Болница за рехабилитация Мари ***, Несебър

 още инфо    контакти
желая да следя тази тема за нови коментари
vekil (1)
отседнал Август 2011 за 1 седмица семейно
2011.09.25
20:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

avgust mesets byahme na po4ivka v tozi hotel za edna sedmitsa i ostanahme mnoga dovolni.hotela be6e mnogo hubav.mnogo dobre ni posre6naha .hotela si ima doktor.rehabilitator.masajist.hranata be6e mnogo hubava. personala be6e mnogo lübezen hotela e mnogo spokoen plaja se namira sre6tu hotela 4ovek naistina si po4iva blagodarim na tseliya personal.preporı4vam na vseki koyto iska more i le4eniye......


enchito (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни семейно
2010.08.06
21:13
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да изразя своя коментар за хотел Мари.Останахме много доволни,всичко бе на ниво както бе заявено в началото.Само персоналът е твърде малко и е нелюбезен,но може би е свързано с прекалено многото ангажименти.Иначе храната е вкусна и разнообразна,стаите са чисти и уютни.В ресторантът имаше много малко асортименти по-добре би било хората да имат по-голям избор и да бъде отворен по всяко време!!Това е,като цяло останахме доволни от престоя си!!


Други хотели в НесебърЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share