни хора като вас!
Поздрави на цялата компания!
t0ninka (1)
отседнал Април 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.04.21
11:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

страхотно хотелче ! ние с приятелят ми се върнахме преди седмица от там и останахме много доволни много мило държание от страна на персонала ! с удоволствие бихме посетили хотела отново

saint.george2012.08.13 22:19
Благодарим за прекрасния коментар и за вашето прекрасно отношение също.
Поздрави!
venci.ivanov (1)
отседнал Февруари 2012 за 3-5 дни сам турист
2012.04.04
20:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Потвърдиха мнението ми, че в по-малките хотели те глезят повече?Хареса ми, че имаше плодове в стаята, комплимент от хотела.По отношение всички бяха много мили!

kris79 (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.04.02
20:03
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни се върнах от почивка в този хотел.Аз и моята приятелка сме много очаровани от прекрасното отношение там!Очаквах храната в пакетите да бъде малко , но бях изненадан от вкусната храна и големите порции.
Най-прекрасното от всичко бяха баните.Много ми харесаха, а като стъпиш и на мекия мокет не ми се тръгваше.
Със сигурност ще се върнем отново!

saint.george2012.08.13 22:20
Много благодарим за тези прекрасни думи
Поздрави!
hristina.koeva (1)
отседнал Март 2012 за 1-3 дни семейно
2012.04.01
23:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди около 2 седмици посетихме хотела и съм изключително доволна от обслужването и приятната обстановка.Персонала беше изклю§ително любезен и приятелски настроен.Стаите са чисти.Ресторанта с много добра кухня.Бях очарована и от цените на пакетите.Препоръчвам


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share