къща за гости Юлия **, Добринище

Рейтинг:  2 star rating  2.0 / 5 (4 вота)
 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
syanavass (1)
отседнал Март 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.03.30
02:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Днес харесахме много тази къща за гости и реших да се обадя да направя резервация. Планираме пътуване до Добринище с една нощувка. Още с обаждането ми вдига жена и без да каже нещо от сорта на "Къща за гости Юлия" ми казва "Алооо". Най-любезно я питам имат ли свободна стая за една нощувка, тя ми отвръща, че нямат и аз пак любезна и казвам: "Ок, хубав ден". Отсреща чувам едно "Я си гледай работата" с троснат тон и бам ми затвори телефона. Ядосах се и и звъннах втори път да я попитам защо така се държи с клиентите. Тя ми отговори първо, че не била казала така, после като разбра, че все пак съм я чула каза: "Ще си говоря както искам".
Сега ще ви кажа нещо лично на вас госпожо. Вие упражнявате някакъв бизнес, където клиентита са хората които ви дават парите си, за да им осигурите вашите услуги. Няма ли клиенти и вашият бизнес ще запада. С това отношение хората само ще бягат от вас.
Ако сте избрали тази къща за гости за вашата почивка, премислете, защото може да се окаже, че лошото отношение към клиента е само началото.
П.С. Надявам се, да преосмислите отношението си към клиентите, гостуващи при вас, било то за една нощ, или за десет.

lotalia (1)
отседнал Октомври 2015 за 1-3 дни с приятели
2015.10.05
01:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За огромно съжеление ние имахме абсолютно същото преживяване като потребителя под име petencee.В обявата никъде не е упоменато ,че хазяите са в къщата ,което е редно, защото не на всеки би му било приятно.Чистотата в къщата беше под всякаква критика,собствениците ужасно невежливи , стояха цяла вечер на масата до нас ,даже си бяха поканили и гости. Когато поискахме прибори и чинии всичко ни беше дадено под бройка и то с неухота.Както и да е преглътнахме част от нещата, но на сутринта искахме да си стоплим мляко за кафе и да си направим закуска ,но ни казаха ,че неможе нямаме право да влизаме в кухнята.Платихме си за да ползваме микровълновата , но за сандвичите ,които искахме сами да си приготвим ни бе отказано категорично.Хазяйката ни каза че сме били много претенциозни и там били спали даже кметове но такива претенции не са виждали.И така бяхме предплатили за две нощувки ,но една прекарано там ни дойде в повече и се преместихме в друга къща за гости.Съветвам всички ако са решили да отсядат там да не го правят !!!!!!!!!

petenceee (1)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.10.21
21:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не ходете там!!! Хората, даващи къщата под наем, са безкрайно нелюбезни и неотзивчиви. Независимо какво пише в обявата, в къщата наемателите нямат достъп до кухнята, а единствено до бара и до един хладилник. Ако искат да си запалят камината, за да си направят барбекю, се заплаща допълнителна такса от "2-3 лева на човек". Когато потрябват чинии, прибори, не дай си боже тава или тенджера се обръщаш към собствениците, които ти ги вадят от тяхната кухня и всичко опира до "колко чинии, а колко вилици". Хората, които ходят често в къщи за гости ще разберат, че това е доста странно и неприемливо. След като по телефона бяхме уверени, че в къщата има всичко необходимо, се оказахме без олио за салатата, а когато помолихме за малко, отговорът беше "3 лв за бутилка"-която на всичкото отгоре беше отворена. "Гостоприемността" им стига до там, че когато започнете с приготовленията за вечерята, се появяват собствениците и се почват всякакви наставления от рода на "Сиренето по на тънко го режи", и без съгласуване започват приготовленията със скарата и рязането на салата, заедно с гостите, разбира се срещу необходимото заплащане в салата и ракия, въпреки неколкократното уточнение, че гостите нямат нужда. За съжаление всичко свършва едва в полунощ, когато собствениците, седяли цяла нощ на масата до камината,(единственото топло място в къщата) решат най-накрая да си лягат и да оставят гостите да се веселят на спокойствие необезпокоявани и ненаблюдавани непрестанно. На следващия ден, който ял-ял, който пил-пил, 13-14ч максимум, който откъде е дошъл след десетки напомняния, че е време гостите да си тръгват.
Ако желаете да имате парно, допълнително по 5лв на човек, няма значение кое време на годината и колко градуса е навън, независимо, че собственичката, седяща с 3-4 блузи и елека, убедително ти заявява "ама вие в планина, девойче, не сте ли идвали, ще си облечете жилетките и готово".

tini (1)
отседнал Февруари 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.02.17
13:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Къщата е много приятна.Бяхме голяма компания и изкарахме страхотно. Механата е разкошна,собствениците са много любезни и приятни хора.Обслужването и стаите са на високо ниво.


Други хотели в ДобринищеЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share