jani (1)
отседнал Юли 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.01
09:58
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Съпер е там.Прекарахме си невероятно.Хазяите бяха много отзивчиви и не ни висяха на главите.Джакузито беше супер децата много се забавляваха и водата беше топла.А цените са напълно приемливи.Препоръчвам го на всички ,които искат да си прекарат една чудесна почивка.Догодина пак ще бъдем там.

tatkobarba (1)
отседнал Юли 2011 за 3-5 дни семейно
2011.07.29
10:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте искам да отговоря на предния коментар. Не мога да коментирам дали е била студена или топла водата в джакузито , но по подобие на ваната има едни кранчета и когато ги завъртиш о чудо, потича топла вода.Относно ползването на парната баня - разположението на помещението е такова, че не може да е постояно отворено ,ако бяхте изявили желание да го ползвате никой не би ви отказал.Дори и в пет звезден хотел да сте ,когато желаете да ползвате такава услуга отивате на някоя рецепция и заявявате желанието си, все още са малко или въобще не съществуват телепати.

Tima (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни семейно
2011.07.06
13:40
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Моите уважения към собствениците, но когато гостувахме там миналото лято, не можахме да ползваме нито една от екстрите като басейн, кабина и т.н. Водата в басейна просто беше студена. Помещението с кабината никой не пожела да ни отвори.Дори не ни попитаха искаме ли да го ползваме, все едно не съществува.
За съжаление има хора, които искат само да вземат пари, без да ги интересува какво предлагат на гостите си.Искам да кажа на тези собственици, че впечатлението, което оставят, е неприятно и аз лично никога не бих стъпила повече там. Не се срамувам да застана тук с името си, защото не съм излъгала в нищо, което споделям. Тянкова, Пловдив, гостувала 2010 г.


Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share