Rhadzhieva (1)
отседнал Септември 2015 за 1-3 дни млада двойка
2015.09.07
02:27
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Снощи на отиване към рецепцията ни причакваше младежът, който бешена смяна на рецепцията. Беше застанал на вратата и повтаряше, че няма да ни пусне да излезем ако не платим 70 лева - 60 за стаята и 10 за загубен ключ (всъщност нощувката е 45, не зная колко е реалната такса за загубен ключ). Стана агресивен и се опита да удари съпруга ми. Слава богу ни върна документите...

tatiana.ianova (1)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.09
21:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

През месец юли бяхме гости на хотела.
Доволна съм от всичко.
Стаята е чиста,леглата - удобни.
Всичко описано в офертата е точно.
Персоналът е много любезен.
Ако почивам отново във варна ,ще отседна в същия хотел.
С уважение
Т.Иванова

lu.christova (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.12.08
10:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е пълен абсурд!!
Не живея в страната и планирах посещение на Варна с приятеля ми. Опитах се месец по-рано да си направя резервация онлайн. Веднъж изпратих писмо през техния сайт. Никакъв отговор! Втори път им писах директно през моя и-мейл. Отново никакъв отговор!
Тогава помолих една приятелка да им се обади Тя го направи на 21 Ноември, като остави нейния телефон за връзка. Пристигаме на 7-ми Декември късно вечерта. На същия ден приятелката ми званя 2 пъти в хотела, за да каже, че ще закъснеем заради станчаката с влаковете и трудния транспорт. Отговорът е бил - няма проблеми, ще им задържим стаята.
Пристигаме във въпросния хотел. Рецепция няма! Има нещо като отворено гаражче с найлони и там стои едно момченце по анцуг и се усмихва, скаш всичко е една шега. Каза ми, че не е имало резервация на наше име. Не била потвърдена по телефона. А неговият телефон на рецепция не бил звънял цяла вечер. Ама ако искам, мога да се разходя по хотелите по другите улички и да потърся свободни стаи. Нищо че е 1 през нощта. Станала била някаква грешка!!
Е как тогава може да се резервира в стая в този хотел??! Накрая ни изпрати да спим в частен дом срещу хотела, срещу сума по-висока от хотелските стаи!

fifina99 (1)
отседнал Май 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.05.22
21:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

преди да направите резервация за хотел релакс моля проверете какво точно резервирате.Да хотелът наистина е в центъра на Варна,но стаята в която ни настаниха не беше тази,която гледахме в саита.Имах чувството,че съм в туристическа спалня,а трите звезди,които са отбелязани на хотела са просто рисунка.Омръзна ми от Баи-ганювци в тази държава.


Други хотели във ВарнаЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share