семеен хотел Свети Георги **, Синеморец

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (23 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
muci1973 (1)
отседнал Август 2014 за 1 седмица млада двойка
2014.08.17
12:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искаме да благодарим за топлото посрещане на любезните ни домакини. Чудесен хотел, който с голамо удоволствие посетихме това лято за втори път. Хотела се намира на тиха улица от която има чудесна гледка към морето. Обслужването в лоби бара е на ниво по всяко едно време. Стаите са просторни и чисти. Който иска да изкара една незабравима почивка нека го посети.

Борислава и Емил

KriRa (1)
отседнал Август 2013 за 1 седмица млада двойка
2013.09.04
16:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотел Св. Георги...
За да бъда коректна: Не бих го препоръчала на приятелите си. Да,... първите три дни от престоя ни, стаята бе почиствана. Ако сте от хората, които обичат да поспиват до късно, това не е вашия хотел. Там е за семейства с малки деца, които няма да си пречат взаимно, когато се събуждат всички рано, рано или няма да им направи впечатление тряскането на скърцащите врати от персонала и от собствениците живеещи в хотела. Няма да си позволя лукса, да пръсна толкова пари за подобен хотел отново. За храната нищо не мога да кажа, защото след като попитахме какво предлагат в бистрото, ни беше отговорено с такъв намек, че направо си се отказахме и да го видим като пространствено изпълнение .
Трябваше да направя две забележки в два последователни дни, че сутрин няма топла вода, за да се сетят да направят нещо.
Съжалявам, че съм груба, но когато отивам на почивка, очаквам да не мисля за подобни битовизми, още по-малко от рано сутрин, така че да си разваля деня.
Синеморец е едно прекрасно място, с едни от най красивите плажове на българското черноморие. Не пропускайте да го посетите, но не си разваляйте почивката в този хотел.

rkrasteva (3)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2013.03.04
17:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Разкошен хотел - спокойствие, уют, гостоприемство! Просто нямам думи да ги похваля. Отидох с много предубеждения и след едно кошмарно дълго пътуване с 2 малки деца. Но си тръгнах влюбена в това място и със сигурност ще го посетим отново. Никакви забележки по отношение на хигиената, персонала, готвенето, стаята, каквото и да било. Трябва да има повече такива хотели и такова обслужване в България. Силно го препоръчвам на всички!

hadjiivanov (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.30
16:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изкарахме една невероятна седмица със семейството ми.Хотелът е много добър за почивка.Персоналът е вежлив,отзивчив, бърз и любезен.Кухнята-вкусна и евтина.Стаите се почистват ежедневно.Със сигурност ще го посетим и догодина.Благодарим Ви мили хора!

milenium2012 (0)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица с приятели
2012.07.27
17:15
коментар
ravazonid2012.07.27 19:41
отговор
atanas edikoisi2012.07.28 00:02
отговор
atanas edikoisi (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.27
16:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам само да допълня във връзка с коментарите,че хотела наистина не си заслужава парите,които се искат.Да базата е нова,но отношението към клиента е отвратително.Чистотата в баните е под всякаква критика.При нас имаше косми дори от предишните почиващи.Кърпите не се сменяха 4 дена,същото важи и за чаршафите.Персонала е съставен от хлапета роднини.Неможе да се справя със поръчките в "ресторанта",освен това има лоши маниери.Държането на управителката е все едно си и длъжен за нещо или че тя ти плаща почивката.При опит да разговарям с нея за факта,че хладилника ми не работи като се махне картата се изказа съмнение относно моя умствен потенциал и когато се оказа след проверката,че съм прав се опитаха да ми "обяснят" как аз съм го направил.Плажа е "мноооого" близко на 10-15 минути вървене в прахоляка.Децата няма къде да играят по простата причина че всичко около хотела е бурени и трева.


Закуската Детския кът Флора и фауна около хотела Пътеката до морето
petyatsoneva (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица млада двойка
2012.07.24
20:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Избрахме хотел "Свети Георги" за нашата лятна почивка, позовавайки се на добрите отзиви за "перфектния" хотел. За съжаление, не бяха много нещата, които ни направиха добро впечатление. Като начало ни настаниха в стая, различна от тази, която бяхме резервирали. На втория ден единствено боклука беше изхвърлен (нито пода, нито праха бяха почистени). Наложи се преместването ни в друга стая (по неизвестни за нас причини), на която единственото преимущество беше голямата тераса и гледката към морето - осветлението в стаята беше слабо, вентилацията в банята не работеше, имаше паяжина над основното осветително тяло, да не говорим за черните косми в "почистената" стая, в която се настаняваме, също липсваше така необходимата лампа в кухненския кът. А това, че за четири нощувки нито веднъж не ни смениха бельото и хавлиените кърпи е НЕдопустимо. На лице беше и проблем с интернета - сигнала не достигаше до четвъртия етаж и връзката се разпадаше. Като цяло цената не отговаряше на качеството. Някои от изброените неща са незначителни, но на човек работещ в хотелиерската сфера, като мен, правят впечатление не само изброените, но и други спестени неща. Вярвам, че собствениците ще обърнат внимание на отправената критика и ще вземат своевременни мерки за подобряване качеството на предлаганата услуга.

root666 (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.24
17:43
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази година ходихме 6 приятелски семейства в хотел Свети Георги Синеморец. Не се лъжете по лъскавите снимки на уебсайта им и на мазните обещания на собственичката-управителка. Стаите са с ново обзавеждане и хубави, но всичко останало е отврат. По телефона ни казаха, че имат два декара двор в който ще могат да играят децата. Двора се оказа импровизиран паркинг със стърчащи арматури, бетонни колове и боклуци. Снимки може да видите в линка по-долу. На собственичката все и пречеха децата и постоянно ги овикваше.

По телефона се бяхме разбрали че ще има обедно меню - е имаше - първите два дена. После уж и се развали печката, на следващия ден се разболя готвачката - накрая на престоя си разбрахме, че готвачка въобще не е имало. Собсвеничката освен за семейството си е готвила няколко порции допълнително и за нас и явно и е писнало. Сервитьорите представляваха две момченца, които явно нямаха никакъв опит - ако си поръчаме 5 айряна, четири бири и 6 безалкохолни, носеха всяко нещо едно по едно, вместо да ги донесат наведнъж. Крайно невероятно ми се струва дори да имаха разрешително за работа тези деца. В обекта касови бележки не се издават. Висшата цел на "Хазайката" беше да се опитва да пробутва риба на клиентите (съпруга и е рибар) и то на цени двойно по-високи от Пловдив. Първата вечер седнахме в ресторанта, и единственото което можа да ни предложи е две порции пържени дробчета и четири салати - не била подготвена, трябвало със предварителна заявка, ако напазарувала и не сме поръчали тя какво щяла да ги прави трези неща. На оплакването ни за бавното обслужване (стигаше се и до чакане 40 минути) отговори, да не сме слизали всички заедно, а да сме се разберяли да слизаме на смени. Ако сме били дошли извън сезона, щяла да се справи по-добре с обслужването?!?! Порциите са смехотворно малки.

Веднъж вятъра беше издухал хотелските кърпи от терасите долу на черния път, и тя вместо да ни даде нови, ги събрала и ни ги раздаде както си бяха черни от праха. Чистенето на стаите включваше единствено минаване на ламината с моп и изхвърляне на коша. Баня, тераса - не се чистеха.

Докато бяхме на плаж, "хазайката" минаваше по стаите да ни изключва климатиците, зарядните за телефоните и лаптопите - да не и хабим тока.

Явно се стараеше от 55 лева цена за нощувка 50 да и останат чиста печалба.

Така че, ако не искате да си развалите почивката - не ходете в Хотел Свети Георги - Синеморец.


http://www.facebook.com/HotelSvetiGeorgiSinemorecNeHodeteTam


1 2 3 4
ravazonid2012.07.26 19:44
Аз и семейството ми почивахме в този хотел по същото време.
Не знам какви са били очакванията на пловдивската ви група от 2*-ят хотел, но управителката беше длъжна да осигури тишина и спокойствие на останалите гости ,като направи забележка на БЕСНИТЕ ви деца , които търчаха и крещяха от сутрин до вечер . Ресторантът /бистрото/ към хотела не сме ползвали , но вашите претенции към него се чуваха навсякъде в хотела . В Синеморец има достатъчно ресторанти, в които да се нахраниш , но цените са по-високи от бистрото в хотела . Фактът, че сте разчитали цялата банда да се изхрани в него говори , че вие сте разчитали да минете съвсем тънко . Селските ви хитрости да набутвате накакви карти в устройстото за прекъсване на тока , за да ви работи климатика , не се нуждаят от коментар . За нас почивката започна едва когото вие най-после си тръгнахте .
root6662012.07.27 15:26
Уважаема госпожо управителка (хазайка) - Вие сте точно такава, след като говорите как ни е работил климатика, а не гост на хотела за каквато се представяте. Факт е, че никой от гостите на хотела не се е оплакал от децата - вие сте единствената която ги пращаше да си играят в пущинака при ръждясалите арматури и бетонните колове - "двата декара двор", който ни бяхте обещали по телефона. "Бесните ни деца", госпожо хазяйке, ходеха с нас на плаж от 9 до 13 часа, следобеден сън от 14 до 16 часа, и след това от 16 до 20:30пак на плаж, така че поради обективни причини - отсъствието си от хотела през по-голямата част от деня - нямаха възможността "търчат и крещят от сутрин до вечер". Не знам защо постоянно изтъквате, че хотела е две звезди и какво да сме очаквали от него - но и за две звезди си има изисквания и Вие очевидно не отговаряте на повечето от тях. За ваше сведение, за храна похарчихме повече пари, отколкото за нощувки, и то в другите ресторанти в Синеморец, където и цените бяха по-ниски, и порциите по-големи, след инсценировките които направихте - изгоряла печка Мидеа, болна готвачка (каквато никога не е имало). Явно вие не искахте тези пари, защото едничката цел на тоя хотел е да пере парите на руската мафия, и дали ще останат гостите доволни и ше дойдат пак за Вас е без значение. Касови бележки естественно не се издават, за по-евтино или безплатно в хотела се взимат за персонал непълнолетни роднини или комшийчета, естественно без никаква квалификация и опит. На Вас очевидно едничката ви цел беше да пробутате рибарския улов на съпруга си на надуто цени, и като не ви се получи, хлопнахте кепенците на "бистрото" - за наше щастие както се оказа. Ако някой си мисли, че в смешното мухлясало мазе, наречено "бистро" цените са ниски, жестоко се заблуждава! Единствената причина, поради която искахме да се храним там е, за да си спестим време в търсене на храна по обяд, когато се прибирахме уморени с децат аот плажа и искахме по най-бързия начин да се наядем, наспим и да се върнем на пак на плажа.
ВАШИТЕ селски хитрости да ходите в наше отсъствие и да изключвате от контактите зарядни за мобилни телефони, лаптопи и фотоапарати недвусмисленно доказват дребнавата ви пестеливост - направо да бяхте сложили електромери и водомери на гостите и да си плащат каквото са изразходили при напускането на хотела. Също така и не забелязах и другите гости д аса особено доволни от хаоса и липсата на организация във вашия хотел, някои дори си тръгнаха предварително.

А и да не забравя - този сайт е направен за мнение на гости на хотелите, не на собствениците им, така че престанете да пускате навсякъде фалшиви хвалебствени коментари за хотела - истината лъсна и ще се постараем да я направим достояние на възможно най-много хора, за да не си развалят почивката.

Искам искренно да Ви поздравя - при такъв наистина добре направен и с вкус обзаведен хотел, под Вашето вещо ръководство Вие сте на път да го съсипете - нещо наистина трудно постижимо, но вие се справяте блестящо! Ние, госпожо, въпреки краткия си земен път, сме имали щастието през него да посетим 20-30 хотела, и да поназнайваме кое как би трябвало да стават нещата. Явно вие не, и не искате и да знаете. Туризмът е проста работа, но не е за прости хора.
mimto (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.07.23
18:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За съжаление останах с негативно впечатление от хотел "Свети Георги" с. Синеморец.

След настаняването ни установих, че банята и стаята не бяха почистени след последните наематели.
Врата на банята, плочките покрай нея и мивката бяха кални. Тоалетката и огледалото в банята бяха силно замърсени и изцапани с паста за зъби. По мебелите имаше отпечатъци от пръсти и чаши. По стените имаше паяжини, а по нощните лампи, прах.

Няколко пъти помолих на рецепция да почистят банята. За съжаление това не се случи. Замазаха единствено калните отпечатъци от вратата й.

rkrasteva (3)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.20
18:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Почивахме това лято в хотел Св.Георги и останахме очаровани от обслужването и приятелското отношение. Хотела е прекрасен, стаите ежедневно се почистват и персонала се отзовава за всяка наша нужда-намериха ни лекар, когато ни трябваше и любезно задоволяваха желанията ни. В комбинация с красивите плажове на Синеморец, се получи незабравима почивка.

Zhana Ilieva (1)
отседнал Септември 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.12
18:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми изкарахме едни чудесни 10 дни в Синеморец.
Едно от най-красивите и дивни черномерски кътчета в България.
Хотел Св.Георги е новопостроен, модерен и уютен. Обслужването е на ниво. Домакините са приветливи и винаги усмихнати, дават най-доброто от себе си, за гостите.

Nadya Naydenova (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.09.11
17:24
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Отседнахме в хотел "Свети Георги" за няколко дни през август тази година. Обслужването беше на високо ниво. Въпреки че бяхме доста хора и трябваше да изчакаме, за да се освободят стаи, за да можем да се настаним, персоналът веднага се погрижи стаите ни да са готови много бързо, като това не се отрази на чистотата. Всичко беше много хубаво, ново и чисто. Стаите ни бяха почиствани всеки ден. Прекарахме много хубави няколко дни в Синеморец, за което голяма заслуга имат и хората, работещи в хотела, които се погрижиха нашият престой да бъде възможно най-приятен.

jvar (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици възрастна двойка
2011.09.05
08:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Лошият път към Синеморец ни направи скептици към предстоящата почивка. Почивали сме на много места у нас и в чужбина и...определено сме преуморени и мрънкащи.
Любезното посрещане още от вратата, запазило се през целия престой, удобствата, които хотелът предлага, стилът на обзавеждане, хигиената....истинско райско място в комбинация с природните дадености: плажове за всеки вкус, планина, река...!
Имаше само едно лошо нещо-краят на почивката! Но...догодина ще се върнем с приятели!

сем. Върлякови

irenaivaylo (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.09.04
23:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е прекрасен, обзаведен е с много вкус, всичко отговаря на описанието. Мястото на което се намира е удобно близко до централната улица и до плажа.Обслужването е супер, персонала е страхотен. Прекарахме една незабравима почивка благодарение на вас приятели, следващото лято пак ще ви посетиме.

galina.slavova (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.08.24
19:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Уютен и чист семеен хотел, направен с желание и управляван с топло отношение към гостите. С чудесна гледка към горите на Странджа и морето! Бихме го посетили отново. Синеморец е прекрасно място за почивка.
Поздрави за домакините и успех!

mironti (1)
отседнал Август 2011 за 2 седмици семейно
2011.08.21
22:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

след едночасово търсене на свободни места из хотелите в Синеморец открихме хотел "Свети Георги"- неголям семеен хотел, обзаведен с вкус. Там ни посрещнаха много любезни и приветливи хора, които направиха престоя ни незабравим. Със семейството ми сме посетили много места в България, но това е едно от местата, които с удоволстие ще препоръчаме и на приятелите си.

pensiobaudo (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.18
20:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

La gentilezza e l´ospitalita´ unite alla pulizia e all´ordine delle camere hanno reso molto piacevole la settimana di vacanza. A 5 minuti dal mare. Consigliato!

pastale (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с приятели
2011.08.18
20:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

We stay for a week: a beautiful familiar hotel in a nice place. Good and new clean room, optimum price at some minutes from the beach.

Rado Rado (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.08.07
23:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Strongly recommend this hotel. Good prize.
Great location, close to the main street and the main beach (5 min walk through the wood). Personnel is friendly and helpful. Available parking space, air conditioner, refrigerator, balcony, wireless internet and TV - all included within the prize. Clean bathroom and very comfortable bed. Central water heater so there is hot water all the time.
Hotel is brand new as it was opened a month ago.
The city is also great - beaches (4 in total) are clean and not overcrowded so it is really nice place to relax.
Spent 7 days with my girlfriend and had a great time

kalin_t (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни семейно
2011.08.04
08:33
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!
За първи път тази година с моето семейство решихме да отидем на южното черноморие. За Синеморец бяхме чували много неща, но не очаквахме че ще си изкараме толкова добре. Трудно мога да намеря подходящи думи за да опиша възхищението си от обстановката в хотела и милите и усмихнати домакини. Стаите са обзаведени стилно, с достатъчно и много удобни мебели. Хотелът е на 5-6 мин. пеш от плаж Бутамята. Друго какво да кажа- Хора вземете си доброто настроение и отидете да си изкарате незабравимо, страхотно, чудесно в този хотел. Отидохме в хотела като клиенти, а си тръгнахме като приятели.

giulfia (2)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.07.31
21:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Приятно местенце, близо до централната улица на Синеморец. Ново, чисто, с приветлив и усмихнат персонал.
Бих отишла отново.

yanakito (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.07.24
12:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Като човек пьтувал кьде ли не, мога само да кажа, че бях приятно изненадан...да видя усмихнат и приветлив персонал...и то в БГ,,, браво
за хотела/ супер 4ист и перфектно обзаведен фамилиен хотел...само за препорьчване

letaaaa (2)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.13
21:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Препоръчвам страхотен хотел,много луксозен ,близко до плажа и до центъра наа Синеморец.За напред това ще бъде хотела за лятната ваканция на мен и семийството ми .

letaaaa (2)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.13
21:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела е страхотен,близко е до плажа и главната улица на Синеморец.Домакините са гостоприемни и много любезни хора.Препоръчвам хотел "Свети Георги " Синеморец.


Други хотели в СинеморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share