ваканционен к-с Аркутино Ризорт ****, Аркутино

Рейтинг:  4 star rating  4.4 / 5 (3 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Резерват Ропотамо
Бургас    5.5 км
На море в Приморско
Бургас    7.6 км
Плажове в близост
Аркутино
Созопол    0.6 км
плаж Ропотамо
Созопол    2.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
geri2017 (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица с приятели
2012.10.20
07:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте.Искам да споделя мойто мнение за Аркутино фемили Резорт.Бяхме там в края на август.Четох ,че има много комари,но в интерес на истината ние не ги усетихме.Храната е съобразена с руския вкус.Не,че нямаше какво да се яде ,но беше еднообразно.Напитките като свършеха беше прикючение да си поискаш оотново.Alinkluziva на плажа е пълна смехория.Сок като степ, кафе след 10.30ч.единствено водата беше студена.Последните 2 дни се развали и машината за кафе която така и не оправиха.
Стаите бяха прилични,почисрваха се всеки ден.
Единственото нещо което си заслужава е самия плаж-уникално!
Не ме разбирайте погрешно самата гледка и природа имам в предвид,а не чадърите и шезлонгите те са отдавна остарели.

megamind (2)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.29
09:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Общо взето добро място за почивка за хора с деца. Има някой дреболии които могат да се споменат. Плажа е малко далече, 200-250 метра се ходи пеша. Паркинга на хотела се пълни когато хотела е пълен, няма начин да се съберат там 140 коли, колкото са стаите и апартаментите в хотела. Басейна и шезлонгите също не стигат за всички. Фитнеса е символичен. Анимацията донякъде и тя. Комарите са доста, явно защото е резерват и няма как да се пръска против тях. Интернета е платен, но поне е с добро покритие и множество точки за достъп.
От предимствата може да се отбележи добрия и сравнително спокоен плаж. Природата наоколо. Обслужването в хотела, персонала е много любезен и отзивчив. Храната е разнообразна и готвача е добър.
Общото впечатление е много добро и отново бих го посетил без да се замисля. Хотела е една от малкото възможности за спокойна почивка на нашето море, а те са супер малко и намаляват всяка година...

dima_74 (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.07.27
15:51
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,искам да споделя,че това е уникално място.Почивах там и останах с невероятно впечатление,както от красивия комплекс,чистия плаж и вода ,така и не на последно място от персонала,винаги усмихнат и отзивчив.Щаслива съм ,че бях там и догодина живи и здрави, пак ще го посетим !


Други хотели в Аркутино

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share