спа хотел Акватоник *****, Велинград

Рейтинг:  4 star rating  4.2 / 5 (16 вота)
 увеличи карта     още инфо    контакти
Забележителности в близост
Велинград – термални извори и балнеолечение
Пазарджик    3.3 км
Цигов чарк
Пазарджик    15.3 км
пещера Снежанка
Пазарджик    24.4 км
Белмекен
София    26.2 км
желая да следя тази тема за нови коментари
galiamalinova (2)
отседнал Април 2017 за 1-3 дни с приятели
2017.04.14
13:49
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Чудесен хотел с прекрасен персонал!Напълно отговаря на звездите си!Бих го препоръчала на приятели!След такъв престой се чувствам удоволетворена!

katka (1)
отседнал Януари 2016 за 1-3 дни семейно
2016.01.20
13:23
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Искам да споделя за провалената почивка в този хотел.Отидохме с предплатен ваучер закуска и вечеря.Отиваме на вечеря а там всички маси резервирани и няма къде да седнем.Никой не можа да ни обясни на какво онование резервират масите след като всички са с еднакви ваучери.Това е единствения хотел в който се резервират масите в ресторанта, но при настаняване никой не те предупреждава.Много се обидих и повече никога няма да отида там.

d_kalchev (1)
отседнал Декември 2013 за 1-3 дни млада двойка
2014.01.14
13:55
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Първото, което трябва да се каже за „Акватоник”, че това е един добър 3 (три) звезден хотел! Бяхме там за две нощувки на 20 и 21.12.2013г., макар че имахме резервация за повече.
Веднага се забелязва, че паркинга е тесен, особено ако хотела е пълен! Но с повече маневри се получава.
Нашата стая беше с номер 224, с изглед към ЖП линията и... студена! Според мене около 17-18 градуса! Първата вечер слязох на рецепцията и попитах дали може да се направи нещо по въпроса? Най-любезно ме осведомиха, че стаите били климатизирани централно и в нашата стая било 30 градуса! Така показвала системата! Да, ама не! На практика в коридора, беше по-топло отколкото в нашата стая! Проявиха разбиране и съчувствие, но толкова. Допълнителна печка не можело или нямало – така и не разбрах... На втората вечер най-внимателно свалих един малък ел.радиатор от коридора и го включих в стаята. Чудото стана! Преди тръгване го сложих обратно и явно никой не разбра!
Ресторанта е по скоро малък. Много е шумно, особено долната част. Другото неприятно са малките деца, не че и ние нямаме, но поради някои особености семейства с малки деца, би трябвало да се настаняват така, че да не пречат на всички останали! Докато хапваш и пийваш не е приятно да има викове, писъци и дрънчене на чинии! Горната част, в ляво с няколко стъпала е по-добре. Но така или иначе масите са много близо една до друга и слушаш всички наоколо! Сервитьорите се стараят, но са далече от нивото, което трябва. Напитките се заплащат отделно и ми се видяха скъпички! Малка ракия е около 5 лева, но ако си поръчаш бутилка вино и не можеш да я изпиеш ти я пазят за следващата вечер! Храната бих определил, като тип „Балкантурист”, кулинарни чудеса няма, даже соковете на закуска са стандартна химия...
Малки и тесни са всички общи части, като фоайе, бар и т.н. Нямат височина и обем за много хора! Басейните и вътрешния и външния са малки! За плуване не стават, но водата е топла и чиста! За процедури в басейна е сравнително добре, но ако има повече хора – става тясно! Някои от процедурите ми допаднаха, други не чак толкова. Масажите, не са на ниво, но се вижда, че полагат усилия!
Една част от персонала е любезна, другата не съвсем! Ако на рецепцията говорят по телефона, седнете на фотьойлите и чакайте... Докато разговора им не свърши, няма да ви обърнат внимание, колкото и да стоите пред тях! Камериерките чистят, когато и колкото трябва, хавлиите се сменят! Но някои неща дразнят. Например ваната в нашата баня, пращеше и се огъваше доста! А не съм, много едър или тежък...
Много неприятно впечатление прави района около хотела! Стари и западнали къщи, порутени постройки в стил „късен соц”, прахоляк... Парк „Клептуза” е пълна разруха! Жалко, че такъв природен ресурс се пилее по този начин! Разходката пеш до центъра на града е около 2 часа, отиване и връщане. Явно основната забележителност е музея на Вела Пеева и партизанското движение!
На тръгване внимавайте! По основната улица от хотела, която отива към града, след около 200 метра има „Y” образно кръстовище. Огледайте се! Лявата улица е еднопосочна! Ако не видите знака и минете по нея, на края, до площада ви чакат местните милиционери! Пишат фиш, ама е дразнещо, че спират само коли с други регистрации! Местните и те си карат от там, ама тях се правят, че не ги виждат! Много положителна практика спрямо туристите, които са се запътили към Велинград!

Накратко, хотела е надценен! За да приемеш, че е с пет звезди, се иска сериозно въображение и чувство за хумор! Не казвам, че е лош! Носете си малка печка в багажника – може да помогне! Не ходете по празници, защото не може да поема много хора! Когато плащах, на рецепцията ми издадоха касов бон!!! Пълна изненада, от това много рядко срещано явление, в хотелите из България!
Та така в хотел „Акватоник”, в „СПА столицата на Балканите” – Велинград! Видях такива надписи по няколко съдрани платна окачени в централната част!

Ако, съм отегчил или обидил, някой с коментара си – моля да бъда извинен!

dtaseva (1)
отседнал Ноември 2013 за 3-5 дни семейно
2013.11.07
17:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Много добро обслужване, любезен и отзивчив персонал. Хигиената е на много високо ниво, всеки ден се подменят кърпи и хавлии. Стаите са просторни и заредени с всичко необходимо.
Храната е много разнообразна и вкусна. А СПА центърът е направо УНИКАЛЕН! Горещо препоръчвам!

marieta707 (1)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни с приятели
2012.10.17
10:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Здравейте скоро бяхме във вашия прекрасен хотел.Добро обслужване,всичко е много добре организирано.На ниво и блести от чистота.това ме впечетли много мен и мойте приятели.Храната беше богата и разнообразна и ни хареса много-готвят много вкусно.Не съм опитвала по-вкусна храна от тази при вас.Прекланям се пред готвачите.Невероятно добър басейн за релаксиране и воден масаж-и с тези лампи в басейна придават страхотен уют и удобство.Обслужването на персонала е на ниво с компетентни и вежливи млади хора.Всичко е отлично.Бяхме там и се почуствахме много специални-за мен лично това е най-добрия хотел във Бьлгария.Не мога и аз да не отбележа присъствието на Мария в р-та.Е какво да кажа-супер е.Престигнахме късно вечерта и така се случи в същия ден имахме годишнина от връзката ми с моя приятел и я попитах дали нещо може да се измисли например хубав букет или нещо подобно-не ми даде отговор,но след 20мин ме изненада много приятно като ми достави хубав букет от бяли рози зада го поднеса на моя любим.Е как да не я хареса човек.Винаги усмихната и вежлива.Всичко е прекрасно само едно не ми хареса.На втория ден от престоя ми забелязах на няколко пъти как едно момиче слабичко със нейния колега един такъв невзрачен слаб и некомпетентен да се карат на висок тон пред хората.Много грозно.Но пък иначе всичко беше на ниво.Със две думи хотела си заслужава.Препоръчвам го на всички които желаят да си починат и забавляват,дори на другите които се чудят къде да отидат да си почиват.Дай боже ноември месец пак сме при вас,защото сте супер готини всички.Обичаме ви и ви пожелаваме все така да бъдете усмихнати и вежливи.Бъдете живи и здрави.

velizar69_692012.10.17 12:42
отговор
dineva_1968 (0)
отседнал Септември 2012 за 1-3 дни семейно
2012.10.15
13:39
коментар
kamelia.kostova (1)
отседнал Декември 2011 за 1-3 дни семейно
2012.02.04
08:34
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Да започна с цената - не отговаря на категорията.
Персонал - държи се странно- непрофесионално. На новогодишната вечеря така и не получихме десерт до 3.00 часа/ след като го поискахме 2 пъти -изрично/. По-важно за персонала беше именният ден на барманчето, който явно се казваше Васил.
Басейн- голямо недоразумение, въобще не си мислете, че има къде да се плува - просто няма! Има разни топила, които бяха пренаселени от многото почиващи, буквално на всеки квадратен метър по 3-ма киснещи се.А дечицата как не скочиха не нечия глава - о, чудо! Резултата съмнително чиста - по-точно направо мръсна вода.
И последно спа процедурите. Това е единственият спа център, в който масаж със вулканични камъни се прави през хавлиена кърпа, а не с директено въху кожата.
С две думи - повече няма да ходя там. Никога.

patsko2012.02.06 21:31
Случайно попаднах на вашия кометар и изобщо не съм съгласен с Вас. Аз също съм посещавал хотела и нещата хич не седят така. Ако сте чели и гледали в сайта на хотела подробно е описано,че басеймюна е с лечебна цел и дюзи който пресъздават подводни течения, масажи на крайницете и т.н. Относно хигиената, направили ви впечатление колко почиващи се изкъпахе през прекрасните душове преди да влезат в басейна? При нашето посещения рядко имаше такива хора, та няма как да е чисто ако самите посетители не потдържат хигиена. Мисля че е нормално ако е препълнен от почиващи хотела да е лудница и в басейна, но опитайте през седмицата или във по неангазиращи дни и сигорно ще е спокойно. Лично ние опитахме от всичко и смея да твърдя, че и цената е нормална за услугите и звездите си и обслужването е перфектно.

Не се заяждам с вас нито пък имам нещо общо с хотела, но мисля че не сте прави,а и ако има проблем си има управител и предполагам нещата могат да се решат на място!

Успех!
stsoftware (15)
отседнал Октомври 2011 за 1-3 дни семейно
2011.10.26
19:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Идеално място за почивка.
Препоръчвам го на всички, които търсят място за отдих.
Уникален басейн, супер СПА център, изключително любезен персонал и перфектна кухня!

yhdays (3)
отседнал Януари 2011 за 1-3 дни с приятели
2011.04.15
18:08
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Доволна съм от престоя. Басейнът е уникален.Хотелът е прекрасен. Кухнята ми хареса- обслужването в ресторанта също. Персоналлът е много любезен с изключение на служетелката в спа центъра- възможно е да не съм й била симпатична и затова сърдито да е мълчала, когато й задавах въпроси около спа центъра.На рецепцията ми утроиха консумацията от минибара, но се разбрахме. Най- много ме уплаши фризьорката - със застрашителния си вид и безцеремонно и комерсиално обслужване. Но тя може би не се числи към персонала и гледа да вземе, каквото може, докато има.

brutalno (1)
отседнал Юли 2010 за 1-3 дни млада двойка
2011.03.03
22:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

С приятеля ми бяхме там през месец юли,2010 година.Прекарахме си една найстина забележителна почивка,беше много романтично.Спа центърът е уникален ,а за вътрешния басеин нямам думи.Толкова много масажори,кеф !
Обслужването беше на ниво,храната също.Хареса ми и залата за симулативни спортове Найстина посетете хотела,приказно е !

Viki (6)
отседнал Октомври 2010 за 3-5 дни семейно
2010.10.22
21:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетихме хотела за 4 дни през октомври 2010.Преди това бяхме прочели негативни коментари, но бяхме изненадани много приятно.
Персонала е любезен,чисто е навсякъде,в басейна е топло и интересно с всички тези дюзи/не е много голям/.Външният басейн също е топъл и е удоволствие в студеното време.Масажа е на ниво,също и SPA центъра.В ресторанта храната е много вкусна,въпреки че няма голямо разнообразие.Бихме дошли отново и го препоръчваме на всички.

patsko (1)
отседнал Юни 2010 за 1-3 дни семейно
2010.06.08
16:50
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Хотела и почивката на това място са приказни на 5-6.04.2010 заведох съпругата си там казвам ви всичко е перфектно персонал обстановка съоражения храна. Гадното беше че българина като има ядене на муфта и лелките си палнеха торбите със банани и други глупости но това е мястото за почивка със сигорност пак ще ида,стаите и те са перфектни и се плаща след престоя(рядко срещано явление)

tedi_013 (1)
отседнал Март 2010 за 1-3 дни с приятели
2010.03.26
19:44
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

В периода януари - март 2010 година посетих хотела 3 пъти. Обстановката е приятна, навсякъде е чисто, басейнът е уникален - от хотелите, които съм посетила досега такъв не съм видяла. Обслужването е добро и ненатрапчиво. Всички сме очаровани.

сем. Тошеви
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.22
15:04
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Посетете този хотел и ще бъдете очаровани.Няма друго такова място,всичко е на ниво стай ,ресторант , спа-център , лоби бар.Бяхме там семейно през уикенда и сме много доволни.Пак ще го посетим .

Златка Йорданова
отседнал Ноември 2009 за 1-3 дни семейно
2010.02.22
08:38
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Аз лично бях в този хотел през ноември 2009 два пъти - веднъж през уикенда и веднъж през седмицата. За посещението си през уикенда съм изключително доволна. Имаше включена и вечеря на блок маса, която, противно на моите очаквания беше много разнообразна. на второто си посещение - през седмицата имаше по-малко хора и избирахме от няколко варианта за вечеря и закуска. Изключително приятно се изненадах от любезността на персонала и готовността им да заменят всяко едно от ястията по няше желание с подобно такова. Това отношение ме учуди много, защото за нашите хотели рядко се случва, а ит ние ходехме из хотела без пари - всичко пишехме на стаята т.е и бакшиши не оставяхме. Абсолютно си стуваше цената за нощ, зак, вечеря и всички глезотии в спа центъра. Дори когато само 1 човек беше в СПА-то всички бани бяха загряти и топли. Ако имам възможност отново ще отида.

КОСТАДИНОВА
отседнал Февруари 2010 за 1-3 дни семейно
2010.02.16
19:42
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

ОБСЛУЖВАНЕТО Е ДОБРО, ПЕРСОНАЛА Е ЛЮБЕЗЕН. ХРАНАТА НЕ ОТГОВАРЯ НА ИЗИСКВАНИЯТА ЗА КАЧЕСТВО И НА ЦЕНИТЕ. НА ПРАЗНИЦИТЕ-13-14.02.2010Г. СЕ ПРЕДЛАГА ЕДНА И СЪЩА ЗАКУСКА,ХРАНАТА ОСТАНАЛА ОТ 13.02 ВЕЧЕРТА СЕ ПРАДЛАГА И НА 14.02. ВЕЧЕРТА. ПРОСТО НЕДОПУСТИМО ЗА ВИСОКАТА ЦЕНА ОТГОВОРА ДА Е НИСКОТО КАЧЕСТВО. ГОТВАЧА Е ДОБРЕ ДА БЪДЕ РАЦИОНАЛЕН, НО ВСЕ ПАК СИ ПЛАЩАМЕ ЦЕНА ЗА РАЗНООБРАЗИЕ И КАЧЕСТВО, А НЕ ЗА ИКОНОМИИ. ПРИ ГРУПОВИ МЕРОПРИЯТИЯ ПЕРСОНАЛА НЕМОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ СЪС СЕРВИРАНЕТО В РЕСТОРАНТА. ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ТОРТАТА ОТ ЛОБИ БАРА СЕ ПРЕДЛАГА НА ЗАКУСКА. В Т.НАР. ВАРИЕТЕ ОСВЕН ЧАЛГА НИЩО ДРУГО НЕМОЖЕШ ДА ЧУЕШ? А ИМАТ ПРЕТЕНЦИИ ЗА КАЧЕСТВО И ИЗИСКАНСТ??? АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ТАКА ЩЕ ГУБЯТ ОТ КЛИЕНТИТЕ СИ.

mamcheto842010.06.14 18:26
От прекарания уикенд миналата седмица, бих искала да опровергая вашето мнение. Ние се почувствахме желани гости...
На рецепция добре ни посрещнаха, храната ни беше чудесна, не сме усетили да е стара или от миналата вечер- такова нещо нямаше. Имаше организирана аквааеробика всяка сутрин, през деня във Вариетето имаше организирано гледане на мачове от световното, На съпруга ми много му хареса, докато аз бях на плажа. Вечерта във вариетето нямаше чалга, а бг и чужда музика и даже караоке вечер. В детския кът имаше жена- аниматор, забавляваше децата на останалите гостим. Ние бяхме без деца. Всичко беше на ниво, чистота и усмивки. Надявам се да запазят това ниво на обслужване, защото със сигурност биме отишли, даже и с приятели.
иванка троянова
отседнал Декември 2009 за 3-5 дни семейно
2010.01.04
15:31
персонал:чистота:услуги:
удобства:цена:

Бяхме в този хотел с мъжа ми през новогодишните празници
Останахме доста доволни тъи като персонала беше много симпатичен и младежки.
Храната беше вкусна и добра за цените на хотела.
Спа-то е уникално и никога не сте виждали толкова раздвижен басейн а не обикновен басейн с олимпийски размери !!!! Струва си да се върнем !!!

анонимен гост
отседнал Август 2009 за 1-3 дни млада двойка
2009.10.06
22:36
коментар

Други хотели във ВелинградЗабележителности в региона

Всички оценки и коментари представляват израз на лично мнение на потребители на ZaHotelite.com и НЕ изразяват позиция или възгледи, които задължително се споделят от екипа на ZaHotelite.com.


rss    rss    rss    rss
RSS Абонамент

Bookmark and Share