ventsi (1)
отседнал Декември 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.12.30
19:36
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Впечатлен съм от гостоприемството на собственика. Всичките ми желания бяха удовлетворени. Стаята ми беше просторна, много комфортна и чиста. Разумни цени, удобен паркинг. Със сигурност бих отседнал отново в Хотел Фотиадис.

palmetto (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни семейно
2011.08.22
13:05
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетих въпросната къща за гости на 6-ти август. Мястото е много добро изключая това, че спирането с автомобил е много трудна работа. Стаите са много приятни - чисто, със сравнително нови мебели, добри климатици, телевизор и интернет. Хладилниците работят. Баните са отлични.

Направи ми само лошо впечатление разправията с хазяйката. По телефона изрично казах какво искам: тераса, последен етаж (нямах идея къде отивам), спалня и място за спиране и цена 50 лева. Оказа се, че въпросната дама не ме била разбрала (дали?) и ми отделила стая без тераса. Отивайки там ме посрещна млад любезен мъж. Претендирайки за стая с балкон ми се поискаха още 10 лева. След кратно уточнение стана ясно, че щом с хазяйката сме били говорили за стая с тераса и 50 лева, то значи всичко е добре. Малко по-късно ми звънна телефона. Жената определено звучеше сърдито. Обвини ме, че аз не съм слушал и ми тресна телефона.

Както и да е. Остана си цената от 50 лева, но следващият път, когато резервирам някъде стая, ще искам потвърждение по елетронна поща за всичко онова, което сме говорили предварително, за да не стават недоразумения..

И задължително на хотел - с осигурен паркинг и закуска за тия пари.

Но за да не остана криво разбран ще кажа пак - условията са много добри. Просто внимателно уточнявайте детайлите.

Поздрави,
Станислав

aslan- (1)
отседнал Юни 2011 за 1-3 дни семейно
2011.06.21
22:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:


Най искрено препоръчвам това хотелче.Любезни хора и всичко в стаите е направено със стил.Никой от персонала не ти досажда и можеш да си починеш с удоволствие.Всички написани екстри ги има и локацията е отлична.Бяхме с автомобил който оставихме на паркинга и не ни се наложи да го преместим два дни.Много сме впечатлени и доволни.Благодарим ви и до скоро.


Други хотели във Велико ТърновоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share