семеен хотел Галактик **, Свети Влас

Рейтинг:  3 star rating  3.0 / 5 (5 вота)
 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Свети Влас
Бургас    0.4 км
На море в Слънчев бряг
Бургас    5.6 км
Плажове в близост
плажна ивица Елените
Свети Влас    3.4 км
Несебърски залив - Слънчев бряг
Свети Влас    4.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
sisss_0527 (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни млада двойка
2014.08.19
16:46
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително доволни сме от удобствата които предлагаше хотела. Всичко беше наред храната беше хубава управителката беше гостоприемна, общо взето всичко бе идеално. Местоположението на хотела e на 5 мин от плажа. Прекарахме си страхотно за което сме благодарни.

gabriella.antonova (1)
отседнал Юни 2013 за > 4 седмици семейно
2013.08.16
15:29
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Как може страхотните автори на този сайт да изтрият всички хубави коментари и да оставят само тези, които естествено и мен биха отказали да стъпя в този хотел ако не знаех как стоят нещата всъщност. Всичко е корупция, това не е честно, кое точно е неуместното и предубеденото в един положителен коментар, това че се изразяват плюсовите черти на хотелчето и това, че всъщност има доста доволни хора от престоя си тук .... Но май както виждам този проклет сайт е създаден може би само за отрицателни коментари и за да не ни изтрият положителните трябва да пише негативни неща само и само да бъдем подсигурени, че коментара ни няма да бъде изтрит. Браво! Сърдечни похвали за т.нар. 'редактори', които май не знаят много как да си вържат работа и какво да оценяват.

gabriellageorgieva (0)
отседнал Август 2013 за > 4 седмици сам турист
2013.08.03
22:46
коментар
tanq0216 (0)
отседнал Август 2013 за 1 седмица семейно
2013.08.03
22:21
коментар
pertana (0)
отседнал Юли 2013 за 2 седмици с приятели
2013.08.03
22:08
коментар
ninager (1)
отседнал Август 2013 за 1-3 дни семейно
2013.08.03
16:11
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Няма по-брутално арогантен и нагъл персонал! Никога не бихме и помислили да стъпим повече там! Бяха отвратително нагли с нас и клиентите на хотела.

neli nikolova (0)
отседнал Юли 2013 за 1 седмица с приятели
2013.07.20
19:48
коментар
Reneta Vladimirova (0)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.07.19
15:36
коментар
Alexandra Gosheva (0)
отседнал Юли 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.07.19
12:15
коментар
Stilio (1)
отседнал Август 2012 за 1 седмица семейно
2012.08.16
15:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме 6 дни в това семейно хотелче с ваучерче, което не в никакъв случай не означава че трябва да получим по-скапано обслужване от нормалното!!!
Нека бъдем откровени и да си кажем истината:
1.Местоположението е добро - близо до плажа.
2.Стаите са добри и баните също - ако има работещ бойлер. Беше ни казано да не го пипаме да не се прецака нещо;
3.Храната бе що годе прилична, но доста орязана, и учудващо детето получи половин порция - това го няма никъде!

И за съжаление всички "положителни" неща спират до тук.

4.Още за добре дошли директно се започна - да не си оставаме климатика да работи докато ни няма в стаята, нямало нужда да охлаждаме стените?!?! А кой да се поинтерисува че климатика харчи много повече докато си влезе в режим от колкото веднъж да си направи температурата в стаята и после само да я поддържа като ще харчи не повече електричество от една ел. крушка.
5.На 3 ден поискахме нови хавлии и ни бе отказано под предтекст че не ни се полага.....не знам дали има хотел който да държи гостите си без хавлии и да не ги осигурява при нужда!!!ТАКА И НЕ НИ БЯХА СМЕНЕНИ ДО КРАЯ НА ПРЕСТОЯ
6.В офертата пише, че има ТВ - постоянно прекъсваше и не можеше да се гледа, беше ужасно. При уведомяване на персонала ни бе обяснено от управителката че ние не сме дошли на почивка да гледаме ТВ!!!
7.Подобно с интернета - няма го никакъв, а го пише в офертата - най-нагло ни бе обяснено подобно като ТВ (не ходим на почивка заради интернета и не избираме хотел по това дали има или не интернет) плюс че това е положението, доставчика казал че не може да се оправи, а иначе хотела е с интернет!!!!
8.Когато сядахме да се храним нямаше елементарно отношение - нито добро утро, нито усмивка, нито как спахте, нито добър ден, нито добър апетит, сервирането под всякаква критика, сервитьора много бавен работеше наистина сякаш беше наказан да прави това!Няколко пъти поискахме биричка с 2 чашки, така и не получихме втора чаша.
9.В офертата имаше включен и басейн!!!! Отново ни бе подробно обяснено защо отиваме на почивка!!! Отговора включваше и следното - "За какво Ви е басейн, ето го морето".

Към всичко това бе допълнено и че сме българи и никога не сме доволни!!!

На кратко ако трябва да ходя някаде на почивка трябва първо да им звънна и да ги питам каде да отида и какви услуги да ползвам по време на почивката си!!!!

Изключително грозна картинка.
Никакво уважение към хората и нуждите им.
Внимавайте какво си избирате и се интерисувайте за всичко.
Това че пише че има дадена услуга не означава нищо!

Успех на всички и дано да се променят нещата към по добро!
В крайна сметка всеки си плаща за почивката (не е подарък) и очаква да няма проблеми и да получи това което е написано в офертата.
Иначе за какво са тези оферти, като така или иначе не отговарят на истината!?

ninager2013.08.03 16:18
Поздравления за абсолютно точното описание на това,какво се случва в този хотел и "уникалният" му персонал! Нас ни сполетяха същите и още много беди налитайки на тези изключително нагли хора.
delavina (1)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни млада двойка
2012.07.16
14:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бях на почивка в хотел Галактик на Свети Влас, за което си купих ваучер от съответен сайт. Определено останах много разочарована от отношението на управителката на хотела – Весела Димитрова. Държи се с всичките си клиенти доста некомпетентно и арогантно, а отношението й към нас беше наистина обидно. Обръщаше ни гръб на въпросите, които й задавахме и дори се заяждаше целенасочено. Явно за собствениците е без каквото и да е значение мнението на посетителите на хотела и си правят каквото поискат. Не бих отишла друг път там, не си заслужава!

ninager2013.08.03 16:03
Няма по-арогантен персонал! Брутален провинциализъм и отвратително нагло мутренско поведение! Никога не бихме и помислили повече да стъпим там.
ninager2013.08.03 16:22
Мислих си,че само ние сме се сблъскали с тези арогантни същества в хотела!Всъщност наистина жалко за хотела и собствениците му.Направен е с много вкус,но този персонал го срива тотално!

Други хотели в Свети ВласЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share