апарт хотел Четирилистна Детелина, Банско

Рейтинг:  3 star rating  2.6 / 5 (4 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.9 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    6.2 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    7.3 км
Добринище
Благоевград    7.3 км
желая да следя тази тема за нови коментари
J.Kazakova (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.01.08
02:45
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е три звезден, но двете звезди му идват в повече.На 03,01,2016г. се прибрахме от тридневния си престой във въпросния хотел, като си бяхме закупили ваучери за тридневен престой който включваше и нов.нощ Пълна отврат от където и да го погледнеш, било то хотел или ресторант, ако изобщо може да се нарече така.Единственото хубаво нещо е отношението на персонала , безкрайно любезни и отзивчиви домакини, ако и останалото беше поне наполовина толкова добре щеше да е супер но уви..........Ако някой е решил да ходи там просто да забрави че съществува хотел с такова име на Банско, недопустимо е в такъв хубав курорт да съществуват подобни хотели.

kristina.mihaylova81 (1)
отседнал Март 2015 за 1-3 дни семейно
2015.03.05
04:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя мнението си, като престоят ни беше 2 нощувки на 4 възрастни с две деца на по 3г на база all inclusive. Единствено положително бяха топлите стаи/преди да задуха вятър, защото след това така духаше от дограмите, че пердетата се мърдаха/, топлата вода и това че на басейна водата също беше топла. От там натакък в стаите имаше паяжини, на басейна мухъл,няма топла връзка с хотела, няма и халати, парната баня не работи, масите в ресторанта са 11 на брой за по 4-ма човека...............сами преценете за този капацитет от стаи какво се случваше във времето за храна.Тук стигаме и до храната, до която сме се добрали с много чакане на студа навън с децата, за да се освободи маса и да се наредим на опашка за да си сипем. За да не реши някой че сме прекалено капризни, ще опиша точно ястията и питиетата от all inclusive и всеки да прецени за себе си цената оправдавана ли е.Закуска - баница,кренвирши и два вида салами със съмнителен произход, краставици, домати, сладко,овесени ядки, кисело мляко/което бързо свършва/, кафе от машина, за което отделно се даваше една кутия прясно мляко /което на втората закуска свърши за половин час/, хляб и масло. Обяд: ориз със свинско, таратор, супа, боб/втория ден боба беше сменен със зеле/, наденица на скара, развалени портокали, кисели мандарини, твърди ябълки. Следобедна закуска: една чиния сухи пасти и една вафли с локум нарязани на хапки, кафе. Вечеря: Спагети, зелена салата само с репички нарязаната като за животни/, зелева салата, кебапчета и кюфтета /ужасни от най-долнопробните/, месо с картофи / като след половин час оставаха само картофите/, картофена салата, сухи пасти.Стигаме и до алкохола от който бяхме меко казано изумени: бира и вина от пластмасови двулитрови шишета.Със сигурност пропускам много неща, тъй като съм много ядосана, че така провалиха дълго чаканата ни почивка.

moni_zzz (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.08.29
12:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Започвам с най елемнатарната хигиена просто съм одвратена!Кухнията е ужасна съдовете са неизмити,тенджерите са с 1см мърсотия с кора и лой по тях,тубите за разреждане на соковете са жабурнясали,храната е най ужасна месото е гранясало,доматите и плодовете са скапани,Супите са одврат с мазнина,а мивките кадето хората трябва да си мият рацете тънат в см мърсотия и мазнина с лой :-( одврат а за капак на всичко готвача трябва да мине през стерилизатор,дезинфектант ,и изрязване на ноктите .Просто целият персонал е за смяна.Отношението е под всякаква критика .За съжаление в България всеки гледа да вземе парите и ако може да даде нищо.Хора никога не ходете в този хотел.Да знаете че хепатит А не ви мърда .Трябва задължително да го посетят ХЕИ!!!В басейна плочките на повърхноста са жабурнясали, а камелиерките да се научат да чистят както се чисти в чужбина!!!Казвам пак не преминавайте през този хотел ХОРА ако изкате наизтина да сте хора и да си останете такива не припарвайте!!!!!

Nasko Dimitrov2014.09.11 11:07
Здравейте мили хора!Надявам се че няма никога повече да ми се наложи да отида в тоя скапан хотел в който бяхме третирани направо като животни!Бяхме 6 човека и всички сме крайно разочаровани най-вече от готвача и от самият ресторант и обслужването в него!Не само ХЕИто трябва да отиде там а трябва да се затвори хотела!0887 087980 обадете се за подробности
tedyy_92 (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.10
13:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Изключително приятен хотел. Всичко беше на ниво. Красива гледка. Добро обслужване.Останахме много приятно изненадани от персонала и очтивостта им. При пърьва възможност ще го посетим отново!


Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share