Cose Della Vita (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.08.20
12:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пристигнахме рано сутринта на 15 август 2011г. в Черноморец.Досега не сме почивали там и не посмяхме да направим предварителна резервация .Още с пристигането се запътихме към семеен хотел Йорданов на ул.Братислава №11,който бяхме избрали и харесали по Интернет .Намерихме го,огледахме показаната стая доколкото можехме, уморени от пътуване цяла нощ с влак-баня и тоалетна извън стаята/липсва сапун/хладилник в коридора.Вярно, че имаше един пръст прах по мебелите,но не мигнали цяла нощ не обърнахме внимание нито на липсата на елементарни удобства,нито на прибързаността на Йорданов да ни настани.И това беше най-голямата ни грешка.Йорданов не ни взе личните карти да ни регистрира,но нетърпеливо поиска да му платим с думите :
-Аз така работя,вземам парите още щом прекрачите прага!
Дадохме му поисканата сума,оставихме багажа и се запътихме към плажа.За наш късмет видяхме приятели,които ни предложиха да се преместим при тях.Върнахме се в квартирата да си вземем не разопакования багаж и депозита спокойни,тъй като за три часа не бяхме ползвали нито чаршафи,нито душ-нищо.За съжаление Йорданов категорично отказа да ни върне предплатата за въобще не ползваните нощувки. Гледаше ни пренебрежително и подигравателно,явно преценявайки, че сме много млади,разчитаме на доблестта и честта и досега не сме се сблъсквали с измамници т.е.не знаем как да защитим правотата си.Аз се разплаках.Не знаех какво да правя.Много се притесних.Никога не съм имала досег с хазяи. Винаги като сме почивали досега сме попълвали адресни карти и са ни издавали касова бележка за платената сума.Йорданов запали колата си и изчезна някъде, а ние останахме да го чакаме.Когато се върна, отново отидох при него ,казах,че нищо не сме ползвали/той знаеше/ и помолих да ни върне парите. Изгледа ни свирепо.Последва мъчителен за мен разговор.Накрая след много усилия ни върна половината от предплатените за целия престой пари.
Днес се прибрахме доволни от почивката, но нямаше как да не разкажа за злополучното измамно начало.
Моят извод е –не отсядайте в семеен хотел Йорданови в Черноморец- мръсно е,те безскрупулно се възползват, лъжат и мамят.


Други хотели в ЧерноморецЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share