nikoleta_94 (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни сам турист
2012.08.14
10:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

All inclusive не ми хареса няма алкохол на плажа,храната не е разнообразна всеки ден една и съща храна.

kosaramh (1)
отседнал Септември 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.09.08
14:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не съм туристически агент, нито платен драскач на мнения, а туристка, която остана излагана, тъй като нямаше форуми за този хотел.Единствените мнения бяха на румънци и то съвсем малко на брой.
Затова оставям моите впечатление от хотела, всеки да преценя заслужава ли си да го посети.

Местоположение на Астория- Орел:

това е може би поне за мен единственият плюс- на първа линия до морето.Въпреки, че за това е и доста шумно, както през деня, така и вечер.


Леглова база- занемарено ( ние бяхме гости на Астория, т.е уж по-добрият хотел, не ми се мисли за Орел), някои неща са пред разпадане, стаите се чистят всеки ден, но не оставяте с впечатление, че е чисто.

Персонал:

Сервитьорите в ресторанта се стараят и там всичко е ок, с малки изключения на такива, които си вършат работата с досада и това им личи.

На рецепцията обслужването е под всякаква критика- нагло държане и никаква заинтерисованост- с една дума щом вече си се настанил, няма къде да ходиш, че да ти обръщат и внимание.

Управителката е меко казано некомпетентна- единственото, което може да чуете от нея е- аз не съм присъствала и не сте първите оплакали се- което от устата на служител щеше да звучи поносимо, но от устата на управител е направо смешно.


Паркинг:
Въпреки че в сайта и двата хотела пише , че имат безплатен паркинг, не се надявайте на свободни места там.Има място за 20 коли, а паркингът е и за 2 хотела, т.е никакъв шанс, освен ако не сте супер нахални.

Храна:

Много храна, но сготвена по отвратителен начин, повечето от нещата са с кайма, на която не се знае произходът- май има повече соя и многооо подправки, за да замаскират лошия и вкус, макар че и с повечето ястия е така.Набляга се на пилешкото, което също не е вкусно.
Десертите не стават, ако има плодове, разчитайте на тях.
Месо не се предлага или ако има такова, то е някакви изрезки, в никакъв случай пържоли, и обикновено трябва да чакаш на опашка, за да си хапнеш от тях.



Други хотели в Слънчев брягЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share