vaniusha (1)
отседнал Септември 2016 за 1 седмица семейно
2016.09.07
08:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Очакванията ми бяха по-големи. Първоначално при резервирането ни беше обещана стая с изглед към морето - не ни настаниха там, при отваряне на плъзгащата се врата на гардероба изпаднаха държачите, в банята падаше постоянно ревизионната кутия, при пускане на водата в кухнята миришеше на канал.Странното е че има мивка,съдове и препарат за миене, но няма отцедник за тях?! Интернет на 4 етаж нямаше, кабелната също беше оскъдна, а дистанционното на телевизора не работеше.Нито веднъж не изметоха студиото, нито пък смениха чаршафи и кърпи. Не бих препоръчала.

brilss (1)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.06
13:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм доволен от предоставените услуги:на четвъртият етаж интернета не работи,а кабелната телевизия почти не работи,почти всички канали само жужат.За паркингът да не говорим,оставаш блокиран за цялата смяна,а ако искаш да излезеш става много сложно освен това колите се обливат постоянно от капките на климатиците.


Други хотели в ОбзорЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share