хотел Макси парк хотел и спа *, Велинград

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
Curka (2)
отседнал Октомври 2013 за 1-3 дни семейно
2013.10.15
15:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

За пръв и последен път!!!!!!!!!!!!!!!!
Искам най-искренно да предупредя бъдещите гости за това което се случи на нас.
Аз с двете си деца/7 и 2/ години се качихме в асансьора за да отидем на басейна.Веднага след това преживяхме най-голямия си стах и ужас.Асансьора почна да се тресе на горе и долу и ние вътре просто безпомощно викахме.Аз се опитах да натисна копчето за да сигнализирам, но нищо вътре не работеше.Аз бях гушнала малкото си дете а глямото се държеше за мене.Когато изведнъж асансьора спря и се отвори вратата изблъсках децата на вън и после излязох и аз.Не си чуствах краката беше ужасно.
Камериерките се бяха изплашили от сулния шум и ни питаха дали сме добре и какво се случи.
Имаше толкова семейства с деца ,който пускаха па малките деца придружени от по голямите, представете си ако това се беще случило на тях.
Когато слязох до рецепцията да информирам за проблема там вече всичо мина ВСЯКАКВИ ГРАНИЦИ, абсолютна безотговорност и реакция на управител персонал и ..
Никой от хотела не попита имаме ли нужда от лекарска помощ, от чаша вода? как са децата? дори никой след това не ни пита дали сме добре?.Единствено една от камериерките дойде почука на вратата да ни пита Как сме?
ТАВА ЗА НАС Е НЕ ЧОВЕШКО ОТНОШЕНИЕ КЪМ КЛИЕНТА

valia_19762013.11.01 10:16
Здравейте,
Този хотел е голямо разочарование.Първо ни настаниха в стая ,която се оказа че не е почистена -неоправени легла мръсни хавлии разхвърляни навсякъде ,празни бутилки и т.н.За първи път ми се случва подобно нещо.Няма логика да е 5*.Няма кой да ти паркира колата,няма пиколо да ти помогне с багажа , хигиена нулева,старо спално бельо,захабени хавлиени кърпи,незареден бар в стаята .Направихме оплакване ,а управителката ни се скара за компенсация/е ние не и останахме длъжни/.Цените са без коментар ,за това което предлагат!Не бих си позволила втори път да отседна там.

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share