Гранд Хотел и СПА Банско ****, Банско

Рейтинг:  3 star rating  3.3 / 5 (30 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Банско
Благоевград    0.6 км
Баня – лечебни минерални извори и спа процедури
Благоевград    5.2 км
Добринище – термални извори и спа процедури
Благоевград    6.7 км
Добринище
Благоевград    6.7 км
желая да следя тази тема за нови коментари
Biankaaa (1)
отседнал Октомври 2017 за 1-3 дни семейно
2017.10.23
07:39
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Не бих го посетила втори път!!!
1. Паркингът пред хотела е платен, за да паркираш трябва да обиколиш целия хотел и да си мъкнеш куфарите т.к. пиколото не си върши работата!
2. От рецепция не ни обясниха кое къде се намира, а трябваше да им вадим думите с ченгел.
3. За басейна съм без думи-СУПЕР МАЛЪК, мръсен, препълнен!
4. Повикахме камериерка да подсуши банята- с влизането взе да пуфти и мрънка...
Изключително разочаровани от престоя си!
Единственото хубаво беше храната - на блок маса, богат избор.

sgarik (1)
отседнал Юни 2016 за 1-3 дни семейно
2016.09.13
06:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Започвам с негативите, че то позитиви май няма много, освен любезното отношение на мениджъра в ресторанта.
1. Липса на паркинг - паркира се около хотела, ако спреш на пътя отпред плащаш. Платените паркоместа са 10 -на. Броя на стаите- много!
2. Липса на интернет: не само в стаите-никъде няма!
3. За да стигнеш до външния басейн прекосяваш главния път по халат и се забиваш в тесния дървен процеп към басейна. После...оцеляваш...Щях да забравя как едва не се удавих като цопнах в ледената вода с дълбочина към 220см. За всички, които ще ме укорят -преди да вляза се огледах за надписи и други отличителни знаци-но те липсваха. Нищо! Поне разбрах какво им е било на хората от Титаник...
4. Ако сте с малко дете /с количка/- хотела предлага всякакви неудобства!!! Не е за Вас повярвайте ми! Тесни врати, много стълби - без рампи естествено. Куп неудобни подходи. Тъмен вътрешен басейн- червена светлина и миризма на сяра, много хора в тесния басейн / горе-долу като в 9 -я кръг на ада.
5. Гледката-да ама я няма. Гледахме към ЖП релсите и циганските блокове. Първия ден попаднахме и на техен купон. Влака весело изсвирва на всеки час през нощта, а жуженето от климатика на съседната стая / монтиран на нашия балкон/ не спираше да ни радва като малолетна руска туристка български гларус...
6. Хигиена- какво е това??? За 3 дни не смениха чаршафите, нито почистиха, нито нищо! Оправиха ни леглото - без да сменят спалното бельо... пълен Х
7. В ресторанта - храната беше хубава, бирата студена, персонала млад...до тук добре. Не се отсервираше, ако изрично не помолиш, но дори и тогава масата не се почистваше от хората преди теб-слагахме салфетки.
ИЗВОД: 4 звезди в този хотел може да видите единствено, ако вечерно време излезете на терасата и се загледате в нощното небе. Но дори и тогава не е сигурно, защото фасадното осветление и това от басейна могат да Ви заслепят!

lilililkova (1)
отседнал Август 2016 за 1-3 дни семейно
2016.08.29
04:48
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела като цяло е приятен. Храната в изобилие, разнообразна и прекрасно приготвена. Алкохолът макар и само български е качествен. Персоналът беше много любезен и отзивчив.
Изключително неприятно беше местоположението на стаята ни (C120)- в сутерена, с изглед към вътрешния двор и на 2-3 метра от стена, по-висока от самия прозорец, без да се вижда и късче от небето. На втората вечер се наложи да ме преместят, т.к. в ресторанта с отворени прозорци точно срещу стаята ни имаше вечерна сватба и шума беше невъобразим.
Водата във външния басейн беше много студена и всички деца бяха в СПА центъра, където не би могло да става въпрос за "релакс зона". Акватоничния басейн беше препълнен с плуващи и крещящи деца, включително и бебенца с памперси, чието място определено не е там.

Elisaveta Todorva (0)
отседнал Април 2016 за 1-3 дни с приятели
2016.06.20
05:29
коментар
ani_omnia (1)
отседнал Септември 2015 за 1-3 дни семейно
2015.09.26
05:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Трагедия! Обслужването е под всякаква критика! Всички са сърдити, груби и начумерени, обслужващия персонал са горски селяни, а не професионалисти, Правят ремонт от 14 до 16 часа и тропат с чукове без да им пука! Два пъти правих забележка, защото детето спеше, но едва не ме наругаха, че смея! Камериерките чукат на вратите вб15 часа да почистели... Абе трагедия.... Все едно са хванати пт гората...

Nienna (5)
отседнал Август 2015 за 1 седмица семейно
2015.09.01
00:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Гранд е само по име, дори 2 звезди са му много според мен. Понеже положителните му страни се броят на пръсти започвам с тях - неочаквано дори за мен храната и обслужването в ресторанта ми харесаха много (разнообразие, учтив и усмихнат персонал, не те оставят да се затрупаш с чинии на масата, бързо отсервират), сравнително добра за намиране локация и усмихнати и приветливи млади хора на рецепция. Негативни - за претендиращ за 4 звезди хотел хигиената им трябваше да е на ниво, но уви - докато не им оставих първите два дни боклука от супер малката и единствена кофа в коридора камериерка да почисти стаята не се вясна, после трябваше да помолим на рецепция в средата на престоя ни да ни сменят чаршафите, а за минаване ежедневно с прахосмукачка (ние сме с малко дете!) не можеше и да се надяваме; гардероба не можеш да му отвориш вратите освен ако не се сбиеш с него, заяждаха и двете, беше от типа плъзгащи се; в банята имаше само един сифон - този под душа, и ако си намокриш отвъд това пространство си джапаш доволно във вода докато единствения стенен вентилатор и лира на ток не го подсушат; НО най-идиотското нещо е, че стаята ни (тип студио го водят - С113!!!) се намираше точно над служебния вход на персонала и товаро-разтоварителния гараж на хотела, което съчетано с прозорците с "новата" ПВЦ дограма, които не се отваряха нагоре ни принуждаваха да държим същите широко отворени (в стаята като влезнеш и миришеше на мухъл!) и можете да си представите каква "пълноценна почивка" имахме като наизлезнеше този ми ти персонал да почива с кафе и цигари (разтоварването на стоки беше най-тихото преживяване); интернет в стаите няма, а на лоби бара е лукс и късмет ако се вържеш към някоя от хотелските им мрежи; в сайта им пише, че ВСЯКА стая/апартамент има сешоар - пълна лъжа, не само че има избирателно, ами като поисках на 2 пъти за дъщеря ми на рецепцията не можаха да намерят свободен такъв?!! (за справка - тази година почивахме в къща за гости в Трявна и там имаше сешоар, а се водеше 2 звезди обект!). Може да продължавам още, но не искам да ви отегчавам затова - за Бога, хора, не отсядайте там освен ако не сте там по някакъв служебен повод като нас!!!

val_88 (1)
отседнал Август 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.09.16
04:30
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Прекрасно място! С право е наречен "Гранд". Обслужването е на много високо ниво, стаите са много хубави, а СПА-то... най-доброто и не само в Банско. Времето прекарано там беше чудесно и с радост ще го посетим отново при първа възможност!

artividea (1)
отседнал Август 2014 за 3-5 дни семейно
2014.08.16
08:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Този хотел е интериор и нищо друго - строежи зеленото е надалеч.префасонират храната до като не свърши съответният продукт, макарони се превръщаха от закуска в салата за обяд и т. н /, В 17.00 часа поисках бира а барманът погледна часовника си цъкайки с език / при платен All inclusive / през това време чадърът на басейна ми бе сгънат от персонала. На третият ден в 15.20 дойдоха да сменят чаршафи...ами кой спи следобед.Платен басйн, паркинг дори кафе / при платен All inclusive /

ivanina ivanova (0)
отседнал Юни 2014 за 3-5 дни с група
2014.07.09
05:47
коментар
mrunkalce (0)
отседнал Юли 2014 за 1-3 дни семейно
2014.07.09
04:59
коментар
Petraka (0)
отседнал Юни 2014 за 1-3 дни с група
2014.06.26
06:16
коментар
diana_radoslavova (1)
отседнал Февруари 2014 за 1-3 дни млада двойка
2014.03.06
17:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много приятно място. За пръв път почивах там, но със сигурност ще остана с добри спомени. Надявам се в скоро време пак да имам времето да отида и да се насладя поне на един уикенд там.

veselin_mutafchiev (0)
отседнал Февруари 2014 за 3-5 дни с приятели
2014.02.28
18:08
коментар
lyubamarazova (1)
отседнал Август 2013 за 3-5 дни семейно
2013.08.19
23:16
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Никога не съм си представяла, че в четири звезден хотел мога да се сблъскам с подобно обслужване. Бяхме за 5 дни, в тези 5 дни нито веднъж не ни смениха спалното бельо, нито хавлийте. Стъклените чаши, в които бяхме консумирали от минибара, така и не ни ги измиха, нито смениха, а тъй като нямах веро в стаята и аз не можах да си ги измия сама. Влязоха в стаята ни веднъж, като само леглата ни оправиха, искам да кажа сгънаха ни завивките, защото бельото не го смениха, дори не ни доставиха ново руло с тоалетна хартия. Просто кошмарно обслужване, изключително сме разочаровани.

Stelasl (1)
отседнал Юни 2013 за 1 седмица семейно
2013.06.30
23:07
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хубав хотел, приятна обстановка. Персоналът е дружелюбен(като изключим една от камериерките, с която се скарахме малко)
Стаите са чисти, СПА центърът е на ниво. На цена от под 30лв за нощувка + закуска хотелът е страхотен. Дори получихме един ден подарък при седмична резервация Препоръчвам го!

riot (2)
отседнал Май 2013 за 2 седмици по бизнес
2013.06.05
16:25
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Най-готиният хотел в Банско. От 2 години с моя съдружник имаме бизнес в Банско и често отсядаме там. Рядко се задържам в България. Живея по хотели. Обслужването е на нивото на много по-скъпи хотели, а цените са много ниски. Расторантът им има добри готвачи, а масажистките имат златни ръце. Апартаментите им струват жълти стотинки, предлагат много удобства и не знам каква е причината някои хора да се оплакват. На есен пак съм там.

petq.pen4eva (0)
отседнал Май 2013 за 1-3 дни семейно
2013.05.31
13:50
коментар
petq.pen4eva (0)
отседнал Април 2013 за 3-5 дни с приятели
2013.04.19
11:15
коментар
ivenev (0)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.11.12
09:39
коментар
Simona_al (1)
отседнал Ноември 2012 за 3-5 дни семейно
2012.11.05
17:53
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела този уикенд -оставам много доволна от всичко- обслужване, чистота, спа услуги, храна, всичко беше на ниво! С удоволствие ще посетим отново! Препоръчам с две ръце на приятели!

gergin40 (0)
отседнал Август 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.11.03
13:52
коментар
ivenev (0)
отседнал Октомври 2012 за 1-3 дни по бизнес
2012.10.17
17:46
коментар
asseng (0)
отседнал Юли 2012 за 3-5 дни по бизнес
2012.08.02
16:35
коментар
mihail_georgiev (0)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни сам турист
2012.07.25
18:33
коментар
ekaterina_genova (0)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.25
17:39
коментар
gergin40 (0)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.25
17:36
коментар
gergin40 (0)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.07.18
18:30
коментар
ekaterina_genova (0)
отседнал Юли 2012 за 1 седмица семейно
2012.07.18
18:27
коментар
gergin40 (0)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.07.16
14:25
коментар
bobi 2 (1)
отседнал Юли 2012 за 1-3 дни семейно
2012.07.07
21:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Върнах се вчера от Флоримонт. - 6.07.2012г. Първата неприятна изненада беше липсата на климатик. Макар и с големи колебания решихме да останем, защото стаята беше просторна, мебелите приятни, гледката от балкона - чудесна. Високите температури в стаята ни принудиха да "спим" на отворени прозорци- шума беше неописуем - непрекъснато преминаваха тирове,коли, мотори и т.н, спирайки на светофара пред хотела, а при тръгването им сградата вибрираше. Следващата ни неприятност беше сблъсъка ни с кухнята, когато - нямаше блок маса/ която макар и бедна ти даваше някаква възможност за избор на храна/. Трудно ми е да опиша с думи външния вид и вкуса на храната, а невероятно захабените и мръсни покривки и салфетки по никакъв начин не отговаряха на 4 звездното ни очакване. Със СПА то не сме имали проблем, освен студената вода в басейна. Най- добре се чувствахме на платения външен басейн - беше като бягство от реалността. О, за малко да пропусна - бутилчиците алкохол в мини бара бяха мухлясали................... Стига толкова съм писала, че започвам пак да се нервирам.

Никога не сме се радвали повече, че си тръгваме от почивка. Не ходете там...... ако уважавате себе си




Flori happy hours (плодове, сандвичи, дребни сладки, напитки) 16:00 – 18:00 Свинско с гъбен сос Пълнени чушки - основно ястие Пиле със сметана и броколи
aneli73 (1)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни с група
2012.06.22
17:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Красив хотел, но некоректно поведение от служителите! Опитват се да изкарват пари от децата, които празнуваха там!Бъдете внимателни!

Lubomira (0)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни семейно
2012.05.28
11:29
коментар
Slav7 (2)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни семейно
2012.05.14
12:21
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!МОЛЯ ВИ, МИЛИ ХОРА НИКОГА НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ!!!
Ние сме младо семейство с едно детенце и предстоящо раждане на второ.Бяхме поканени на тържество, което се проведе в този хотел и съответно всички поканени имахме честа да пренощуваме там. Проблемите с хотела започнаха от самото настаняване.Достъпа до стаите се осъществява чрез карти.След като ни дадоха стая на 5-тия етаж(при условие,че съм в напреднала бременност)се оказа че картата не работи.След още две активирания,отново не работеше.И така ни оставиха да висим, аз бременна,с целия багаж и малко дете около половин час за да ми отворят стаята.Отбелязвам само че момчето на рецепцията лъхаше ужасно на алкохол.След това решихме да посетим вътрешния басейн на хотела.Голяма грешка.Водата беше не повече от 20 градуса(абсолютно неподходяща за деца), осветление почти нямаше(все едно влизаш в мазе)студено и мрачно.Няма нищо общо с прекрасните снимки от сайта на хотела.След това посетихме така наречения детски кът.Отново грешка.Всички играчки и пързалки от снимката на сайта на хотела, бяха заменени с ротативки и видео игри.По време на самото тържество една жена се беше заключила в WC-то на балната зала и горката си остана там почти час,да чака т.н спец-части по вратите.Пълен абсурд.Накрая сама напъна вратата и излезе.А сега ще ви разкажа за най-големия ужас-стая ни.Беше с две спални.Входната врата беше цялата надрана.В стаята пълно с мухи("ЦЕЦИ"). Пердетата половината не закачени-висят. Мокетите мръсни,а по пода се търкаляха топки руси косми.Аз съм с тъмна коса.Съответно избрахме едната спалня, нивото на хигиена се повтори като в дневната, с леки допълнения.От тавана висяха костилки с дръжки от череши.Маркуча на душа на банята-скъсан и вместо да измия краката на малкия,го окъпах целия.На вратата на другата спалня имаше огромна дупка с видим отпечатък от юмрук-два пъти по голям от ръцете на съпруга ми и на височина около 190см(метър и деветдесет сантиметра). И двамата сме с височина 175см.И за всички тези гнусотии, на рецепцията в момента на напускане на хотела имаха наглостта да ни обвинят нас.
ЗАЩО?Защото следите били пресни,камериерката не ги е видяла,съответно не ги е докладвала,а управителя не е инспектирал стаята след напускането на предишните гости!Срамота.Нито проявиха уважение към състоянието ми, нито си направиха труда да отбележат разликите.Резил за собственика,ако съм на негово място ще уволня:
1.рецепциониста,че пие алкохол на работното си място
2.камериерката,че не си върши работата
3.Управителя,че не упражнява контролира и не следи работата на подчинените си,в следствие на което невинни хора биват третирани като престъпници.

Никога няма да посетим втори път хотел "ФЛОРИМОНТ" и ще се постарая да разглася лошото ни мнение на възможно най-много места.

Slav7 (2)
отседнал Май 2012 за 1-3 дни семейно
2012.05.14
12:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте!МОЛЯ ВИ, МИЛИ ХОРА НИКОГА НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ТОЗИ ХОТЕЛ!!!
Ние сме младо семейство с едно детенце и предстоящо раждане на второ.Бяхме поканени на тържество, което се проведе в този хотел и съответно всички поканени имахме честа да пренощуваме там. Проблемите с хотела започнаха от самото настаняване.Достъпа до стаите се осъществява чрез карти.След като ни дадоха стая на 5-тия етаж(при условие,че съм в напреднала бременност)се оказа че картата не работи.След още две активирания,отново не работеше.И така ни оставиха да висим, аз бременна,с целия багаж и малко дете около половин час за да ми отворят стаята.Отбелязвам само че момчето на рецепцията лъхаше ужасно на алкохол.След това решихме да посетим вътрешния басейн на хотела.Голяма грешка.Водата беше не повече от 20 градуса(абсолютно неподходяща за деца), осветление почти нямаше(все едно влизаш в мазе)студено и мрачно.Няма нищо общо с прекрасните снимки от сайта на хотела.След това посетихме така наречения детски кът.Отново грешка.Всички играчки и пързалки от снимката на сайта на хотела, бяха заменени с ротативки и видео игри.По време на самото тържество една жена се беше заключила в WC-то на балната зала и горката си остана там почти час,да чака т.н спец-части по вратите.Пълен абсурд.Накрая сама напъна вратата и излезе.А сега ще ви разкажа за най-големия ужас-стая ни.Беше с две спални.Входната врата беше цялата надрана.В стаята пълно с мухи("ЦЕЦИ"). Пердетата половината не закачени-висят. Мокетите мръсни,а по пода се търкаляха топки руси косми.Аз съм с тъмна коса.Съответно избрахме едната спалня, нивото на хигиена се повтори като в дневната, с леки допълнения.От тавана висяха костилки с дръжки от череши.Маркуча на душа на банята-скъсан и вместо да измия краката на малкия,го окъпах целия.На вратата на другата спалня имаше огромна дупка с видим отпечатък от юмрук-два пъти по голям от ръцете на съпруга ми и на височина около 190см(метър и деветдесет сантиметра). И двамата сме с височина 175см.И за всички тези гнусотии, на рецепцията в момента на напускане на хотела имаха наглостта да ни обвинят нас.
ЗАЩО?Защото следите били пресни,камериерката не ги е видяла,съответно не ги е докладвала,а управителя не е инспектирал стаята след напускането на предишните гости!Срамота.Нито проявиха уважение към състоянието ми, нито си направиха труда да отбележат разликите.Резил за собственика,ако съм на негово място ще уволня:
1.рецепциониста,че пие алкохол на работното си място
2.камериерката,че не си върши работата
3.Управителя,че не упражнява контролира и не следи работата на подчинените си,в следствие на което невинни хора биват третирани като престъпници.

Никога няма да посетим втори път хотел "ФЛОРИМОНТ" и ще се постарая да разглася лошото ни мнение на възможно най-много места.

alicecoper (2)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни млада двойка
2012.04.27
17:32
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Миналата събота и неделя се възползвахме с приятеля ми от офертата ALL inclusive,останахме много доволни.Храната беше в изобилие и вкусна,хапваш на корем и после хоп в басейна за разтухаСлед това разпускаш с питие,пълно спокойствие и релакс,не мислиш за нищо!Задължително ще посетим хотела пак!

reni963 (1)
отседнал Април 2012 за 1-3 дни семейно
2012.04.15
23:00
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
ето Ви малко снимков материал за следобедната закуска предлагана в хотела. За другите хранения е излишно да пиша - трябва да се опита тази "храна".Базата е добра,но чистотата изобщо не е на ниво,за опашката пред ресторанта да не говорим.


alicecoper (2)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2012.01.16
11:11
коментар
Iliyana13 (2)
отседнал Декември 2011 за 3-5 дни с приятели
2012.01.10
10:20
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме за нова година в хотел Флоримонт и сме много доволни, програмата беше хубава, както и условията в хотела. Имам забележки относно огганизацията, но беше абсолютна лудница от хора, така че всичко беше в рамките на допустимото. Не знам защо има такива разностранни коментари относно базата, но нашите стаи бяха чудесни.

Vesela_vasileva (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.01.04
15:18
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Tova e nai skapania xotel,neznam ot kade sa vzimali tezi chetiri zvezdi,no vsichko e pod vsiakakva kitika,zalagat samo na silnata reklama i tia e palna laga ,ne rezerviraite v tozi xotel


alicecoper (2)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.12.20
14:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много уютна обстановка с добри условия за прекрасна почивка!

Заслужава си и затова сме там за Нова година

alicecoper (2)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни по бизнес
2011.12.13
16:04
коментар
Izabela (0)
отседнал Ноември 2011 за 1 седмица млада двойка
2011.11.21
12:37
коментар
Ivelina Gamalova2011.12.12 15:08
отговор
kolos (1)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.09.27
18:41
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме гости на хотела за празничните дни от 22.09.до 25.09.2011година.Според мен не прави чест на този който е измислил и подал оферта за ол инклузив в този голям и хубав хотел.Най-постния и измислен ол инклузив който не можете да си и представите.Хотела като чистота и хигиена е хубав и персонала е приветлив и обстановката като цяло е луксозна и хубава,но на този хотел от веригата "Бест Уестърн" едва ли подхожда ол инклузив ,който включва три мазни манджи бъркани една с друга всеки ден-печени картофи и ориз а салатата е от домати краставици и маруля,които бяха пресни и не лоши,но ако пък има нещо по-различно-например гъби-то те кисят или задушени зеленчуци които хрупат-не струва.Не се лъжете и подвеждайте по цената -за пореден път се убедихме,че хубаво и евтино НЯМА-пълна измишлйотина на която ще трябва да се редите и на опашка да чакате 15 или 20 минути за да си намерите място къде да седнете за вечеря, закуска или обяд -и не се учудвайте ако отидете и нещо от алкохолните или "безалкохолна напитка" е свършило-не че гостите много пиеха.Преди две години пак бяхме гости на същия хотел,но тогава в цената бе включена само закуска която беше много по-обилна и добре от сегашната и пак се получаваха същите опашки недоволства от това че гостите няма къде да седнат в "столовата"-т.е. ресторанта на хотела.Поради това когато резервирах попитах дали са отрегулирани неудобствата с изхранването на гостите и момичето или дамата с която разговаряхме ме убеди,че всичко е перфектно!-Да ама Не -перфектно по "Българският начин" Дай да направим оферта с която ще приканим и ще заинтригуваме повече клиенти а пък като дойдат ще му мислим,че местата за изхранване са например 150 а гостите са 400 човека.Разочаровани сме всички които бяхме-от храната която се предлагаше и чакането всяка вечер и сутрин за места- и да не забравя за "флори бранчовете" те се състояха от филийка хляб с кашкавалче или леберкез.За някакъв салам или луканка само може да си мечтаете.Имаше и суши за вечеря,което не успяхме да опитаме!Един човек го правеше за около 400 човека-сами преценете възможно ли е всеки да опита от чакащите по 1 час на опашка!И последно "Балканската Вечеря"-казахме си "Ей най после ще хапнем скара!"Да скара и то каква -наденица от която имаше на закуските+ кебапчета и кюфтета според мен и някои от гостите чувайки ги да казват,че са замесени от подобие на кайма със соя с леко киселящ вкус.За пържола или шишче и дума да не става!А да не забравя,че някой се бе опитал да въдвори ред като бяха пуснали по стаите бележки с които молеха да отидем за вечеря в 20,30 часа а на други вечерята започваше в 19,30 часа -е добре,но как ще накарате тези които са седнали в 19,30 да си тръгнат в 20,30 часа или малко по-късно- всички си седяха една гъцканица по масите като на селска сватба -маса за 6 човека сядат 8 или 9 и докато се доредиш да си вземеш чаша ракия ,то се оказва че тя е свършила или пък вече минава 22,00 часа и подобието на ол инклузив е свършило и пука ли му на някой,че като си дошъл в 20,30 часа за вечеря и си се редил и чакал 1 час за място да седнеш и да вземеш храна и след това би трябвало поне половин час да може да хапнеш и да си вземеш нещичко допълнително от оскъдните неща за да се залъжеш ,че си се наситил.Дано собствениците си вземат забележка от случилото се и да имат възможност в близките няколко години да си възвърнат вече изгубените клиенти и да си направят нов и достоен имидж на действително категоризиран 4-звезден хотел.И последно в СПА центъра не се и опитвайте да ходите и да се доредите до сауна или парна баня-а за джакузито-всичко е блян!От три сауни работят две от които едната е с инфра ред и е малко топла-а другата побира 3-4 души и там имаше опашки от гости с халати чакайки и мърморейки с неодобрение от случващото се-е нали си отишъл да си почиваш и ти предлагат почивка а не ядове и да си късаш нервите че си плащаш за нещо от което не можеш да се възползваш!Да в Европа сме,но сме в България-хубава страна с много забележителности и много неща правени пословично по Български!

NoelleNerro (0)
отседнал Септември 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.09.19
11:49
коментар
Nacho (0)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни млада двойка
2011.09.13
15:38
коментар
Atanas Stoimenov (0)
отседнал Август 2011 за 3-5 дни сам турист
2011.08.15
14:39
коментар
devils_advokate (1)
отседнал Август 2011 за 1-3 дни млада двойка
2011.08.07
17:28
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Меко казано - ужасно място с ужасен персонал, с изключение на пиколото, които гледаше тъжно, но нищо независеше от него! Като се започне от резервациите по телефона /който фигурира на сайта на хотела/ - можете да си скъсате нервите. Първо разговарях с един момак - някой си Александър, който ми обясни подробно услугите, които предлага хотела, както и че има свободни места. Избрах предложението за апартамент с една спалня за две нощувки. Служителят ми поиска телефон за обратна връзка и имейл - за да ми изпратят потвърждение за резервацията, като ми обясни, че имало вероятност да не получа имейл-а и за това, ако не съм го получила да се обадя отново на следващия ден. Така и стана - нищо не получих и се наложи да се обадя по телефона, но този път говорих с някаква жена, която провери в системата им и ми съобщи, че няма такава резервация, но тя може да ми съдейства да я направя наново!!!!!!! След като имах нервите и търпението да го направя наново, служителката ме увери, че ще получа имейл с потвърждение и че ще ми се обади по телефона! Имейл - нямаше, но тя ми се обади и ми каза някакъв номер, с който всичко щяло да е ОК! И така стигнахме до деня на пристигането в Банско и настаняването в хотела. Паркинг има - но е зад хотела, на входа на автогарата в Банско, а вход от зад няма. Неприятностите на място започнаха още с влизането в хотела.Оказа се /защо ли не ме учуди, предвид горното/, че резервацията ни е объркана - вместо в апартамент ни настаниха в двойна стая. Учтиво помолихме на рецепцията да ни настанят съгласно резервацията ни. След 10 мин ни дадоха ключ за апартамент В41, до който се стига след 10 мин ходене пеша по тъмни коридори и мръсни стълби, асансьорът не работи!!! Апартаментът не отговаря на показаното в сайта, беше просторен, но много задушен, нямаше балкон, а прозорците бяха високо горе - като капандури. Нямаше обещаните мини кухня с котлони и абсорбатор и т.н., имаше мъничък минибар. Отново се наложи да се върнем на рецепцията, което ни отне 10 мин /добре, че не си мъкнахме багажа/ пеша, нали споделих, че няма асансьор до тази секция на хотела!!!!!! Помолихме да разговаряме с управителя, но се появи след 15 мин някаква жена, която се представи за фронт-офис мениджър и с нелюбезен тон ни съобщи, че това което сме очаквали и което е показано в сайта не може да ни бъде предоставено! Тя не била чувала апартаментите да имат кухненско обзавеждане, тъй като в хотела си имало ресторанти!!! След като си направихме труда да й покажем какво е написано в сайта /интернета в хотела е изключително бавен/ - тя се опита да ни убеди, че не сме видяли мивката печката и абсорбатора /приятелят ми ги търси дори и в гардероба - но и там не ги бяха скрили/!!! След това се появи управителя, който се опита да разреши проблема, но при положение, че резервацията ни беше объркана, а хотелът беше пълен - не можа да ни осигури апартамент в съответствие на резервацията ни! След час и 20 мин разправии и провалена почивка, напуснахме хотела!!!

RATM2011.09.26 11:43
Вие май сте сучили на най-големия малшанс! За нас - семейство с две малки деца - всичко беше на ниво. Обещаха ни настаняване в апартамент в 2 спални и бебешко креватче за дъщеря ни, която е на 5 месеца. Освен, че всичко това беше факт, имахме и голяма фруктиера в стаята. От рецепция казаха, че нямало повод за това, просто комплимент от хотела. Съгласен съм, че е трудно да се стигне до стаята... особено с 2 малки деца. Ако от хотела четат форумите, моля да се погрижат. За това уведомихме и служителите на рецепция.
Vesela_vasileva2012.01.04 15:56
TOVA VSICHKO E TAKA,BIAXME NAPRAVILI REZERVACIA ZA NOVA GODINA,VSICHKO BESHE IZMAMA,OFERTATA BESHE ZA NOVOGODISHNATA VECHER+3noshtuvki i zakuski za skromnite 1100lv.Parvo ni izalgaxa za NOVOGODISHNATA VECHER,triabvashe da uchastvat"KOMICITE"no te ne biaxa vsichki ,a malka chast,tribvashe da bade orkestar ORIENT,no i toi izchezna,organizaciata im beshe ugas,apartamenta v koito biaxme nastaneni,niamache dori chashi za voda,fruktiera imashe,samo che v neia beshe slogeno meniu s cenite na sadarganieto v neia.BIaxme s protochen boiler no topla voda mogexxme da imame samo ako pusnem vodata ot umivalnika da teche na chervenoto i vodata v dush kabinata sashto,pootdelno voda topla niamashe.Tova go razbraxme sled kato vikaxme niakolko pati,podragkata na xotela i el.tehnika.Inet v staite se zaplashtshe dopalnitelno 3lv na den,kato ni dadoxa kod,koito ne deistvashe ,tri pati se obagdax na registraturata da izpratiat chovek,no takav niamashe,nakraia se otkazax.Hotela izobshto ne otgovaria na tazi goliama reklama, koiato sa napravili.A staiata beshe C421.
zaprqnov_za (0)
отседнал Май 2009 за 1-3 дни по бизнес
2011.07.02
00:26
коментар
S_1232011.07.23 20:08
отговор
kat_d (1)
отседнал Май 2011 за 3-5 дни с приятели
2011.05.24
17:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, тъкмо се връщаме от Fllorimont kazino & Spa.Като цяло сме доволни от самия хотел, чисто,приятно, удобно, но въпреки това не бих отишла пак там.Бях ме по програма All inclusive през туроператор, но в хотела ни настаниха като FB.Храната беше вкусна но за три обеда и три вечери как едно ястие не промениха.Същото беше и със закуската.Междините закуски който са включени в all inclisive бяха изключително оскъдни от сорта - бисквити закуска,кафе и бисквитена торта, или пак въобще не сервирха.Плодовете бяха стари,десертите бяха - бисквитена торта или старо киви.Когато определена храна свършеше нова не се изкарваше и в общи линии ако не си в ресторанта в часа в който е обявено храненето направо си оставаш без ядене.Но най-фрапиращото беше че бирата, която беше в кенчета беше с изтекъл срок и въпреки че казахме на бармана и персонала , те продалйиха да е сервират както в ресторанта така и в нощния клуб.интернет нямаше никакъв.
Спато е приятно ,но не е нищо кой знае колко особенно .

mimid (0)
отседнал Февруари 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.02.19
13:41
коментар
100yan (0)
отседнал Януари 2011 за 1 седмица с група
2011.02.08
13:10
коментар
Iliyana13 (2)
отседнал Февруари 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.02.07
10:15
коментар
Milena Milanova (2)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни семейно
2011.02.02
16:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В хотела бях със семейството си Януари, през агенция Кимба Тур. Много е чисто, приятно, цената приемлива. Не ми хареса обаче отношението на сервитъорите. Като прегладняли котета, които се чудят как да изкарат някой и друг лев от нас. Всичко останало беше на ниво. Стаите не са мн големи, но ние бяхме отишли заради природата и не усетихме кой знае какъв проблем.

PetyaKos (0)
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни с приятели
2011.01.31
16:07
коментар
danielg (0)
отседнал Януари 2010 за 3-5 дни по бизнес
2011.01.26
14:01
коментар
lud_fen2011.01.27 14:20
отговор
vilito (0)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни семейно
2011.01.18
11:04
коментар
milen_c (0)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни с приятели
2011.01.04
19:02
коментар
lud_fen (0)
отседнал Януари 2010 за 1 седмица семейно
2010.12.30
11:57
коментар
Iliyana13 (2)
отседнал Декември 2010 за 3-5 дни с приятели
2010.12.28
00:59
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте, хотела е много хубав и го препоръчвам. Има доста коментари по темата "Флоримонт",на които попаднах преди да бъда негов гост, и има само 1 вярно нещо- СПА центъра е много стилен и хубав, но за капацитетите на хотела е малак. Всичко останало е просто чудесно-механата, баровете, стаите -ОТЛИЧНО!!!

dancho.dimov (0)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни сам турист
2010.12.27
17:52
коментар
galeto676 (1)
отседнал Декември 2010 за 1-3 дни млада двойка
2010.12.09
17:37
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте на всички,Искам да ви кажа мнението си за хотела. Той е под всякаква критика, като се има предвид че е 4 звезди. Първо няма паркинг, използва се едим малък отсреща на улицата и се заплаща. Второ вземат ти личната карта и не ти я връщат докато не напуснеш хотела !!! Колкото и пъти да си я исках ми отвръщаха с думите "такава е политиката на хотела", според мен това не е политика, а нарушаване на закона. Организацията за събития е ужасна ! Специялно за 8ми Декември 2010г беше ад. Объркани резервации, лошо обслужване в ресторанта и най-вече една и съща поръчка при трима различни сервитьори на три различни цени ! ... и така мога да продължавам още, но държа да отбележа че механата на хотела е на ниво !!! Ами това е общо взето.... много реклама, но малко истина !

Krasi83 (1)
отседнал Август 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.08.09
14:12
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте,
Връщам се от Jazz феста в Банско и реших да напиша кратък отзив за престоя ми в хотел Флоримонт.
Хотелът е разположен на удобно място, както за пътуване с кола, така и за пътуване с автобус и влак (така и не разбрах влака от къде идва, защото от София със сигурност не е). Още с влизането се вижда че хотела е от висок клас, с много мек мокет, меки кресла и уютно лоби. Служителите на рецепцията са услужливи и приятни млади хора. Стаята не беше луксозна, но затова пък беше просторна и с чудесен изглед. Спа центърът е малък, но функционален и доста луксозен. Механата е в типичния за Банско селски стил, но затова пък е свързана с дискотеката и така може да си хем на дискотека, хем в механа. Ресторанта, където сервират закуската е в модерен стил, храната е хубава и разнообразна. По повод Jazz феста бяха пуснали джаз групи да свирят в дискотеката. Накратко - престоят ми хареса и се надявам зимата да посетя комплекса отново.

gogata (1)
отседнал Август 2010 за 3-5 дни по бизнес
2010.08.06
12:56
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Стана ми интересно какво пишат хората за този хотел. Аз в момента съм негов гост и понеже обичам да пиша по форумите, реших да напиша отзив за него. Няма да се впускам в подробности като boryana, но напълно споделям мнението и. Хотелът е много приятен, стаите са удобни. Вярно, спа центъра не е голям, както би се очаквало за такъв хотел, но все пак това е зимен курорт и всичко е насочено към планините, не към спа центровете. Има си цели спа градчета, които са само и единствено за това.
Бил съм тук и през зимата 1 уикенд, имаше много скиори и през деня хотела е почти празен, защото всички са на ски. Вечер се прибират уморени и със зачервени от вятъра и студа бузи и летят към стаите, а вечерта става много голям купон в дискотеката и механата, които са свързани.

anonimen rabotnik
отседнал Януари 2009
2009.11.13
18:37
коментар
dkorfonozova
отседнал Октомври 2009 за 1-3 дни с приятели
2009.11.10
16:26
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Края на октомври 2009 отседнахме със съпругът ми и приятели. Цената беше промоционална и доста добра. Но хотела никак не прилича на 4-звезден. Храната беше кофти, откъм чистота никак не се справят. Джакузите имах чувството, че с месеци не беше чистено. Иначе лоби бара им е готин. Отпускащо е и става за по едно питие. Нямаше и интернет /дори и срещу заплащане/.

boryana2010.08.05 12:00
Здравейте. Във Флоримонт бях м/у 11 и 17 юли. Бях получила отстъпка от 40% от промоция в Кауфланд и реших да се възползвам. Пътувах със семейството ми (мъжа ми и сина ми) с кола. Пътя (след перник) е в много добро състояние и не усетихме кога стигнахме до там. Хотелът е разположен много удобно и няма как човек да го пропусне. когато пристигнахме ни посрещнаха учтиво и ни казаха че паркинга е с/у хотела и е с цена от 5лв, но можем да паркираме и около хотела, където ни хареса, а охраната е инструктирана да наблюдава колите и опастност няма. Настанихме се в едностаен апартамент на втория етаж с изглед към входа на Банско. Апартамента беше доста просторен и аз бях доволна, че няма да се бутаме в малка хотелска стаичка. За съжаление имаше само 1 телевизор в дневната, но все пак не бяхме отишли там за да гледаме телевизия. Това и в къщи можем да го правим. След това отидохме да разгледаме хотела. Понеже беше понеделник, нямаше много хора в хотела и всичко беше много тихо и спокойно. Разгледахме лобито, спа и фитнес центъра. Казаха ни, че дискотеката работи само петък и събота, защото няма хора. След това слезнахме в механата да хапнем. Цените не ни изненадаха - нормални цени на механа за Банско а честно казано и за София. Хапнахме и излязохме да поразгледаме града. В Банско, както и в градовете по морето, извън активния сезон няма хора и е пусто. Разбрахме че има аквапарк в съседното градче на около 5км от нас и решихме да отидем на другия ден. След обяд решихме да слезем в спа-центъра. Басейнът е доста малкък, но затова пък е идеален за деца или за хора, които не обичат дълбокото. На сина ми и на мъжа ми много им хареса да се плацикат в джакузито и в басейна, а на мен повече ми хареса парната баня. Вечерта решихме да излезнем из града. НАмерихме си готина кръчма, вечеряхме, разходихме се, след това се прибрахме в хотела и се отпуснахме в удбните фотьоили на лобито. На другата сутрин се събудихме рано, свежи от чистия въздух. Леглата са много удобни и както мъжа ми провери - от магнифлекс, а те не са евтини. Слязохме да закусим в ресторанта до лобито. Закуската беше обилна, но както по-късно разбрахме - еднообразна. След това отидохме на плажа в Добринище и там изкарахме целия ден. Така общо взето протече почивката ни. В неделя не ни се тръгваше, но нямахме избор - на другия ден бяхме на работа. Прекарахме си дбре и бих препоръчала лятна отпуска в хотел Флоримонт на всеки, които изка да си почине на планина през лятото.
Maryna2011.08.22 13:41
Сигурно са се попражили да Ви кажа защото бяхме там в края на юли и ни хареса. Е имам какво още да се желае, но си прилича на 4 завезди хотел в момента
Гости,но не на хотела
отседнал Юли 2009
2009.11.04
11:29
коментар
didabi122011.09.18 12:47
отговор

Други хотели в БанскоЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share