denica81 (1)
отседнал Август 2015 за 1 седмица с приятели
2016.06.13
07:09
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много хубаво хотелче, изключително гостоприемвство от страна на собствениците,най-добрия инструктор в гр.Бургас и неговота прексрастна съпруга благодаря ви сърдечно.Нямам тъпрение да дойда пак.

Led.D (2)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.09.29
12:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасен хотел!Перфектно обслужване,смяна на спално бельо и хавлии на третия ден,ежедневно почистване.Хотелът е на една ръка разстояние от плажа. Благодаря на г-жа Ана Динева/собственичка на хотела/ и нейното семейство за гостоприемството.С пожелания за успешен нов сезон- 2016г. Лидия

Lirinka (7)
отседнал Септември 2013 за 1 седмица възрастна двойка
2013.09.24
16:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със съпругът ми,бяхме 7 дни на почивка,в началото на септември 2013г.,в Стела ди Маре. Изкарахме си чудесно! Бяхме настанени в стая 403,чиста,уютна и просторна. Благодарим на собственичката на хотела Г-жа Ана Динева,за коректното,топло посрещане, дискретният и не обезпокояван престой! Също така благодарим на жената,която се грижеше,за чистотата на стаите,смяната на спалното бельо и хавлиите(така и не разбрахме името и)!?
Желаем Ви,на всички Вас здраве,да посрещате много гости на хотела,а да изпращате ПРИЯТЕЛИ!
С най-добри чувства и поздрави: сем.Стефанови

valya vidova (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица с приятели
2013.07.04
19:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на 7 дневна почивка с приятелка в този чудесен хотел в края на юни.Много се радвам , че избрахме точно него.Прекрасно място , много чисто с всички необходими удобства и много гостоприемни собственици.Наистина не очаквахме този комфорт на такива цени.Останахме много доволни и огромно БЛАГОДАРЯ на госпожа Ана Динева за всичко.Вече знаем къде трябва да летуваме като тръгнем за Равда!

daniela.h (1)
отседнал Юни 2013 за 1-3 дни семейно
2013.06.10
11:47
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Тази събота и неделя бяхме гости на Стела ди маре. Искаше ни се да е по-топло, но пък се радваме че попаднахме точно на този хотел. Много от нас са били подвеждани предварително от добра реклама и голямо разочарование на място. Тук бяхме особено приятно изненадани. Всичко беше така, както ни го представиха при резервацията. Толкова ли е трудно да се разбере от хотелиерите, че могат да ни излъжат само веднъж. В Стела ди маре ще гостуваме със сигурност още много пъти.

g.stavrev (1)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.03
12:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът предлага изключителни удобства на достъпни за българина цени. Стаята ни беше чиста и просторна, обзаведена с нови мебели,хладилник и телевизор и голяма тераса с хубава гледка. Разположението е хубаво, на 100тина метра от плажа. Най-доволни сме от обслужването и вниманието,което собствениците ни обръщаха.

iv iv (1)
отседнал Юни 2012 за 1-3 дни семейно
2012.06.28
14:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За жалост ,не можахме да се възползваме от гостоприемството да отседнем в този хотел , понеже бяхме върнати (отрязани)рано -рано.Когато се обадих по телефона да питам за свободна стая за Събота 30.06.2012 г.,ми отговориха ,че има една свободна стая .Попитах за цената ,казаха ми 34 лв.Благодарих и затворих.Върнах се на таблицата и видях ,че обявената цена за двойна стая е 20-25 лв.Повторно се обадих и поясних това .Беше ми отговорено (буквално )-Да така е ,но за една вечер не мога да ви пусна?!Подразни ме некоректното отношение на служителката от хотела.

adineva2012.07.04 21:06
Казвам се Ана Динева и съм служителката/и собственичка/ , с която разговаряхте.
Ние сме малко хотелче и разчитаме главно на туристи, които идват да почиват за няколко дни или около седмица.
При големите хотели с 4 и 5 звезди, с високи цени, времето за престоя не е определящо при цената. При нас цена от 20-25 лв за двойна стая само за една вечер трудно може да покрие разходите ни.
Приемам Вашата критика и Ви се извинявам ако не съм била достатъчно любезна с Вас. За другия сезон ще бъдат публикувани цени и за един и за два дни /за уикендите или за July morning, какъвто може би беше Вашият случай/, а останалите цени ще бъдат както и до сега за по-продължителен престой.
DanyGo (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с приятели
2011.09.06
18:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително приятно място за почивка - тихо, чисто и уютно. От 4 години всяко лято съм в този хотел - плажът е на 100 метра, добри заведения наоколо, приветливи собственици. Огромно БЛАГОДАРЯ! за техните усилия да си починем добре

d_stoinova (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица с приятели
2011.09.06
14:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С хубавите неща бързо се свиква и ги приемаме като даденост. Даваме си сметка за труда и човещината, даряващи уют, спокойствие и удобство, а все прескачаме момента на благодарност или поне похвала,за да знаят и други хора, търсещи това което намираме при собствениците на Стела ди Маре. От 2007 год ежегодно с моя приятелка изкарваме от 7 до 10 дни в това малко бижу. Дори,както се шегуваме със собственичката, винаги сме настанени в "нашата" стая - с хубав изглед, на удобен за асматик етаж. Благодариме ви!

ivankoev (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.23
11:17
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със семейството ми прекарахме лятната ваканция в този чудесен хотел в Равда. Препоръчаха ни го познати, но въпреки това останахме очаровани от комфорта и чистотата на стаите,асобствениците бяха много гостоприемни. Въпреки нашия ограничен бюджет летувахме на едно прекрасно място и останахме изключително доволни. Догодина ще се видим пак !!! Благодарим ви !

niKozhuharov (1)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни сам турист
2011.08.21
22:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Преди няколко дни се върнах от почивката ми във курорта Равда... На почивка бяхме компания от 12-13 човека... Едвам намерихме стаи докато не стигнахме до хотела Стела ди Маре... Там управителката ни предложи уникална оферта и ние нямаше как да откажем... Служителите се държаха с нас все едно сме собствениците, което беше много приятно... Чистотата и уюта като че ли бахя обаче на първо място.. Всичко е пипнато с естетично око и стил.. Най-хубавото е че другата година няма да се чудя къде да отида на почивка

П.С. Забравих да кажа че плажа е на точно 100 метра от вратата на стаята ми както и на последния етаж се открива уникална панорамна гледка към..... всичко!!

vlad0 (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.08.10
10:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

много ми хареса почивката ми в Равда и съм много доволен, че избрах хотел "Стела ди Маре". Много хубави и просторни стаи, супер чисто, морето е на една ръка разтояние. Има огромна тераса на покрива с шезлонги, от която се вижда цяла Равда, и е много приятно място за прекарване на време. Отдавна не съм срещал такъв комфорт и то за такива цени. Благодарности отново на стопаните и догодина пак

vanill1234 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.07.27
22:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Вчера с приятеля ми се върнахме от почивката в Равда. Очаровани сме от удобствата в Стела ди Маре, стаята беше безупречно чиста,със собствена баня,а в горещите летни нощи имахме климатик на разположение. Хареса ни, че паркингът беще безплатен, можехме да ползваме интернет.Обещаваме на гостоприемните домакини да ги посетим отново през септемви !

lisanka666 (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.07.25
14:15
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам и аз да споделя своите впечателения от кратката ми почивка в тази страхотна къща за гости. Освен с близостта си до плажа, тази морска къща впечатлява и със своя уют и гостоприемство. Изключителна чистота и изчистен дизайн в стаите, в които може да се намери всичко необходимо, като дребни неща от типа на простор за сушене на дрехи, wireless, прекрасна гледка към морето и най- вече спокойствие за хората, които са отишли да си починат. Веселото настроение, което струи от изключително приветливите стопани някак си се предава и на летуващите хорица и всичко това примесено с очарованието на Равда, би направила почивката ви незабравима. Благодаря на стопаните за топлото посрещане и се надявам пак да се видим!

lena45 (1)
отседнал Юни 2011 за 1 седмица семейно
2011.06.29
20:57
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Със сина ми бяхме на почивка в Стела ди Маре тази година. За първи път отсядаме там и бяхме изненадани чудесно. Стаята ни беше на 5 етаж и виждахме морето не само от терасата, но и от самата стая. Навсякъде беше безупречно чисто.
Над нас на покрива има огромна тераса със шезлонги, но плажът е много близо и през деня предпочитахме да ходим там. Но вечер на терасата е много красиво. Виждат се светлините на Поморие и Несебър, а понякога и на корабчета в морето.
И аз и синът ми останахме много доволни от престоя.


Други хотели в РавдаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share