бунгала Зора-2000 *, Поморие

Рейтинг:  1 star rating  1.2 / 5 (4 вота)
 контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
vboxhp (1)
отседнал Август 2012 за 3-5 дни семейно
2012.08.29
22:52
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Пълна мизирея тоалетната крана тече има пайжина парите не си заслужават близко е до плажа но плажа се води черния защото е много далбого не става за деца и хора който могат да плуват има пчели пълна мизерия няма грам чистота и е в на майната си най-близкия магазин е на 3 километра трябва с кола до там

ivoooob (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.11
15:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Е те такава бърлога няма !!!!! Всичко е под всякаква критика ! Пълна мизерия / скъсани чаршафи , мръсен под,няма ни метла нито някакво подобие на парцал за да се забърше пода, банята е олепена с балатум вместо фаянс,половината от осветителните тела не работят, хладиника е като "мостра" и е "мраз80" от бала на Луи дьо Финес,тоалетното казанче трябва да го удариш сериозно за да започне да пълни а се източва за около 2-3 мин, " кухненската мивка" , ако може да се каже че е такава е пред разпадане,и смърди от каналите страшно много-дори и при отворен прозорец,персонала е с претенции да се пази тишина, а самите те в многократно при това я нарушават още в 7ч сутринта с някакво подобие на прахосмукачка,която издава звуци на самолет LZ който се опитва да излети.Плажа не е лош, но с много подробности . 1) не е охраняем ; 2)прекалено тесен и мръсен ; 3)прекалено много едър пясък и много , ама много миди на които си изпонарязваш краката ;4) в момента в който влезнеш в морето и става дълбоко,особено за деца.Собственика е с големи претенции за станцията , но няма база за сравнение за нищо. А цената която се заплаща е твърде голяма за това което получаваш - "къщичка"-бунгало 70лв/нощ. а насреща нищо, освен комарите които ти правят 24 часова компания, и на моменти имате и посещения от влечуги ( гущери ),които намирате всеки път на различни места .
Ако трябва да я категоризираме тая "база" със звезди , то явно е пълен мрак и нищо няма да се види, ни една звезда , даже са в мого минуси от към звезди.
Друга категоризация примерно с букви , Е НЯМА ТАКАВА БУКВА В АЗБУКАТА ,явно Братята Кирил и Методий не са измислили все още .


АБЕ ТОВА СИ Е АБСУРД НА АБСУРДА !!!!!!!!
Ако има невярващи да пробват , но за ден !
от мен леко и спокойно лято, но аз повече в тая база няма да дойда.


ОЦЕНКИТЕ ЗА ПЕРСОНАЛ,ЧИСТОТА,УСЛУГИ,УДОБСТВА И ЦЕНИ СА НЕРЕАЛНИ , ЗАЩОТО ТЪПОТО Е ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОБЛИКУВА ИНАЧЕ.

maria_ivanova (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.08.24
13:06
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бунгалата са ужасни.Мръсни прозорци ,мръсни бани ,леглата са под всякаква критика твърди скърцащи и неудобни.Чаршафите прокъсани и на петна .Пълно е с мухички комари и паяци.Водата в банята едвам тече.Хладилниците може да се каже ,че не работят по скоро са сложени вместо шкаф.
И още доста други малки подробности.
Пожелавам на всички хубава почивка ,но да не сте там.

gurida (1)
отседнал Юли 2011 за 1-3 дни семейно
2011.07.11
21:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бунгалата са под всякаква критика!Остаряла и занемарена материална база!Мръсни прозорци,паяжини навсякъде,чаршафите на петна,в банята удря ток от бойлера,бравичките на прозорците падат.Който е решил да почива в Поморие,по добре да си наеме апартаментче или стая в града!Ужасни!Плажа е чист,но неохраняем!


Други хотели в ПомориеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share