хотел Феникс, Созопол

 увеличи карта    контакти
Забележителности в близост
На море в Созопол
Бургас    0.9 км
Созопол - стария град
Бургас    1.4 км
Плажове в близост
Созопол - плаж Харманите
Созопол    0.1 км
Созопол - Северен плаж
Созопол    1.1 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Julia Georgieva (1)
отседнал Юни 2014 за 3-5 дни семейно
2014.06.24
00:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Напълно провалена почивка!!! никога не съм си позволявала да пиша негативни коментари, ама тоя хотел няма да го пожаля.При настаняване в стаята имаше прахоляк и трохи от храна навсякъде.В банята само кукичката на вратата не падна- всички други поставки бяха или ръждясали или разкачени. Денонощно стоят мръсни чинии от закуска и вечеря в стаята (ако въобще са ви я поръчали там където е готвят), а храната е пълна пародия.Хотела е позициониран централно между плажната дискотека, заведение с оркестър и 3 певици и изненада още едно заведение с жива музика. Вратата на балкона на се затваря плътно и две годишното ви дете заспива до саксофониста всяка вечер.А на сутринта - басейн в стаята, защото навън е валяло! Телевизор има ама кабелна не- сигурно затова и дистанционно нямаше Рекламирания детски кът така и не го видяхме, а паркингът е обществен
за 10-12 коли, като собственикът на заведението отсреща притежава(купил си ги е ) 5 от паркоместата.Токът и асансьорът са променливи величини с неизвестен характер.

Petia Dubarova2014.06.29 20:51
Категорично подкрепям всичко,което сте написала. Моето мнение е абсолютно същото и съм го написала преди две седмици. Това място трябва да бъде съборено със земята! Под всякаква критика е всичко там, провалят почивката ни!!!!!!
Petia Dubarova (1)
отседнал Юни 2014 за 1-3 дни семейно
2014.06.15
23:02
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотелът е под всякаква критика, там не може да се спи. Хората като мен си купуват ваучери с идеята да отидат някъде и да си починат, а този хотел се намира между три заведения с ЖИВА РАЗЛИЧНА музика, което кънти и дъни по цяла нощ от различни места, все едно дискотеката ти е в стаята! Ужасно съм възмутена и това задължително трябва да се упоменава в офертите, че хотелът не е място за спане! Никой не е мигнал до зори заради проклетата силна музика!!!!!!! Изобщо категорично препоръчвам никой да не стъпва там, освен ако е сомнамбул и обича маанета в стаята си до зори!!!!!!!


Други хотели в СозополЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share